Cijena

1.458,75 €
U cijene je uključen PDV
Ovaj proizvod dostavljamo besplatno

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana
Možda ti se svidi i ovo:

Premium taktički GPS multisport sat

Ovaj multisport GPS pametni sat s prilagodljivim AMOLED dodrinim zaslonom i standardnim gumbima pruža specijalizirane taktičke funkcije, karte, glazbu, napredne funkcije treniranja i još mnogo toga.

  • Ovaj svijetli i lako čitljiv AMOLED zaslon može se prilagoditi i prigušiti kada trebate krenuti u misiju.
  • Ugrađena bijela i zelena svjetiljka svijetli u mraku.
  • Nemojte biti ograničeni trajanjem baterije, dobivate do 31 dan trajanja baterije u načinu rada pametnog sata.
  • Budite neprimijećeni uz specijalizirane taktičke funkcije kao što je kompatibilnost s naočalama za noćno gledanje, kamuflažni način rada i prekidač za zaustavljanje.
  • Navigirajte svijetom uz unaprijed ugrađene karte, podršku za GPS tehnologiju u više frekvencijskih pojaseva i senzore za upotrebu na otvorenom.
  • Prethodno učitan softver Applied Ballistics® otključava se putem aplikacije AB Synapse tvrtke Garmin za mobilni uređaji (potrebna je naknada za otključavanje).

Garmin Tactix 7 AMOLED Edition

TRAJANJE BATERIJE

Baterija traje do 31 dana u načinu rada pametnog sata i do 89 h u GPS načinu rada.

KVALITETAN DIZAJN

Ovaj sat robusnog, ali sofisticiranog dizajna i testiran u skladu s američkim vojnim standardima (MIL-STD-810) za toplinu, udarce i vodootpornost odlikuje se velikim zaslonom od 1,4″.

DODIRNI ZASLON I GUMBI

Tradicionalni gumbi za upravljanje koji rade u svim okruženjima dopunjeni su novim responzivnim dodirnim zaslonom koji omogućuje brz pristup opcijama i funkcijama.

Opremljen da izvrši svaku misiju.

Garmin Tactix 7 AMOLED Edition

UGRAĐENO ZELENO ILI BIJELO SVJETLO

Ugrađeno svjetlo s višestrukim LED lampicama stalni je izvor jarkog zelenog ili bijelog svjetla u uvjetima slabog osvjetljenja i pomoći će vam da nađete svoj put kada se smrači. U NVG načinu rada, bijela je onemogućena, a zelena svjetiljka može se prigušiti.

KOMPATIBILNOST S NAOČALAMA ZA NOĆNO GLEDANJE

Bez obzira gledate li ili radite po mraku, NVG način rada omogućuje neprimjetan rad s kontrolama za dodatno prigušenje svjetline i zacrnjivanje zaslona kako biste ostali neprimijećeni.

KAMUFLAŽNI NAČIN RADA

Kamuflažni način rada zaustavlja spremanje i dijeljenje vašeg GPS položaja i onemogućuje bežično povezivanje i komunikaciju, a istovremeno omogućuje upotrebu sata.

PREKIDAČ ZA BRISANJE

Ako sigurnost postane problem, prekidač za brisanje briše sve podatke iz korisničke memorije.

NAČIN RADA JUMPMASTER

Ova funkcija služi za izračun točke iskoka u skladu s vojnim smjernicama, a pomaže vam i da dođete do cilja nakon što ste iskočili iz letjelice.

FORMAT DVOSTRUKOG POLOŽAJA

Jednostavno sinkronizirajte svoju lokaciju s drugima zahvaljujući istovremenom prikazu univerzalnog transverzalnog Mercatorovog koordinatnog sustava i vojnog mrežnog referentnog sustava na istom zaslonu.

PROJEKCIJA TOČAKA

Postavite i spremite udaljene geo položaje i kasnije ih upotrijebite za navigaciju.

AKTIVNOST LOVA

Pratite lov i označite točke specifične za lov izravno na satu.

NAVIGACIJA UZ FUNKCIJU DIRECT-TO

Navigirajte izravno do lokacije ili točke iz aeronautičke baze podataka cijelog svijeta. Ili odaberite funkciju Najbliže kako biste aktivirali putanju do najbliže zračne luke.

VREMENSKE PROGNOZE

Pristupite podacima o vremenskim uvjetima za let, uključujući METAR i TAF podatke te podatke s NEXRAD radara, kako biste vidjeli podatke o vjetru, vidljivosti, barometarskom tlaku i još mnogo toga1.

OUTDOOR MAPS+

Opcionalna pretplata na Outdoor Maps+ osigurava pristup vrhunskim kartama (samo SAD) i satelitskim slikama (globalna pokrivenost) koje se preuzimaju izravno na vaš sat

BALISTIČKI KALKULATOR

Otključajte kalkulator Applied Ballistics putem aplikacije AB Synapse tvrtke Garmin (potrebna naknada za otključavanje) i pristupite rješenjima za ciljanje u streljaštvu dugog dometa na terenu.

Prenesite performanse na potpuno novu razinu.

Garmin Tactix 7 AMOLED Edition

UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE

Upotrijebite unaprijed učitane profile aktivnosti za terensko trčanje i trčanje na atletskoj stazi, plivanje, biciklizam, planinarenje, veslanje, skijanje, golf, surfanje, dvoransko penjanje i druge aktivnosti.

HIIT VJEŽBANJA

Ovaj profil aktivnosti prati intervalne treninge visokog intenziteta, uključujući AMRAP, EMOM, tabatu i prilagođena vježbanja. Postavite broj rundi, intervale rada/odmora i još mnogo toga.

PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA

U kalendaru u aplikaciji za pametni telefon Garmin Connect pregledajte preporučene vježbe dana za cijeli tjedan, koje se prilagođavaju nakon svakog trčanja ili vožnje bicikla kako bi odgovarale vašim performansama i oporavku.

VIZUALNO PREDVIĐANJE UTRKE

Na temelju povijesti trčanja i ukupne kondicije ova funkcija procjenjuje tempo kojim biste trebali istrčati željenu udaljenost. Podaci trenda pokazuju vam utjecaj treninga tijekom vremena.

NADOLAZI

Jedan pogled dovoljan je da saznate koje vas odabrane točke interesa očekuju. Pregledavajte parametre performansi, prolazna vremena i udaljenost / nadmorsku visinu, ali i sažetak svih nadolazećih ključnih točaka na stazi.

TEHNOLOGIJA PACEPRO

Funkcija PacePro prva je svoje vrste koja vam uz navođenje prilagođeno nagibu pomaže da održite ujednačen tempo dok trčite stazom.

TEMPO PRILAGOĐEN NAGIBU

Nemojte se iscrpiti prije nego što aktivnost završi. Konfiguriranje podatkovnih polja za aktivnost trčanja pomoći će vam shvatiti kako mijenjati tempo s obzirom na vrstu terena kako biste ostvarili planirane performanse.

MJERENJE PERFORMANSI

Pregledajte napredne parametre treniranja koji obuhvaćaju dinamiku trčanja, maksimalni VO2 korigiran na temelju temperature i nadmorske visine, savjetnika za oporavak i još mnogo toga2.

IZDRŽLJIVOST U STVARNOM VREMENU

S pomoću ovih podataka pratite svoje napore i upravljajte njima i izbjegnite prekomjerno naprezanje na početku trčanja ili vožnje bicikla.

SAVJETNIK ZA OPORAVAK

Vrijeme oporavka vam nakon svakog vježbanja daju do znanja kada ćete biti spremni za novo intenzivno vježbanje. Pritom čak uračunava intenzitet treniranja i faktore kao što su stres, dnevna aktivnost i spavanje.

MTB DINAMIKA

Pratite detalje svake vožnje uz mjerenje parametara brdskog biciklizma te posebna mjerenja Grit® i Flow kojima se ocjenjuje težina staze i s kolikom se lakoćom spuštate niz stazu, čime vam se pruža rezultat koji ćete nadmašiti idući put.

FUNKCIJA CLIMBPRO

Upotrijebite funkciju planiranja uspona ClimbPro na preuzetim stazama da biste vidjeli podatke o aktualnim i nadolazećim usponima u stvarnom vremenu, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje nadmorske visine, ali i nizbrdice i ravne dionice.

FUNKCIJE ZA SURFANJE

Pripremite se za lov na valove. Ovaj tactix sat radi s funkcijom Surfline Sessions koja stvara videozapis svakog vala koji ulovite ispred Surfline® kamere3. Putem pretplate Surfline Sessions kasnije možete pregledati sve što ste snimili i vidjeti kako ste surfali.

BACKCOUNTRY SKIJANJE I SNOWBOARDING

Ovi profili aktivnosti sada automatski razlikuju spuštanje i penjanje. Tako pri prvom trčanju možete pritisnuti start i pametnom satu prepustiti praćenje kroz cijeli dan.

DINAMIKA CROSS-COUNTRY SKIJANJA

Kada se upari s trakom sa senzorom pulsa na prsima HRM-Pro, sat mjerenjem snage u skijanju sada pomaže u mjerenju opterećenja vježbanja cross-country skijanja.

WIDGET ZA UTRKE

Pripremite se za sljedeću utrku sa savjetima za treniranje, personaliziranim preporučenim dnevnim vježbama te predviđanjima vremena završetka utemeljenima na detaljima staze, vremenskim uvjetima i performansama.

STATUS TRENIRANJA

Kombinacija novih pokazatelja kao što su status varijabilnosti pulsa, nedavna povijest vježbanja i podaci o performansama daje vam uvid u ukupni napor i pokazuje vam trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste pod opterećenjem.

SPREMNOST ZA TRENIRANJE

Od trenutka buđenja dostupna vam je ocjena spremnosti utemeljena na kvaliteti spavanja, oporavku, opterećenju treniranja i drugim podacima, kako biste mogli odrediti je li dobar dan za naporan trening ili za usporavanje.

STATUS VARIJABILNOSTI PULSA

Ostvarite dublji uvid u vaše ukupno zdravstveno stanje, treniranje i oporavak putem varijabilnost pulsa dok spavate, utemeljeno na tehnologiji razvijenoj u našem timu Firstbeat Analytics.

SNAGA TRČANJA NA ZAPEŠĆU

Saznajte koliko snage prenosite na stazu ili cestu kako biste mogli upravljati svojim naporima i precizno prilagoditi svoj trening. Dodatna oprema nije potrebna.

DINAMIKA TRČANJA NA ZAPEŠĆU

Ovaj pametni sat mjeri ključne parametre trčanja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme dodira s tlom i drugi podaci.

Funkcije za sve vrste avantura.

Garmin Tactix 7 AMOLED Edition

TEHNOLOGIJA SATIQ

GPS tehnologija s više frekvencijskih pojaseva i tehnologija SatIQ osiguravaju vrhunsko određivanje položaja, a istovremeno optimiziraju trajanje baterije uređaja.

NEXTFORK VODIČ ZA KARTE

Jednostavno jednim pogledom na sat navigirajte stazom. Pogledajte udaljenost do sljedećeg križanja staza, kao i naziv nadolazeće staze.

ABC SENZORI

Navigirajte svojom sljedećom stazom s pomoću ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.

KARTE GOLF TERENA

Pristupite CourseView kartama u boji koje obuhvaćaju više od 43.000 terena za golf diljem svijeta i iskoristite mogućnost preciznog ciljanja i funkciju PlaysLike Distance.

SKIVIEW KARTE

Jurite padinama uz prethodno učitane karte SkiView i pregledavajte nazive i ocjene težine za više od 2000 skijališta diljem svijeta.

KARTE TOPOACTIVE ZA VIŠE KONTINENATA

tactix 7 isporučuje se s prethodno učitanim TopoActive karte iz vaše regije i omogućuje besplatno preuzimanje dodatnih karata za cijeli svijet uz koje se nikada nećete izgubiti na svojim putovanjima. Ugrađena Wi-Fi® veza omogućuje jednostavno učitavanje i nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računala.

MANAGER NAPAJANJA

Pogledajte kako razne postavke i senzori utječu na trajanje baterije vašeg sata kako biste mogli pravovremeno primijeniti korake kojima se produžuje trajanje baterije.

Upoznajte svoje tijelo uz neprekidno praćenje zdravlja.

Garmin Tactix 7 AMOLED Edition

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU

Optička tehnologija2 za mjerenje pulsa mjeri intenzitet aktivnosti i varijabilnost pulsa radi izračuna razine naprezanja. Osim toga prati parametre dok ste pod vodom bez trake za mjerenje pulsa na prsima.

JUTARNJE IZVJEŠĆE

Dobit ćete pregled spavanja, oporavak i treniranja čim se probudite, a uz to ćete vidjeti i status varijabilnosti pulsa, spremnost za treniranje i vremensku prognozu. Prilagodite svoje izvješće kako biste vidjeli željene podatke.

SAVJETNIK ZA OPORAVAK OD UMORA OD LETENJA

Pomaže smanjiti utjecaj umora od letenja savjetima o izlaganju svjetlosti, rasporedu spavanja i vježbanju na vašem sljedećem dugom putovanju. Pojedinosti o putovanju unesite u kako bi odgovarale vašim performansama i i pratite kako se vaš biološki sat prilagođava novom odredištu.

SENZOR PULSNOG OKSIMETRA

Za aklimatizaciju na veće nadmorske visine ili praćenje spavanja, senzor za pulsnu oksimetriju4 koristi se svjetlosnim zrakama na zapešću kako bi izmjerio koliko dobro vaš organizam apsorbira kisik.

REZULTAT SPAVANJA I NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA

Steknite cjelovitu sliku o svojoj laganoj, dubokoj i REM fazi sna2. Sve to pregledajte u namjenskom widgetu koji uključuje i rezultate spavanja i druge podatke.

SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY

Optimizirajte zalihu energije u svom tijelu s pomoću podataka o varijabilnosti pulsa, stresu, spavanju i drugih podataka kako biste procijenili kada ste spremni na aktivnost, a kada trebate odmoriti.

PRAĆENJE DISANJA

Bilježite kako dišete tijekom dana, dok spavate i tijekom aktivnosti disanja i joge.

FUNKCIJA SAŽETAK ZDRAVLJA

Zabilježite dvominutnu sesiju za bilježenje ključne statistike, uključujući puls2varijabilnost pulsa, pulsnu oksimetriju4, disanje i stres. Zatim s pomoću aplikacije Garmin Connect na kompatibilnim pametnim telefonom generirajte izvješće s tim statističkim podacima kako biste ih mogli dijeliti.

PRAĆENJE HIDRACIJE

Bilježite dnevni unos tekućine kao podsjetnik za hidraciju. Kada se omogući automatski cilj, možete čak vidjeti procijenjenu količinu znojenja nakon aktivnosti i cilj će se prilagoditi u skladu s tim.

Više funkcija za vaš život izvan terena.

Garmin Tactix 7 AMOLED Edition

PAMETNE OBAVIJESTI

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnim uređajem.

APLIKACIJE ZA GLAZBU

Pohranite do 2000 pjesama ili pristupite aplikacijama za streaming glazbe s kompatibilnih servisa, uključujući Spotify, Deezer i Amazon Music, te slušajte putem slušalica i tehnologije Bluetooth®.

FUNKCIJA ZA BESKONTAKTNO PLAĆANJE GARMIN PAY

Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih davatelja usluge.

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE

Kada su vaš sat i telefon upareni, vaša lokacija u stvarnom vremenu može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom određenih aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađeno prepoznavanje nezgoda5.

CONNECT IQ TRGOVINA

Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz aplikacije Connect IQ trgovine na kompatibilnim pametnim telefonom s omogućenom Bluetooth vezom.

PRAĆENJE DIONICA

S pomoću aplikacije Stocks na zapešću pratite do 50 omiljenih dionica6. Jednostavno pratite cijene dionica i dnevne trendove jednim pogledom.

NAČIN RADA CRVENOG POMAKA

Ova funkcija mijenja prikaz u nijanse crvene čime vam pomaže da se prilagodite na tamnije uvjete te smanjuje poremećaje u ciklusu spavanja.


1Ako je sat uparen s kompatibilnim pametnim telefonom.
2Točnost praćenja aktivnosti.
3Kada se upari s aplikacijom Garmin Connect na pametnom uređaju i aplikacijom Surfline na pametnom uređaju.
4Ovaj uređaj nije medicinski uređaj i nije namijenjen za uporabu pri dijagnostici ili praćenju medicinskih stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulsni oksimetar nije dostupan u svim zemljama.
5Ako je sat uparen s kompatibilnim pametnim telefonom. Dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje potražite na Garmin.com/safety.
6Ako je sat uparen s kompatibilnim pametnim telefonom. Svi podaci koje nudi aplikacija Garmin Stocks Tracker služe samo u informativne svrhe i nisu namijenjeni za trgovanje ili ulaganje. Burzovna izvješća koja pokriva aplikacija potražite na web-mjestu Twelvedata.com/stocks.
Wi-Fi je registrirani trgovački znak tvrtke Wi-Fi Alliance. SPOTIFY i logotip Spotify nalaze se među registriranim trgovačkim znakovima tvrtke Spotify AB. Amazon Music i svi povezani logotipi trgovački su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica. Riječ i logotipi Bluetooth registrirani su trgovački znakovi u vlasništvu tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka upotreba te riječi od strane tvrtke Garmin u skladu je s dodijeljenom licencom.

Specifikacije:

Općenito

MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OBJEKTIV Safirno kristalno staklo
MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OKVIR Titanij
MATERIJAL KUĆIšŠTA Polimer ojačan vlaknima sa stražnjim poklopcem od titanija
QUICKFIT REMENI ZA SAT Uključeno (26 mm)
MATERIJAL REMENA Najlon i silikon
VELIČINA KUĆIŠTA, ŠXDXV 51 x 51 x 16,4 mm
Odgovara zapešćima opsega:
Silikonski remen: 127 – 210 mm
Kožni remen: 135 – 213 mm
Tkani remen: 135 – 213 mm
Metalni remen: 135 – 225 mm
TEŽINA 96 g (samo kućište: 59 g)
VODOOTPORAN 10 ATM
ZASLON OSJETLJIV NA DODIR Da
VRSTA ZASLONA AMOLED
VELIČINA ZASLONA, Š X V 35,56 mm (1,4″) diameter
REZOLUCIJA ZASLONA, Š X V 454 x 454 (pikseli)
ZASLON U BOJI Da
LED SVJETILJKA Da (bijelo/zeleno)
TRAJANJE BATERIJE Pametni sat: do 31 dana (do 11 dana kad je uvijek uključen)
Način rada za uštedu baterije kada se uređaj upotrebljava kao sat: do 41 dana
Samo GPS: do 89 h (58 h kad je uvijek uključen)
Svi sustavi satelita: do 62 sata (48 sata kad je uvijek uključen)
Svi satelitski sustavi + višepojasni: do 38 sati (30 sati uvijek uključeno)
Svi sustavi satelita i glazba: do 17 sati
GPS način rada s maksimalnim trajanjem baterije: do 145 h
GPS način rada za ekspedicije: do 27 dana
NAČIN PUNJENJA Punjač s kabelom tvrtke Garmin
UGRAĐENA MEMORIJA 32 GB

Funkcije sata

FUNKCIJE SATA Da
SINKRONIZACIJA VREMENA S GPS-OM Da
AUTOMATSKO LJETNO VRIJEME Da
ALARM NA SATU Da
MJERAČ VREMENA Da
ŠTOPERICA Da
VRIJEME IZLASKA/ZALASKA SUNCA Da

Praćenje zdravlja i wellnessa

MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU (NEPREKIDNO, SVAKE SEKUNDE) Da
DNEVNI PULS U MIROVANJU Da
UPOZORENJA ZA NEUOBIČAJENI PULS Da (visok i nizak)
TEMPO DISANJA (24X7) Da
PULSNA OKSIMETRIJA ZA PRAĆENJE ZASIĆENOSTI KRVI KISIKOM Da
KONDICIJSKA DOB Da (20 mm, industrijski standard)
SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™ Da
CJELODNEVNI STRES Da
MJERAČ VREMENA ZA OPUŠTAJUĆE DISANJE Da
DISANJE Da
SPAVANJE Da (napredno)
REZULTAT SPAVANJA I DODATNE INFORMACIJE Da
HIDRACIJA Da (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)
ŽENSKO ZDRAVLJE Da (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)
SAŽETAK ZDRAVLJA Da
SAVJETNIK ZA OPORAVAK OD UMORA OD LETENJA Da

Senzori

GPS Da
GLONASS Da
GALILEO Da
POZICIONIRANJE U VIŠE FREKVENCIJSKIH OPSEGA Da
TEHNOLOGIJA SATIQ™ Da
GARMIN ELEVATE™ MONITOR ZA MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU Da
PULS, KISIK I AKLIMATIZACIJA Da
BAROMETARSKI VISINOMJER Da
ELEKTRONIČKI KOMPAS Da
ŽIROSKOP Da
BRZINOMJER (IZRAČUNAVA UDALJENOST KAD VJEŽBATE U ZATVORENOM BEZ UPOTREBE NOŽNOG SENZORA) Da
TERMOMETAR Da
SENZOR OSVJETLJENJA U OKOLINI Da

Svakodnevne pametne funkcije

POVEZIVOST Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ™ (MOGUĆNOST PREUZIMANJA IZGLEDA SATA, PODATKOVNIH POLJA, WIDGETA I APLIKACIJA) Da
CONNECT IQ™ TRGOVINA NA UREĐAJU Da
PAMETNE OBAVIJESTI Da
ODGOVOR PORUKOM / ODBIJANJE TELEFONSKOG POZIVA TEKSTUALNOM PORUKOM (SAMO ANDROID™) Da
JUTARNJE IZVJEŠĆE Da
KALENDAR Da
PROGNOZA Da
SINKRONIZACIJA POSTAVKI U STVARNOM VREMENOM S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT™ MOBILE Da
ŠTEDNJA BATERIJE – SAT S PRILAGODLJIVO NISKOM POTROŠNJOM ENERGIJE Da
UPRAVLJANJE GLAZBOM Da
REPRODUKCIJA GLAZBE Da
POHRANA GLAZBE Da
PRONAĐI MOJ TELEFON Da
FUNKCIJA "PRONAĐI MOJ SAT" Da
UPRAVLJANJE VIRB® KAMEROM Da
UPRAVLJANJE PAMETNIM TRENAŽEROM Da
KOMPATIBILNOST S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT™ MOBILE Da
KOMPATIBILNOST S PAMETNIM TELEFONOM iPhone®, Android™
DIONICE Da
GARMIN PAY™ Da

Funkcije za sigurnost i praćenje

PREPOZNAVANJE NEZGODA TIJEKOM ODABIRA AKTIVNOSTI Da
UPOZORENJE O PREPOZNATOJ NEZGODI NA PAMETNOM TELEFONU ZA NOSIVE UREĐAJE Da
POMOĆ Da
LIVETRACK Da
GROUP LIVETRACK Da
DIJELJENJE DOGAĐAJA U STVARNOM VREMENU Da

Taktičke funkcije

KAMUFLAŽNI NAČIN RADA Da
NAČIN RADA ZA NOĆNO GLEDANJE Da
DVOSTRUKE MREŽNE KOORDINATE Da
PREKIDAČ ZA BRISANJE Da
XERO™ LOKACIJE Da
BALISTIČKI KALKULATOR Da (potrebno je otključavanje)

Avijacijske funkcije

BAZA PODATAKA ZRAČNIH LUKA DILJEM SVIJETA Da
KOMPAS S 3 OSI I HSI INSTRUMENTOM Da
VIŠE VREMENSKIH ZONA, UKLJUČUJUĆI ZULU/UTC Da
NEXRAD PODACI NA POKRETNOJ KARTI Da
POKRETNA KARTA S AVIJACIJSKIM TOČKAMA Da
GLOBALNE BAZE NAVAID PODATAKA I PODATAKA O KRIŽANJIMA Da
PULSNA OKSIMETRIJA TIJEKOM LETA Da
METAR (ZRAKOPLOVNI METEOROLOŠKI IZVJEŠTAJ) Da
TAF (TERMINALNA AERODROMSKA PROGNOZA) Da

Funkcije za praćenje aktivnosti

BROJAČ KORAKA Da
UPOZORENJA NA KRETANJE (PRIKAZUJE SE NA UREĐAJU NAKON ODREĐENOG RAZDOBLJA NEAKTIVNOSTI; HODAJTE NEKOLIKO MINUTA KAKO BISTE JE VRATILI NA POČETNE VRIJEDNOSTI) Da
AUTOMATSKI CILJ (UREĐAJ UČI O VAŠOJ RAZINI AKTIVNOSTI I ODREĐUJE CILJNI BROJ KORAKA U DANU) Da
POTROŠENE KALORIJE Da
BROJ KATOVA NA KOJE STE SE POPELI Da
PRIJEĐENA UDALJENOST Da
MINUTE INTENZIVNOG VJEŽBANJA Da
TRUEUP™ Da
MOVE IQ™ Da
APLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGES Da (opcionalna Connect IQ aplikacija)

Oprema za fitness/teretanu

DOSTUPNI PROFILI AKTIVNOSTI ZA TERETANU Trening snage, HIIT, Treniranje na Orbitreku, Treniranje na Orbitreku, Penjanje Stepenicama, Veslanje na Ergometru, boks, Miješane borilačke vještine, Pilates, Joga
KARDIO VJEŽBE Da
VJEŽBE SNAGE Da
HIIT TRENINZI Da
JOGA VJEŽBE Da
PILATES VJEŽBE Da
ZASLONSKE ANIMACIJE VJEŽBANJA Da
KARTA MIŠIĆA TIJEKOM VJEŽBANJA NA ZASLONU Da
AUTOMATSKO PRAĆENJE PONAVLJANJA Da

Funkcije za trening, planiranje i analizu

ZONE PULSA Da
UPOZORENJA ZA PULS Da
KALORIJE NA TEMELJU PULSA Da
POSTOTAK MAKSIMALNOG PULSA Da
POSTOTAK REZERVE PULSA Da
ZA VRIJEME OPORAVKA Da
AUTOMATSKI MAKSIMALNI PULS Da
BRZI PREGLED UTRKE / WIDGET Da
STATUS VARIJABILNOSTI PULSA Da
SPREMNOST ZA TRENIRANJE Da
TEST STRESA NA TEMELJU VARIJABILNOSTI PULSA (3 MINUTE MJERI PROMJENE VAŠEG PULSA DOK MIRNO STOJITE, NA TEMELJU ČEGA PROCJENJUJE RAZINU STRESA U RASPONU OD 1 DO 100, PRI ČEMU NIŽI REZULTAT UKAZUJE NA NIŽU RAZINU STRESA) Da (s kompatibilnim dodacima)
HR BROADCAST (SLANJE PODATAKA O PULSU PUTEM ANT+™ SENZORA NA UPARENE UREĐAJE) Da
BROJ UDISAJA (TIJEKOM VJEŽBANJA) Da (s kompatibilnim dodacima)
GPS BRZINA I UDALJENOST Da
PRILAGODLJIVI ZASLON(I) Da
PRILAGODLJIVI PROFILI AKTIVNOSTI Da
AUTO PAUSE® (PAUZIRANJE I POKRETANJE MJERAČA VREMENA NA TEMELJU BRZINE) Da
INTERVALI VJEŽBANJA (POSTAVLJANJE INTERVALA VJEŽBANJA I ODMORA) Da
POBOLJŠAN INTERVAL (UKLJUČUJE NEDEFINIRANI BROJ PONAVLJANJA, STRANICU S PODACIMA O INTERVALIMA, ZASLON ZA ODMOR I AUTOMATSKO PREPOZNAVANJE) Da
NAPREDNO VJEŽBANJE Da
PREUZIMANJE PLANOVA TRENINGA Da
NAČINI NAPAJANJA – PRILAGODLJIVE POSTAVKE BATERIJE TIJEKOM AKTIVNOSTI Da
HRM TEMPO I UDALJENOST TRČANJA Da
AUTO LAP® (AUTOMATSKO POKRETANJE NOVOG KRUGA) Da
RUČNO OZNAČAVANJE DIONICE Da
MJERAČI ODMORA Da
PRILAGODLJIVA UPOZORENJA O DIONICAMA Da
AKLIMATIZACIJE NA TEMPERATURU I NADMORSKU VISINU Da
MAKSIMALNI VO2 (TRČANJE) Da
MAKSIMALNI VO2 (TERENSKO TRČANJE) Da
IZDRŽLJIVOST U STVARNOM VREMENU Da
REZULTATA IZDRŽLJIVOSTI Da
OMJER OPTEREĆENJA Da
STATUS TRENIRANJA Da
OPTEREĆENJE TRENIRANJA Da
FOKUS OPTEREĆENJA TRENIRANJA Da
EFEKT VJEŽBANJA Da
EFEKT (ANAEROBNOG) VJEŽBANJA Da
PRIMARNA KORIST (OZNAKE EFEKTA VJEŽBANJA) Da
PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA Da
PRILAGODLJIVA UPOZORENJA Da
ZVUČNI ODZIVNICI Da
VRIJEME ZAVRŠETKA Da
VIRTUAL PARTNER® (TRENIRAJTE S DIGITALNOM OSOBOM) Da
VIRTUAL RACER™ Da
AUTOMATSKI MULTISPORT (PROMIJENITE SPORT JEDNIM PRITISKOM GUMBA) Da
VIŠE SPORTOVA Da
VODIČ KROZ STAZE Da
SEGMENTI (LIVE, GARMIN) Da
STRAVA FUNKCIJE (BEACON, LIVE SEGMENTI) Da
STVARANJE POVRATNE STAZE (TRČANJE/BICIKLIZAM) Da
TRENDLINE™ ODREĐIVANJE RUTE NA TEMELJU POPULARNOSTI Da
ZAKLJUČAVANJE DODIROM I/ILI GUMBOM Da
TIPKE PREČACA Da
AUTOMATSKO POMICANJE Da
POVIJEST AKTIVNOSTI NA SATU Da
PHYSIO TRUEUP Da
OBJEDINJENI STATUS TRENIRANJA Da

Funkcije za trčanje

DOSTUPNI PROFILI ZA TRČANJE Trčanje, Trčanje na atletskoj stazi, Trčanje na pokretnoj traci, Trčanje na dvoranskoj atletskoj stazi, Terensko trčanje, Virtualno trčanje, Ultra trčanje

Za sve specifikacije pogledajte na GARMIN

U kutiji:

  • tactix® 7 - AMOLED s crnim najlonskim taktičkim remenom
  • Crni silikonski remen
  • USB-C kabel za punjenje/podatkovni kabel
  • Dokumentacija

Komentiraj i ocijeni proizvod

DA NE
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu