Cijena

NC 30 dana: 104,85 € / 790,00 kn

-36% Akcija
66,36 € / 499,99 kn Štediš
38,49 €
290,01 kn
U cijene je uključen PDV
Ovaj proizvod dostavljamo besplatno

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana

Uređaj za praćenje aktivnosti za djecu 

  • Vodootporan uređaj za praćenje aktivnosti za djecu1 s raznim temama. Odaberite između tema Disney Minnie Mouse, Star Wars, Marvel Avengers ili Captain America (ovisno o uređaju)
  • Čvrsta prilagodljiva narukvica za djecu opremljena je prilagodljivim zaslonom u boji i baterijom koja traje godinu dana ili više2. Nije potrebno punjenje
  • Sinkronizira se3 s besplatnom mobilnom aplikacijom koja roditeljima pruža mogućnost upravljanja zadacima i alate za zakazivanje upozorenja
  • Ostvarivanjem ciljnih 60 minuta dnevne aktivnosti djeca napreduju u pustolovinama. Ovisno o uređaju napreduju u Ultronova osveta: Marvelova misija za Avengerse u aplikaciji ili u Pustolovini droida BB-8™: Star Wars priči ili Mickeyjevo rođendansko iznenađenje: Disneyjeva pustolovina u aplikaciji
  • Broji korake, prati spavanje i 60 minuta preporučene dnevne aktivnosti1

vivofit jr. 2 kids, Garmin

Ovaj vodootporan uređaj za praćenje aktivnosti dovoljno je izdržljiv za dugotrajno igranje, a uz bateriju koja traje godinu dana ili više nema potrebe za zaustavljanjem igre radi punjenja uređaja. Roditelji upravljaju zadacima i nagradama pomoću aplikacije za mobilne uređaje, za roditelje, a djeca putem aplikacije sudjeluju u pustolovinama s likovima kao što su Mickey Mouse i Minnie Mouse i svi njihovi prijatelji, sa Star Wars likovima kao što je BB-8 ili kao što su Captain America i Avengersi (ovisno o odabranom uređaju).

Moderan i izdržljiv

Čvrst i izdržljiv, vívofit jr. 2 opremljen je prilagodljivim zaslonom u boji i udobnom narukvicom. Vaše dijete može pokazati svoj stil bilo da se nalazi na igralištu ili nogometnom terenu, a može ga nositi čak i za vrijeme kupanja i spavanja. Baterija koju možete sami zamijeniti traje više od godinu dana i ne trebate je puniti.

Napredujte u pustolovinama

Minnie Mouse

Ostvarivanjem ciljnih 60 minuta dnevne aktivnosti djeca svakodnevno otključavaju nove pustolovine u aplikaciji, što ih motivira da postanu još bolja. Uz vašu pomoć, vaš mali lik sudjeluje u pustolovinama s Minnie Mouse i njenim prijateljima dok planiraju rođendansku zabavu iznenađenja za Mickeyja Mousea. Ukrasite prostor za zabavu s Vlatkom Patkom, ispecite rođendansku tortu sa Šiljom i pripremite sve ostalo, ali pazite da Mickey Mouse ništa ne otkrije!

Star Wars

Ostvarivanjem ciljnih 60 minuta dnevne aktivnosti djeca svakodnevno otključavaju nove pustolovine u aplikaciji, što ih motivira da postanu još bolja. S vama kao kopilotom, vaš mali buntovnik hvata se ukoštac s pustolovinama na planetu Jakku u društvu droida BB-8 i pilota Zepha. Tražite dijelove koji vam nedostaju na napuštenim svemirskim brodovima, upoznajte krijumčarsku kraljicu Maz Kanata i pomozite spasiti svoga prijatelja BB-8 kada mu to bude najpotrebnije.

Avengers i Captain America

Avengersi, okupite se! Ostvarivanjem ciljnih 60 minuta dnevne aktivnosti djeca svakodnevno otključavaju nove pustolovine u aplikaciji, što ih motivira da postanu još bolja. S vama kao svojim partnerom, vaš se mali junak putem aplikacije upušta u pustolovine u New Yorku u društvu Avengersa i Captaina Americe s kojima pokušava poraziti Ultrona. Upoznajte nepobjedivoga Iron Mana u laboratoriju Tonyja Starka, pomozite Thoru da zatoči vragolastog Lokija i pridružite se Crnoj Udovici na tajnim S.H.I.E.L.D. misijama.

Osobni asistent za roditelje

Roditelji pomoću besplatne mobilne aplikacije upravljaju vívofit jr. 2 uređajem za praćenje aktivnosti. U aplikaciji dodajte profile za više djece kako biste pratili korake, spavanje, dnevne aktivnosti i zadatke svakog djeteta kad se aplikacija sinkronizira3 s vašim mobilnim uređajem. Pozovite cijelu obitelj da sudjeluju u natjecanjima u dnevnim koracima, podijelite obveze i zadatke, odredite vrijednost virtualnog nagradnog novčića i saznajte koliko nagradnih novčića ima svako dijete. Vaša djeca mogu zamijeniti novčiće u aplikaciji za dogovorene nagrade. Svime upravljate izravno putem uređaja.

