Magnezij

Magnezij smanjenju umora i iscrpljenosti! Doprinosi stvaranju energije, normalnoj funkciji mišića i živčanog sustava. Besplatna dostava za kupnje iznad 400kn.

Filtriraj
Cijena
Raspon: 9 kn - 200 kn
Brand
Pakiranje
Magnezij 375 mg, 100 kapsula
Magnezij se u organizmu najvećim dijelom nalazi u kostima i zubima (daje čvrstoću zubnoj caklini), a oko 30 % u mekim tkivima i tjelesnim tekućinama unutar stanica gdje aktivira enzime metabolizma ugljikohidrata i proteina. Magnezij pomaže održava..
Magnesium Liquid, 20 ampula
Multipower
179,99kn
Tekući magnezij u obliku magnezijevog citrata je jedan od najčešćih i najlakše iskoristivih oblika magnezija u suplementima. Funkcije magnezija u organizmu su višestruke, i većini dobro poznate. Znamo da je magnezij sastavni dio više od 300 različ..
Nigari Magnezij klorid, 300 g
Orgona Superfood
29,99kn
 Nigari sadrži više od 95% magnezijevog klorida, a poznat je po brojnim dobrobitima za ljudski organizam Nigari, derivat morske soli, potpuno je prirodan i ekološki čist proizvod, koji se dobiva iz morskih dubina. Sadrži više od 95% magn..
Nigari Magnezij klorid, 300 g
Nigari sadrži više od 95% magnezijevog klorida, a poznat je po brojnim dobrobitima za ljudski organizam Nigari, derivat morske soli, potpuno je prirodan i ekološki čist proizvod, koji se dobiva iz morskih dubina. Sadrži više od 95% ma..
Liquid Magnesium, 1000 ml
Scitec Nutrition
129,99kn
Doprinosi reduciranju umora i iscrpljenosti! 250 mg magnezija po obroku! Pojačan s 120 mg vitamina C! 40 obroka po boci! Ova formula pruža 250 mg magnezija pojačanih s 120 mg vitamina C. Inače, magnezij doprinosi normalnoj sintezi prote..
Magnesium High Absorption, 60 tableta
Magnezij u tabletama za žvakanje s visokom apsorpcijom. Natrol magnezij dolazi u formi dimagnezij malata u SmartAbsorb tabletama. Tablete su vrlo ugodnog okusa i za uzimanje nije potrebna voda. Dimagnezij malat smatra se biološki najaktivnijim izvoro..
Magnesium, 90 kapsula
Leovital
95,00kn
Najbolji partner u borbi protiv umora i iscrpljenosti! Magnezij je esencijalni mineral s velikim značajem za organizam čovjeka. Neophodan je za rad više od tristo enzima te je uključen u gotovo sve vitalne procese organizma (stvaranje energije - s..
Magnezij 375 + B6, 60 kapsula
Dietpharm
79,99kn
Za zdravlje živčanog sustava Magnezij i vitamin b6 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišica. Magnezij i vitamin b6 doprinose normalnoj psihološkoj funkciji, smanjenju umora i iscrpljeno..
Magnezij 375 + B6 + C, 20 šumećih tableta
Dodatak prehrani s magnezijem, vitaminom C i B6 Magnezij i vitamin b6 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišica. Magnezij i vitamin b6 doprinose normalnoj psihološkoj funkciji, smanjenju..
Magnezij MG 400 Active, 20 vrećica
Dodatak prehrani sa 400 mg magnezija te sadrži B6, B1 i B12 vitamine. Budući da je pomanjkanje magnezija relativno često zbog različitih životnih, ali i prehrambenih navika, a očituje se kroz razne tegobe, Dietpharm je razvio još jedan proizvod za..
Magnezij Citrat Complex Direkt Granule, 20 vrećica
Dodatak prehrani u obliku granula koji sadrži magnezij iz tri kemijska oblika: magnezijevog citrata, magnezijevog bisglicinata i magnezijevog oksida. Granule se primjenjuju direktno u usta, ne treba ih otapati u vodi (tekućini). Magnezij doprin..
Magnesium Citrate, 400mg, 120 kapsula
Magnezij je esencijalni mineral s velikim značajem za organizam čovjeka. Neophodan je za rad više od tristo enzima te je uključen u gotovo sve vitalne procese organizma. Magnezij ima i gradivnu ulogu - sudjeluje u izgradnji kosti, staničnih membra..
Magnesium Citrate Pure Powder, 277 g
Magnezij je esencijalni mineral s velikim značajem za organizam čovjeka. Neophodan je za rad više od tristo enzima te je uključen u gotovo sve vitalne procese organizma. Magnezij ima i gradivnu ulogu - sudjeluje u izgradnji kosti, staničnih membra..
Liquid Magnesium, 237 ml
Now Foods
199,99kn
TEKUĆI MAGNEZIJ Tekući magnezij s mineralima u tragovima prirodni je koncentrat minerala koji se dobiva iz Velikog slanog jezera i proizvodi se vlastitim solarnim postupkom isparavanja. Ovim se postupkom također uklanja 99% natrija koji se pojavlj..
Magnesium Citrate, 200 mg, 100 tableta
NOVA HRANA MAGNEZIJEV CITRAT Magnezij je mineral koji je presudan za proizvodnju energije i metabolizam, kontrakciju mišića, prijenos živčanog impulsa i mineralizaciju kostiju. Potreban je kofaktor za približno 300 enzima. Među reakcijama koje kat..
Magnesium + Vitamin B6, 80 ml
Magnezij je mineral s velikim značajem za organizam čovjeka. Neophodan je za rad više od tristo enzima te je uključen u gotovo sve vitalne procese organizma kao što su stvaranje energije - sinteza ATP-a, izgradnja proteina, DNA i RNA, transport želje..
Magnesium Citrate, 90 kapsula
Leovital
149,99kn
Uzmi svoju dozu minerala mladosti! Magnezij je jedan od najvažnijih minerala u ljudskome tijelu, neophodan je za pravilan rad mišića, živčanog sustava, sudjeluje u stvaranju energije u našim stanicama te doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. ..
Proaction Magnesium and Potassium, 10 x 10 g
Magnesio e Potassio je dodatak prehrani u prahu s magnezijem i kalijem, u praktičnim vrećicama za jednostavno korištenje. Preporučuje se koristiti za rehidraciju i nadoknadu ovih minerala za vrijeme i nakon tjelesne aktivnosti. Upotreba: Pomije..
Mineral Plus Ipotonic Mg + K, 50 ml
Mineral Plus Magnezij + kalij je dodatak prehrani u obliku izotoničnog gela na bazi magnezija, kalija i karnitina, odmah spreman za upotrebu. Upotreba: Preporučuje se uzeti 2 gela na dan, za vrijeme tjelesne aktivnosti. Napomena: Dodatak pre..

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu