Nagrade i priznanja

eCommAwards 2023

eCommerce2023 Polleo Sport Top 10 webshop eCommerce2023 Polleo Sport Top 10 Content eCommerce2023 Polleo Sport Top 10 SEO eCommerce2023 Polleo Sport Top 10 UX eCommerce2023 Polleo Sport Top 10 Legal

Godišnja nagrada udruge eCommerce Hrvatska "eCommAwards" dodjeljuje se webshopovima koji su se izdvojili u nekoj od kategorija u kojima se ocjenjuju. Stručni žiri ocjenjivao je 74 webshopova u šest kategorija - Korisničko iskustvo (UX), Optimizacija za tražilice (SEO), Pravna usklađenost (Legal), Analitika (Analytics), Sadržaj i marketing (Content) te Putovanje kupaca (Buyer’s Journey). Polleo Sport webshop bio je u TOP 10 u 4 kategorije, te u TOP 10 webshopova godine.

Međunarodna oznaka povjerenja Certified Shop®

Oznaka povjerenja Certified shop

Polleo Sport nositelj je oznake CERTIFIED SHOP® kojom želimo poručiti svojim kupcima, kako postojećim tako i novim, da konstantno radimo na poboljšanjima naših usluga i brinemo o njihovoj sigurnosti, a ujedno ih želimo i educirati što su certifikati odnosno oznake povjerenja te kako oni doprinose zaštiti potrošača prilikom online kupovine.

Član udruge eCommerce Hrvatska i nositelj oznake eCommerce Croatia Trusted Shop

 

Oznaka kvalitete webshopa

 

Član smo udruge eCommerce Hrvatska čime želimo potaknuti razvoj ecommerce-a u Hrvatskoj te sigurnu i transparentnu online kupovinu.

Nositelj smo njihove oznake povjerenja eCommerce Croatia Trusted Shop, kojom želimo pokazati kupcima da nam mogu vjerovati, a ujedno im pružiti mogućnost sigurne online kupovine.

Qudal

Polleo Sport Qudal

Qudal nagrada označava najveći rang kvalitete u branši i može je imati samo jedan brand u svakoj tržišnoj kategoriji. Polleo Sport osvojio je Qudal medalju u kategoriji “Trgovina za prodaju pića i dodataka prehrani za sportaše".

Nagrada Polleo Sportu stigla je nakon neovisnog istraživanja Međunarodnog certifikacijskog Udruženja ICERTIAS iz Švicarske, koji je proveo anketu na reprezentativnom uzorku građana Republike Hrvatske. Na anketno pitanje “Navedite naziv ponuđača ili dobavljača NAPITAKA I DODATAKA PREHRANI ZA SPORTAŠE I REKREATIVCE koji po vašem osobnom iskustvu i mišljenju ili iskustvu i mišljenju vaših bližnjih nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete na hrvatskom tržištu?”, najčešći odgovor među 1200 ispitanika bio je Polleo Sport.

Istraživanje se provelo CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness) metodom koja ispituje zadovoljstvo korisnika. Zbog toga što su upravo potrošači direktno potvrdili kvalitetu Polleo Sporta, to još više daje na značaju i posebnosti ove nagrade.

Qudal medalje mogu imati tri, četiri ili pet zvjezdica. Polleo Sport s ponosom ističe kako je nositelj najvišeg ranga od pet zvjezdica, čime je definitivno broj 1 u svojoj kategoriji.

BestBuy Award

Polleo Sport - Best Buy Award

Polleo Sport je nositelj Best Buy Award medalje, kao najbolji brend u kategoriji sportskih napitaka i dodataka prehrani za sportaše. Best Buy Award je najprestižnija medalja koja se dodjeljuje onome brendu koji za najbolju cijenu nudi i odličnu kvalitetu u određenoj kategoriji.

Superbrands

Polleo Sport - Superbrands

Međunarodna organizacija Superbrands jedini je globalni i neovisni autoritet na području brandinga. Prisutna je u 82 države širom svijeta, a 2006. je započela s radom u Hrvatskoj. Kao organizacija koja se temelji na identifikaciji i imenovanju iznimnih tržišnih marki, Superbrands analizira ostvarenja određene tržišne marke i prepoznaje one koji ostvaruju više od svoje konkurencije te ih nagrađuje visoko priznatim Superbrands statusom. U petnaest godina postojanja Superbrands je postao prepoznatljiv kao mjerilo uspjeha pojedine tržišne marke, a sama organizacija je priznata kao globalni branding autoritet. Centralni dio svih programa čini neovisno i dobrovoljno vijeće koje se sastoji od poslovnih i marketinških stručnjaka te predstavnika medija. Na početku svakog programa lokalne agencije za istraživanje sastavljaju popis tržišnih marki, prisutnih na tržištu, koristeći pritom lokalne izvore i statističke podatke o marketinškim aktivnostima ili informiranosti potrošača te na taj način sastavljaju bazu tržišnih marki koja se šalje neovisnom vijeću čiji je zadatak ocijeniti navedene tržišne marke. Superbrands predstavlja onu tržišnu marku koja pruža znatne prepoznatljive emocionalne i opipljive vrijednosti. Superbrands mora predstavljati: kvalitetu, pouzdanost, razlikovnost, emocionalni naboj. Polleo Sport s ponosom može reći da je od 2013. godine nositelj ovog prestižnog certifikata koji osnažuje kvalitetu i pouzdanost našeg branda!

Green Superbrands

Polleo Sport - Green Superbrands

Green Superbrands je nova oznaka koju dodijeljuje Superbrands organizacija. Green Superbrands oznaka predstavlja nov i inovativan načinpreporuke marke kupcima, koji su sve više osvješćeni u pogledu očuvanja okoliša i društvene odgovornosti. Uz postojeću oznaku Superbrands uveden je dodatni kriterij Ekološke odgovornosti. Green Superbrands mogu dobiti samo brandovi sa visokom ekološkom sviješću. Green Superbrands je nagrada tvrtkama koje iskazuju visoku ekološku svijest i skrbe se za okoliš i samo takve tvrtke zaslužuju to vrijedno zeleno priznanje, a Polleo Sport je od 2013 godine među Green Superbrands odabranicama.

Bisnode AAA

Polleo Sport Bisnode AAA

Zašto je važno dobiti certifikat bonitetene izvrsnosti? Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji. Certificiranje tvrtki (bonitetna izvrsnost) je dugogodišnja međunarodna praksa koja nositeljima certifikata osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala poduzeća iz segmenta njihovog poslovanja. Ujedno njihovim klijentima ili pak partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja kako iz perspektive financijske sposobnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja. Posjedovanje Certifikata bonitetne izvrsnosti važno je u praktičnoj primjeni pri dokazivanju svojih kvaliteta i konkurentnosti zainteresiranim stranama, potencijalnim partnerima. 2013. i 2014. godine kvaliteta poslovanja Polleo Sporta nagrađena je ovim certifikatom.

Mi smo Polleo Sport, specijalizirani i priznati lanac trgovina pun zdravih savjeta, proizvoda i istomišljenika koji brine za vas!

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2023
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu