Povrati i reklamacije

Poštovani kupci,

kako bismo Vama i nama olakšali cjelokupan proces povrata ili reklamacija, molimo Vas da slijedite niže navedeni postupak nakon primitka neispravnih, neodgovarajućih ili pogrešno isporučenih artikala.

Zamjene nisu moguće. Ako svoj artikl želite zamijeniti, morate vratiti artikl i provesti novu narudžbu. Rok za povrat iznosi 30 (trideset) dana od dana kada je kupcu ili trećoj osobi koju je kupac odredio, a koja nije prijevoznik, artikl predan u posjed i ukoliko su ispunjeni sljedeći uvjeti:

Uvjeti za povrat:

 1. Potrebno je posjedovati originalni račun.

 2. Originalno pakiranje i ambalaža ne smiju biti oštećeni.

 3. Prehrambeni artikli ne smiju biti otvoreni ili korišteni, a pakiranje, etikete i pripadajuća deklaracija moraju biti ispravni i neoštećeni.

 4. Odjeća i obuća mora biti čista, nenošena i neoprana te mora imati sve pripadajuće originalne deklaracije. Zamjena čarapa i donjeg rublja zbog higijenskih razloga nije moguća.

 5. Pametni satovi i elektronički uređaji ne smiju biti korišteni, moraju imati neoštećenu kutiju, sadržavati sve što je s uređajem stiglo te imati sve pripadajuće deklaracije.

 6. Fitness oprema mora biti nekorištena, mora imati neoštećenu kutiju te imati sve pripadajuće deklaracije.

 

Loyalty članovima rok za povrat artikala iz kategorija ‘’Odjeća i obuća’’ produljujemo na 100 (sto) dana. 

Reklamacije (zbog neispravnog ili oštećenog artikla) odobravamo unutar jamstvenog roka u slučaju neispravnog artikla tj. ako artikl nije moguće koristiti za njegovu namjenu.

Povrat ili reklamaciju ne možemo odobriti u slučaju ako je artikl vidljivo korišten, otvoren ili opran (odjeća i obuća), vidljivo oštećen, a da se ne radi o tvorničkoj greški već je ista nastala uslijed nepažnje kupca, zbog dugotrajnog nošenja ili krivog načina održavanja.

Željeli bismo Vas upozoriti da ne preuzimamo odgovornost za artikle koje vratite greškom. Ako želite da Vam te artikle ponovno pošaljemo, troškove dostave snosite sami. 

Ako robu kupite u Polleo Sport poslovnicama, nemate pravo vratiti robu (radi povrata novca) na temelju pravila EU-a, osim ako je proizvod neispravan. Međutim, ukoliko je roba tehnički ispravna i zadovoljava sve navedene uvjete za povrat, možemo Vam odobriti zamjenu za drugi proizvod iste ili veće vrijednosti uz nadoplatu.

Postupak povrata artikala kupljenih putem Online Shopa polleosport.hr :

 1. Zahtjev za povrat - Molimo Vas da svaki povrat ili reklamaciju najavite putem aplikacije na linku: http://polleosport.hr/povrati. Kod reklamacija obavezno priložite pripadajuće fotografije artikla kojeg reklamirate s vidljivim problemom i opisom oštećenja.

 2. Potvrda o povratu – Nakon primitka Vašeg zahtjeva za povratom isti ćemo provjeriti te Vam se javiti povratno na upisanu e-mail adresu u roku od 48h (uključujući radne dane).

 3. Pakiranje za povrat – Nakon što povrat bude potvrđen i odobren, s Vaše strane potrebno je pripremiti artikl/e za povrat i slanje te uz njih priložiti kopiju originalnog računa. Sve pošiljke moraju biti sigurne za transport tj. svi proizvodi i njihovo pakiranje/ambalaža moraju se vratiti u originalnom stanju. Predlažemo da za povrat koristite kutiju Polleo Sport-a u kojoj Vam je dostavljena naručena roba.

 4. Slanje – U slučaju povrata radi neodgovarajuće veličine šaljete nam račun i artikl/e na adresu našeg skladišta koja se nalazi u nastavku. Molimo Vas da paket označite na vidljivom mjestu s WEBSHOP-POVRAT kako bi kolege na skladištu znali što točno trebaju napraviti s paketom te kako bi nas pravovremeno obavijestili kad paket stigne.

 

Adresa za povrat je:

Skladište Polleo Sport
Samoborska cesta 134
10090 Zagreb

 

 1. Kontrola povrata i potvrda se vrši neposredno kad se artikl vrati na skladište Polleo Sporta. Ispravno stanje artikla i izvršenje povrata sredstava potvrđuje se kupcu putem e-maila. 

 2. Povrat uplaćenih sredstava provodi se nakon što se potvrdi ispravno stanje vraćenog artikla, a sredstva se vraćaju na račun kupca ovisno o načinu plaćanja prilikom narudžbe.

 

Izvršenje povrata sredstava možete očekivati između 3 i 12 radnih dana od zaprimanja vraćene robe u skladište POLLEO ADRIA (Polleo Sport).

Kad se kupcu odobri povrat artikla, u aplikaciji može pratiti status svog povrata.

U slučaju dodatnih pitanja, pročitajte Često postavljana pitanja, obratite nam se na shop@polleosport.hr ili nas kontaktirajte telefonskim putem (0800 200 167). 

Postupak povrata artikala kupljenih u Polleo Sport poslovnicama:

 1. Povrat, zamjenu ili reklamaciju možete izvršiti u Polleo Sport poslovnicama u roku od 14 dana, osim u slučaju DOA* uređaja kada je rok 7 dana.

 2. Povrat, zamjena ili reklamacija vrši se isključivo uz predočenje originalnog računa.

 3. Sve artikle i njihova pakiranja/ambalažu potrebno je vratiti u originalnom stanju. Nikako nemojte lijepiti bilo šta na kutiju/pakiranje artikla direktno jer u tom slučaju nećemo biti u mogućnosti uvažiti povrat ili zamjenu. Preporučujemo Vam korištenje dobivene kutije ili vrećice od Polleo Sporta.

 4. Naši prodajni savjetnici pregledat će robu te potvrditi povrat, zamjenu ili reklamaciju ukoliko su razlozi legitimni (vidi „Uvjeti za povrat“).

 5. Zamjenu artikla ili povrat uplaćenih sredstava vršimo odmah nakon potvrde povrata/reklamacije u poslovnici, ovisno o načinu plaćanja prilikom kupnje.

 

*DOA (Dead On Arrival) uređaj se mora vratiti u poslovnicu u roku od 7 dana od datuma kupnje proizvoda. Neispravan uređaj preuzima prodavač i to u originalnoj ambalaži, bez ikakvog oštećenja sa svom pratećom opremom koja je bila priložena u trenutku kupnje. Pri vraćanju proizvoda kupac je dužan priložiti dokaz o kupnji (račun).

Niže navedeno odnosi se samo na Polleo Sport web shop:

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti u Uvjetima kupovine u dijelu "Povrati i reklamacije".

U iznimnim uvjetima Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora, a detalje možete pronaći u Uvjetima kupovine u dijelu "Povrati i reklamacije".

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu