Cijena

NC 30 dana: 92,90 €

-28% Akcija
66,23 € Štediš
26,67 €
U cijene je uključen PDV
Ovaj proizvod dostavljamo besplatno

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana
Možda ti se svidi i ovo:

Vodootporni tracker aktivnosti za djecu stariju od 6 godina obiteljsko vrijeme čini zabavnijim motivirajućim izazovima i praćenjem sna za stjecanje zdravih navika. 

Značajke: 

 • Zašto ćete voljeti Ace 3
 • Izazovi za obitelj
 • Praćenje spavanja
 • Trajanje baterije do 8 dana
 • Vodootporan do 50 m

Glavne značajke: 

 1. Pratite svaki pokret, preskačite i skačite, natječite se u izazovima i bodrite jedni druge. Obiteljski račun u aplikaciji Fitbit omogućuje roditeljima pregled dječjih aktivnosti i odobravanje povezivanja.
 2. Budući da je Fitbit Ace 3 vodootporan, polijevanje i prskanje ne mogu ga ugroziti te ga djeca mogu nositi u bazenu i moru.
 3. Tiho zujanje na zapešću služi kao podsjetnik za odlazak na spavanje ili nježni jutarnji alarm, a osim toga, praćenje trajanja sna omogućava roditeljima da provjere dobivaju li djeca potrebnu količinu odmora.
 4. Animirani brojčanici sata rastu i razvijaju se s kretanjem djece tijekom cijelog dana.
 5. Djeca u aplikaciji Fitbit mogu izazvati svoju obitelj na zabavna step natjecanja i međusobno si slati poruke ili bodrenja.

Snimanje cjelodnevne aktivnosti

Fitbit Ace 3 prati korake cijelog dana, a aktivne minute pokazuju kako svaki pokret, preskok i skok doprinose zdravijem i aktivnijem životu.

Podsjetnici za odlazak na spavanje i alarmi

Upotrijebite aplikaciju Fitbit za postavljanje podsjetnika za spavanje i tihih alarma koji nježno bude djecu tihim zujanjem na zapešću.

Podsjetnik za kretanje

U aplikaciji Fitbit roditelji mogu svojoj djeci postaviti prijateljske podsjetnike na zapešću da se kreću i protegnu noge ako predugo sjede na jednom mjestu.

FitBit Ace 3

60 minuta aktivnosti

WHO djeci preporučuje 60 minuta svakodnevne tjelesne aktivnosti, tako da Ace 3 uključuje cilj od 1 sata aktivnosti, što se može prilagoditi u aplikaciji.*

Zabavni poticaji

Uz virtualne bedževe, animirane brojčanike sata i personalizirane avatare, djeca dobivaju motivaciju za kretanje s obitelji i nalaženje načina kako pobijediti svoje frendove.

Mjerači vremena i štoperica

Upotrijebite značajke mjerača vremena i štoperice na dječjim zapešćima za planiranje pisanja domaćih zadaća, pozive "utrkujmo se do kraja ulice" i još mnogo toga.

Upozorenje o pozivima

Djeca koja posjeduju pametni telefon uživat će u primanju obavijesti o pozivima na zapešću - a roditeljima će se svidjeti to mogu lakše stupiti s njima u kontakt. Dostupno kad je telefon u blizini.

Udobno i sigurno

Dizajnom namijenjenim djeci, Fitbit Ace 3 stvoren je za živahnu akciju s udobnim silikonskim remenom i sigurnom, podesivom kopčom.

Pojednostavljeni dizajn i zaslon osjetljiv na dodir

S elegantnim, pojednostavljenim dizajnom i osvijetljenim zaslonom, navigacija i pregledavanje statistike su jednostavni.

*Svjetska zdravstvena organizacija.   
**Trajanje baterije ovisi o upotrebi i drugim faktorima; animirana naličja sata zahtijevaju češće punjenje.

U kutiji:

 • Fitbit Ace 3, Minions Yellow
 • Kabel za napajanje

Komentiraj i ocijeni proizvod

DA NE
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu