Nagrade i priznanja

eCommAwards 2023

eCommerce2023 Polleo Sport Top 10 webshop eCommerce2023 Polleo Sport Top 10 ContenteCommerce2023 Polleo Sport Top 10 UXeCommerce2023 Polleo Sport Top 10 SEO eCommerce2023 Polleo Sport Top 10 Legal

Godišnja nagrada udruge eCommerce Hrvatska "eCommAwards" dodjeljuje se webshopovima koji su se izdvojili u nekoj od kategorija u kojima se ocjenjuju. Stručni žiri ocjenjivao je 74 webshopova u šest kategorija - Korisničko iskustvo (UX), Optimizacija za tražilice (SEO), Pravna usklađenost (Legal), Analitika (Analytics), Sadržaj i marketing (Content) te Putovanje kupaca (Buyer’s Journey). Polleo Sport webshop bio je u TOP 10 u 4 kategorije, te u TOP 10 webshopova godine.

 

Web Retailer Award 2023

WRA2023

Web Retailer Award najveće je natjecanje web trgovina u regiji, s tradicijom dužom od desetljeća, a isto se održava u organizaciji platformi za usporedbu cijena Jeftinije.hr, Ceneje.si i Idealno.rs, dio Heureka grupe.

Web trgovine koje su se plasirale u finalni krug natjecanja ocjenjivala međunarodna komisija vrhunskih ecommerce stručnjaka. Polleo Sport osvojio je nagradu za najbolji Loyalty program.

 

Međunarodna oznaka povjerenja Certified Shop®

Oznaka povjerenja Certified shop

Polleo Sport nositelj je oznake CERTIFIED SHOP® kojom želimo poručiti svojim kupcima, kako postojećim tako i novim, da konstantno radimo na poboljšanjima naših usluga i brinemo o njihovoj sigurnosti, a ujedno ih želimo i educirati što su certifikati odnosno oznake povjerenja te kako oni doprinose zaštiti potrošača prilikom online kupovine.

 

Član udruge eCommerce Hrvatska i nositelj oznake eCommerce Croatia Trusted Shop

 

Oznaka kvalitete webshopa

 

Član smo udruge eCommerce Hrvatska čime želimo potaknuti razvoj ecommerce-a u Hrvatskoj te sigurnu i transparentnu online kupovinu.

Nositelj smo njihove oznake povjerenja eCommerce Croatia Trusted Shop, kojom želimo pokazati kupcima da nam mogu vjerovati, a ujedno im pružiti mogućnost sigurne online kupovine.

 

Bisnode AAA

Polleo Sport Bisnode AAA

Zašto je važno dobiti certifikat bonitetene izvrsnosti? Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji. Certificiranje tvrtki (bonitetna izvrsnost) je dugogodišnja međunarodna praksa koja nositeljima certifikata osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala poduzeća iz segmenta njihovog poslovanja. Ujedno njihovim klijentima ili pak partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja kako iz perspektive financijske sposobnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja. Posjedovanje Certifikata bonitetne izvrsnosti važno je u praktičnoj primjeni pri dokazivanju svojih kvaliteta i konkurentnosti zainteresiranim stranama, potencijalnim partnerima. 2013. i 2014. godine kvaliteta poslovanja Polleo Sporta nagrađena je ovim certifikatom.

Mi smo Polleo Sport, specijalizirani i priznati lanac trgovina pun zdravih savjeta, proizvoda i istomišljenika koji brine za vas!

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu