Kreatin etil ester

Kreatin etil ester je efikasnija varijanta popularnijeg dodatka prehrani, kreatina monohidrata. Kako se kreatin monohidrat veže na soli estera, načelno je tijelu jednostavnije upiti ga kombiniranog s alternativnim izvorima. Namijenjen je specijalno onima koji rade trening snage i žele povećati svoje atletske performanse. Ovo su područja na kojima se monohidrat također pokazao jako učinkovitim, no Kreatin etil ester je efektivniji zbog spsobnosti da ga tijelo bolje i brže apsorbira. Studije su pokazale da je 30 do 40 puta efektivniji nego klasični monohidrat. 

Kreatin etil ester potiče brzu apsorpciju ATP-a (adenozin trifosfata) u mišićima što olakšava pretvaranje čiste mišićne mase, povećanje snage i eksplozivnosti. Kako ga je vrlo jednostavno upotrebljavati, a pruža izvanredne rezultate, najbolji je izbor za svaku osobu koja želi poboljšati svoje fizičke i sportske performanse, a istovremeno nema nikakvih nuspojava. Neke od osnovnih prednosti kreatin etil estera nad monohidratom kriju se u činjenici da su mnogo manje doze potrebne kako bi se dosegao isti efekt.

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu