Kolagen

Najbolji izbor dodataka prehrani s kolagenom po najboljim cijenama! Smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

Filtriraj
Cijena
Raspon: 99 kn - 380 kn
Brand
Dijeta/Tip prehrane
Ne sadrži
Okus
Pakiranje
Postotak proteina
Hydrolysed Collagen Protein, 1 kg
Hydrolysed Collagen Protein sastoji se od visoko pročišćenih peptida kolagena dobivenih iz goveđe kože, a čak 90 % sastava čine proteini. Hidrolizirani peptidi kolagena pružaju otprilike 24 g bjelančevina po serviranju od 30 g koje doprinose poveć..
Collagen Protein bez okusa, 1000 g
Protein Kolagena je proizvod izuzetno pročišćenog kolagen peptida od goveđe kože s 90% proteina. Protein Kolagena pruža otprilike 22g proteina po serviranju od 25g što će pridonjeti rastu i održanju mišićne mase. Protein Kolagena savršen je pro..
Marine Collagen, 300 g
Applied Nutrition
349,99kn
Izgledajte i osjećajte se najbolje! Morski kolagen neutralnog je okusa i savršen za dodavanje u vodu, kavu, smoothieje, recepte, jogurte i još mnogo toga. Može se miješati s vrućom ili hladnom tekućinom i može se koristiti bilo kada tijekom dana. ..
Collagen, 3000 mg, 90 tableta
Essence Nutrition
99,99kn
Kolagen je glavni protein vezivnog tkiva koji čini 30% svih ljudskih bjelančevina. On je najvažniji strukturni protein. Prisutan je u većini tkiva i organa, uključujući kosti, hrskavice, kožu, ligamente, tetive, rožnicu. Sastoji se od aminokiselin..
Pure Marine Collagen, 450 mg, 150 kapsula
Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom tijelu i sastavni je dio kože, kostiju, mišića, hrskavica, ligamenata i vezivnog tkiva. Kolagen je tvar koja drži tijelo na okupu i tvori vezu koja pruža snagu, elastičnost i strukturu. Nažalost, proizvo..
Collagen Peptides, Unflavoured, 454 g
Purely Inspired
379,99kn
Savršen za tvoju rutinu! Kolagen je najobilniji protein u koži, a mi smo razvili jednostavan način za dobivanje željenog kolagena. Naši kolagen peptidi sadrže biotin koji pruža dodatnu potporu za tvoju kožu, kosu i nokte. Formula kojoj možeš vjero..
Super Collagen + C, 120 tableta
Super Collagen + C Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom tijelu i sastavni je dio kože, kostiju, mišića, hrskavica, ligamenata i vezivnog tkiva. Kolagen je tvar koja drži tijelo na okupu i tvori vezu koja pruža snagu, elastičnost i str..
Collagen Peptides Powder, 227 g
Now Foods
229,99kn
Collagen Peptides Powder Kolagen peptidi iz goveđeg kolagena tipa 1 i 3 dobro su poznati po svojoj ulozi u zdravlju kostiju, zglobova i kože. Kao najzastupljeniji protein kod sisavaca, kolagen čini oko 30% tjelesnih proteina. Studije pokazuju da h..
Alpha 50-Amino, 1000 ml
Sci-Muscle
260,00kn
Alpha 50-Amino™ je čisti hidrolizirani kolagen govedine. Kolagen je najveći i najobilniji protein u našem tijelu, čineći oko 65% ukupnih proteina u ljudskom tijelu. Kao najveći protein u tijelu, kolagen je lanac kojeg čini preko 1500 aminokiseli..
Collagen Liquid, 1000 ml
BioTechUSA
320,00kn
Kolagen je protein i strukturna komponenta našeg vezivnog tkiva. Naše ga tijelo kontinuirano formira, međutim, kako starimo, uspostavljanje kolagena u našem tijelu usporava. Nadalje, postoje mnogi drugi učinci koji bi mogli smanjiti stvaranje kolagen..

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu