Senzori

Pametni senzori bilježe i prenose stvarne podatke o otkucajima srca u stvarnom vremenu. Najniža cijena i dvogodišnje jamstvo u Polleo Sportu.

Filtriraj
Cijena
Raspon: 212 kn - 893 kn
Brand
Veličina
-15%
HRM-Run
Garmin
790,00kn 671,50kn
Besplatna dostava
Monitor pulsa HRM-Run pruža najnaprednije mjerne podatke o trčanju i šalje ih na naše najnovije Garmin Forerunner® satove za trčanje. Remen je neopisivo udoban i lako podesiv, dok je modul malen, lagan i u potpunosti pristaje unutar širine remen..
-15%
HRM-Swim
Garmin
799,99kn 679,99kn
Besplatna dostava
Bilježi i prosljeđuje podatke o pulsu pod vodom Posebno dizajniran za plivače Protuklizna traka Sprema i prosljeđuje podatke o pulsu do kompatibilnih uređaja¹ Uparite HRM-Swim i Forerunner® 920XT ili Fenix 3 i prenesite svoje treni..
-15%
Tempe, senzor temperature
Garmin
249,99kn 212,49kn
Uz Tempe senzor temperature prenesite bežićno vanjske temperaturne podatke na vaš uređaj. Može se pričvrstiti na ruksak, jaknu, cipele itd. Koimpatibilan sa sljedećim Garmin uređajima: Fenix, Fenix 2, Fenix 3, Fenix 3 Sapphire HR, Fenix 3 Sapphire..
-15%
Running Dynamics Pod
Garmin
565,00kn 480,25kn
Besplatna dostava
Računa i šalje značajne podatke Računa i šalje 6 parametara dinamike trčanja na vaš kompatibilni uređaj1 Trajanje baterije: zamjenjiva baterija traje do 1 godinu (ako se koristi 1 sat dnevno) Automatski se uključuje i isključuje Kompaktne..
-15%
HRM-Dual
Garmin
560,00kn 476,00kn
Besplatna dostava
Uvid u puls na jednostavan i precizan način Ova vrhunska traka za mjerenje pulsa prenosi podatke o pulsu u stvarnom vremenu putem ANT+® veze i BLUETOOTH® tehnologije s manjom potrošnjom energije, pa vam je na raspolaganju više mogućnosti..
-15%
HRM-Pro
Garmin
1.050,00kn 892,50kn
Besplatna dostava
Uvid u puls na jednostavan i precizan način Ova vrhunska traka za mjerenje pulsa prati puls tijekom trčanja, plivanja itd. Prenosi podatke o pulsu u stvarnom vremenu s pomoću ANT+® veze i Bluetooth® tehnologije s niskom potrošnjom energi..
Polar H10, Senzor brzine otkucaja srca
Polar
699,99kn
Besplatna dostava
Kad je riječ o točnosti i povezivosti, senzor brzine otkucaja srca Polar H10 najbolji je izbor. Pratite brzinu otkucaja srca uz maksimalnu preciznost i povežite brzinu otkucaja srca s opremom za vježbanje. Uz Polar H10 praćenje brzine otkucaja src..
Polar Pro Strap, Black, M-XXL
Polar Pro Strap funkcionira sa svim Polar senzorima otkucaja srca. S mekim tekstilnim materijalom, silikonskim točkama koje sprječavaju klizanje i sigurnom kopčom, remen je vrlo udoban za nošenje i ostaje na mjestu čak i kod najintenzivnijih vježb..
Polar H9, Senzor brzine otkucaja srca
Polar
449,99kn
Besplatna dostava
Kombinirani senzor otkucaja srca šalje istinite i točne otkucaje vašeg srca na mobilnu aplikaciju za vježbanje - Polar Beat i pretvara ga u pametnog pratitelja vježbanja. H9 se također povezuje sa mnogim Polar proizvodima, pametnim satovima i fitnes ..
Polar
699,99kn
Besplatna dostava
Polar Verity Sense je optički mjerač brzine otkucaja srca koji vam pruža neograničenu slobodu kretanja i mnoštvo mogućnosti pregleda i snimanja vašeg treninga. Zahvaljujući Bluetooth®-u, ANT + i ugrađenoj memoriji, Polar Verity Sense možete povezati ..
Suunto Smart Heart Rate Belt
Suunto
619,99kn
Besplatna dostava
Precizan i udoban sportski senzor pulsa Suunto Smart Heart Rate Belt donosi točne podatke o otkucajima srca bez ugrožavanja udobnosti tijekom treninga. Remen pruža vrhunske performanse u sportovima gdje pokret ruku remeti mjerenje otkucaja srca u ..

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu