Balans Board i BOSU

Kvalitetan izbor daski i lopti za ravnotežu također za Vas u Polleo Sportu. Za vrhunsku pripremu i treninig nezaobilazan su alat kod mnogih sportova.

Filtriraj
Cijena
Raspon: 149 kn - 2500 kn
Brand
-20%
Balans Polulopta Pro Line
Oprema
689,00kn 551,20kn
Besplatna dostava
Balans Polulopta Pro Line je inačica BOSU  balansa. Balans lopta je odličan rekvizit koji se s jedne strane koristi kao polulopta za step i bezbroj drugih vježbi, a s druge kao balans platforma. Koristi se  za treninge ravnotež..
Polulopta za ravnotežu, Dynaso
Kineta
929,00kn
Besplatna dostava
Ravni dio lopte je obložen pjenom koja sprečava klizanje. Najpopularniji rekvizit za trening ravnoteže, poboljšanje koordinacije i jačanje mišića stabilizatora trupa. Ima značajnu ulogu i u medicini, kao i u specifičnim treninzima za pojedine spor..
Balance pad
Oprema
229,00kn
Mekana strunjača za proprioceptivni trening izrađena je od specijalnog mekanog pjenastog materijala koji ovoj strunjači daje izuzetno destabilizirajuća svojstva. Trening na takvoj podlozi omogućuje nam da mnoge poznate vježbe podi..
Balance board, 40 cm
Oprema
149,99kn
Drvena ploča za ravnotežu namjenjena je izvođenju različitih proprioceptivnih vježbi. Radi se o rekvizitu koji doprinosi našem osjećaju položaja vlastitog tijela u prostoru (propriocepciji). Proprioceptivne vježbe nekad su se koristile u rehabil..
Gymstick Balans platforma, 39 cm
Izazovite ravnotežu, stabilnost, koordinaciju i izgradite snagu mišića s ovom visokokvalitetnom daskom za ravnotežu. Visina ploče je podesiva tako da povećava poteškoće i intenzitet. Izdržljiva ploča s neklizajućom površinom osigurava sigurnost..
Gymstick Balans platforma, 36 cm
Izazovite ravnotežu, stabilnost, koordinaciju i izgradite snagu mišića s ovom visokokvalitetnom daskom za ravnotežu. Visina ploče je podesiva tako da povećava poteškoće i intenzitet. Izdržljiva ploča s neklizajućom površinom osigurava sigurnost..
Balans polulopta, 61 cm
Oprema
659,99kn
Besplatna dostava
Balans polulopta je inačica Bosu balansa – profesionalni trenažer namjenjen korištenju u klubovima za grupne i osobne programe Naš novi model balans polulopte uz privlačan dizajn ima i druga poboljšana u odnosu na uobičajene polulopte dostupne na ..
Bosu Elite
BOSU
2.499,99kn
Besplatna dostava
Za razvoj nove Bosu Elite korišteni su sportaši kako bi Bosu Elite pružio savršenu platformu za trening za najzahtjevnije sportaše. Kupola Bosu Elite-a je znatno tvrđa i osjetljivija od ostalih Bosu modela, što pruža izvrsnu platformu za naporan i..
Bosu Home, 65 cm
BOSU
1.799,99kn
Besplatna dostava
BOSU Home podloga za ravnotežu izvrstan je izbor za trening ravnoteže, snage i pokretljivosti, kao i za uvođenje kardio treninga. Dizajnirana je za prosječnog kućnog korisnika. Pridružite se mnogim zadovoljnim korisnicima. Značajke predmeta: ..
Wood balance board
Sveltus
159,99kn
Cilj ploče za ravnotežu je stajati u što ravnijem položaju. Nekoliko područja tijela tada je obuhvaćeno treningom različitih mišićnih skupina. Za zahtjevniji trening radite čučnjeve ili plank Izrađeno od drveta za dugotrajnost Protuklizna p..
Sveltus Balance board
Sveltus
149,99kn
Neizostavni pribor za snagu i stabilnost. Vrlo otporna platforma Protuklizna površina Uklonjiva visinska baza 3 mogućnosti visine: 6 cm, 7 cm i 8 cm SVT23363 ..
UFC Balance Board
UFC
199,00kn
Trening ravnoteže i vježbe stabilnosti jezgre Protuklizna površina osigurava sigurno prianjanje Izdržljiv, visokokvalitetni lijevani materijal Dimenzije: 10 x 40 cm Težina: 1.8 kg ..
Wooden Balance Board
Gymstick
299,99kn
Drvena ploča za ravnotežu savršen je alat za razvoj vaše ravnoteže, koordinacije i kondicije. Balansiranje na krutoj drvenoj ploči učinkovito aktivira core i mišiće na nogama. Balansiranje na dasci iznenađujuće je teško i izazovno. Daska za ravnot..
Gymstick Balance Trainer Pro
Gymstick
799,99kn
Besplatna dostava
Gymstick Balance Trainer Pro izuzetno je izdržljiva bosu lopta razvijena za profesionalce i aktivne kućne korisnike. Balance Trainer Pro može se koristiti za vježbanje ravnoteže i koordinacije, kao i za izradu različitih vježbi koje će biti izazovnij..
Balans polulopta, 65 cm
Kineta
699,99kn
Besplatna dostava
Najpopularniji rekvizit za trening ravnoteže, poboljšanje koordinacije i jačanje mišića stabilizatora trupa. Ima značajnu ulogu i u medicini, kao i u specifičnim treninzima za pojedine sportove. Koristi se za: Poboljšanje ravnoteže u rukama ..

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu