Utezi za zglobove

Polleo Sport nudi razne utege za trening kod kuće ili u teretani. Birajte između utega za ruke, noge, kompleta utega i utega različitih težina.

Filtriraj
Cijena
Raspon: 59 kn - 140 kn
Brand
Područje primjene
Težina
Utezi za zglobove, 2 komada, 0,5  kg
Izrađeni od neoprena i omogućuju savršeno prijanjanje. Odlično za aerobic i kućno vježbanje Univerzalna veličina Pakiranje: Par zglobnih utega od 0,5kg ..
Utezi za zglobove, 2 komada, 1,5 kg
Izrađeni od neoprena i omogućuju savršeno prijanjanje. Odlično za aerobic i kućno vježbanje Univerzalna veličina Pakiranje: Par zglobnih utega od 1,5kg ..
Utezi za ručne zglobove, 2 komada, 0,5  kg
Izrađen od neoprena i punjen pijeskom idealan je za dodavanje opterećenja vježbama. Otvor za palac omogućuje odličnu fiksaciju i prijanjanje uz šaku. Pakiranje: Par zglobnih utega od 0,5kg ..
Utezi za ručne zglobove, 2 komada, 1 kg
Izrađen od neoprena i punjen pijeskom idealan je za dodavanje opterećenja vježbama. Otvor za palac omogućuje odličnu fiksaciju i prijanjanje uz šaku. Pakiranje: Par zglobnih utega od1 kg ..
Active utezi za ručne i nožne zglobove, 2x1 kg
Utezi koji se mogu vezati oko gležnjeva ili zapešća. Mekani neoprenski materijal dobro prianja i neće ograničavati kretanje u izvođenju vježbi. Snažna, izdržljiva konstrukcija i lako podesivi remen na čičak. Uključuje: 2kom Težina gležnja / ruč..
Utezi za zglobove, 2x1 kg
Gymstick
99,99kn
Utezi koji se mogu vezati oko gležnjeva ili zapešća. Napravljeni od mekanog neoprena, te pružaju odlično prianjanje i neće ograničavati kretanje u izvođenju vježbi. Snažna izdržljiva konstrukcija i lako podesivi remen na čičak. ..
Utezi za zglobove, 2x2 kg
Gymstick
129,99kn
Utezi koji se mogu vezati oko gležnjeva ili zapešća. Napravljeni od mekanog neoprena, te pružaju odlično prianjanje i neće ograničavati kretanje u izvođenju vježbi. Snažna izdržljiva konstrukcija i lako podesivi remen na čičak. ..
Ručni utezi za trčanje, 1 kg
Povećajte potrošnju kalorija prilikom jogginga i ojačajte ruke i rameni pojas Utezi su izrađeni od neoprena, punjeni su pijeskom, ugodni su za nosenje jer idealno prijanjaju uz dlan. Pakiranje: 2x ručni uteg za trčanje, 1 kg ..
UFC Ankle Weight, par, 1 kg
Utezi za gležnjeve, 1kg, par Prilagodljivi kako bi sigurno pristajali uz gležanj ili zapešće. Pomaže povećati sagorijevanje kalorija. Mekan i udoban osjećaj. Idealan za brzo hodanje, trčanje i vježbanje. Materijal: neopren napunjen željez..
UFC Ankle Weight, par, 2 kg
Utezi za gležnjeve, 2kg, par Prilagodljivi kako bi sigurno pristajali uz gležanj ili zapešće. Pomaže povećati sagorijevanje kalorija. Mekan i udoban osjećaj. Idealan za brzo hodanje, trčanje i vježbanje. Materijal: neopren napunjen željez..
Zglobni utezi, 2 kg
Kineta
139,99kn
Par zglobnih utega, svaki 2 kg. Lako se čisti i održava. Napomena: nisu otporni na bacanje ili grubo postupanje jer može doći do curenja pijeska. Pakiranje: Par zglobnih utega od 2 kg ..

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu