- NOVO
- BRAND
Poznati brandovi
- PROTEINI
- SPORTSKA PREHRANA
- VITAMINI I ZDRAVLJE
- BIO HRANA I KOZMETIKA
- AKCIJE
Cijena
| 3 | 9,33 €/mj. |
| 6 | 4,67 €/mj. |
| 12 | 2,33 €/mj. |
| {{business_unit.name}} Neraspoloživo | {{business_unit.name}} Količine ograničene | {{business_unit.name}} Raspoloživo | {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana |
Applied Nutrition krema od riže pruža izvrsne ugljikohidrate koji su nježni prema želucu i ukusni. Ovaj proizvod je prikladan za vegane te predstavlja izvrsnu energetsku podršku koja će vas zasititi i pripremiti za izazove dana koji je pred vama. Uživajte u ukusnom i lako probavljivom obroku s kremom od riže!
Priprema s kipućom vodom: pomiješati 30 g (1 mjerica) sa 100-150 ml kipuće vode, dobro promiješati i pustiti da odstoji 1-2 min prije konzumiranja. Priprema u mikrovalnoj: pomiješati 30 g (1 mjerica) sa 100-150 ml hladne vode ili mlijeka, dobro promiješati, staviti u mikrovalnu na 2 minute te ponovno promiješati prije konzumacije.
Napomena: Mjerice daju približno 30 g proizvoda. Za točno mjerenje preporučuje se upotreba vague.
| Prosječne hranjive vrijednosti na |
30 g |
100 g |
| Veličina serviranja: 30 g Serviranja u pakiranju: 67 |
||
| Energetska vrijednost |
440 kJ / 104 kcal (5 %) |
1467 kJ / 346 kcal |
| Masti |
0,1 g (0 %) |
0,3 g |
| - zasićene masne kiseline |
<0,1 g (0 %) |
<0,1 g |
| Ugljikohidrati |
25 g (10 %) |
83 g |
| - šećeri |
0,1 g (0 %) |
0,2 g |
| Vlakna |
0,8 g |
2,7 g |
| Bjelančevine |
2,0 g (4 %) |
6,7 g |
| Sol |
0,11 g (2 %) |
0,35 g |
* Preporučeni unos za prosječnu odraslu osobu (8400 kJ / 2000 kcal)
Sastojci: Rižino brašno, aroma, sol, sladilo (sukraloza).
Uvjeti čuvanja: Čuvati na tamnom, hladnom i suhom mjestu.
Proizvođač: Applied Nutrition Ltd., Webber Estate, Knowsley, L33 7SQ, UK.
Odgovoran za RH: Polleo Adria d.o.o., Samoborska cesta 134, 10090 Zagreb, Hrvatska
2 kg
Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!
Preuzmi LeoClub aplikaciju. Uživaj u popustima i besplatnim povratima.
Saznaj više
Komentari
(2)
Komentari (2)