Nagrade, podsjetnici i odgovornosti

Djeca će otkriti koliko kućni poslovi mogu biti zabavni i korisni. Roditelji djeci dodjeljuju zadatke i zakazuju upozorenja putem aplikacije na pametnom telefonu, a djeca zatim na vívofit jr. 2 narukvici vide svoje nove zadatke. Moguće ih je podesiti tako da se ponavljaju tjedno ili čak dnevno, što je idealno za djecu kojoj su potrebni podsjetnici. Za djecu sklonu odgađanju obveza možete zakazati upozorenja putem aplikacije za roditelje pa će ih vívofit jr. 2 podsjetiti da trebaju dovršiti domaću zadaću, oprati zube itd. Upozorenje će ih ikonom podsjetiti na zadatak koji je potrebno izvršiti. Djeca zatim mogu pokrenuti mjerač vremena za zadatak na uređaju tako da znaju koliko im je vremena preostalo.

Prijateljska natjecanja u koracima

Prijateljska natjecanja stižu na igralište i u vaše dvorište. Natjecanja u koracima Toe-to-Toe™ djeci omogućuju sinkronizaciju s prijateljima u blizini kako bi se u mjerenim natjecanjima u koracima mogla nadmetati međusobno (natjecanja jedan-na-jedan) ili čak sama sa sobom. Po dovršetku natjecanja prikazat će se ukupan broj koraka u natjecanju pa će vaše dijete saznati je li pobijedilo svoje prijatelje ili je oborilo svoj osobni rekord. Svime upravljate izravno sa svoga zapešća. Preuzmite aplikaciju Connect IQ™ kako biste svoju djecu izazvali na natjecanje u koracima.

Još veća zabava

vívofit jr. 2 vašoj djeci omogućuje pristup još većem broju stilova i pustolovina u aplikaciji. Potrebna vam je samo nova narukvica koja otvara cijeli novi svijet pustolovina. Što ćete odabrati sljedeće? Pratiti aktivnosti i sudjelovati u galaktičkim pustolovinama uz narukvicu s temom Star Wars? Ili će vaše dijete ponosno nositi Marvel Avengers narukvicu i sudjelovati u pustolovinama u kojima će spašavati svijet poput pravih junaka? To ovisi o vašem djetetu.


1Točnost praćenja aktivnosti
2Trajanje baterije ovisi o korištenju i modelu pametnog telefona
3Kada je uparen s kompatibilnim telefonom
© Disney

Specifikacije:

Općenito

Materijal kućišišta Polimer
Materijal remena Silikon
Veličina kućišta, ŠxDxV Rastezljive narukvice odgovaraju zapešćima opsega do 147 mm
(dob od 4 do 7 godina) Prilagodljive narukvice odgovaraju zapešćima
opsega 130 – 175 mm (6+ godina)
vívofit 3 narukvice su kompatibilne s uređajem
Težina 17,5 g
Vodootporan 5 ATM
Vrsta zaslona 8 boja, MIP (memory-in-pixel)
Veličina zaslona, Š x V 11 mm x 11 mm
Rezolucija zaslona, Š x V 88 x 88 piksela
Zaslon u boji  
Trajanje baterije Do 1 godine (zamjenjiva)
Ugrađena memorija Podaci o 4 tjedna aktivnosti

Funkcije sata

Funkcije sata Da
Automatsko ljetno vrijeme Da
Alarm na satu Da
Mjerač vremena Da
Štoperica Da

Senzori

Brzinomjer (izračunava udaljenost kad vježbate u zatvorenom
bez upotrebe nožnog senzora)
Da

Svakodnevne pametne funkcije

Povezivost Bluetooth®
Kompatibilnost s pametnim telefonom iPhone®, Android™

Funkcije za praćenje aktivnosti

Brojač koraka Da
Traka podsjetnika na kretanje (prikazuje se na uređaju nakon
određenog razdoblja neaktivnosti; hodajte nekoliko minuta kako
biste je vratili na početne vrijednosti)
Da
Praćenje spavanja (prati ukupno vrijeme spavanja i razdoblja
nemirnog i dubokog sna)
Da

Funkcije za praćenje djece

Cilj: 60 minuta aktivnosti i igranja Da
Zadaci Da
Nagrade (novčići) Da
Mjerači vremena zadataka (2, 5, 10, 15, 20 i 30 minuta) Da
Zvučna upozorenja Da
Raspored (podsjetnici za zadatke) Da
Otključajte nove ikone za korake Da
Izazovi Toe-to-Toe™ Da

U kutiji:

  • vívofit jr. 2
  • Dokumentacija

    DA     NE 
Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu