Cijena

365,00kn 205,00kn Štediš 160,00kn
-43%
U cijene je uključen PDV
Testorage Extreme, 90 kapsula

Testorage Extreme, 90 kapsula

L-Arginine Xtreme, 90 kapsula

L-Arginine Xtreme, 90 kapsula

Testorage Extreme, 90 kapsula

Testorage Xtreme je specifični proizvod koji sadrži kombinaciju magnezija, cinka i vitamina B6, praha korijena mace te ekstrakt biljke tribulusa, u našim područjima poznate pod imenom zemaljski babin zub.

Poboljšajte energetski status!

Cink sadržan u ovom proizvodu doprinosi održavanju normalne razine testosterona u krvi, normalnoj plodnosti i reprodukciji, metabolizmu makronutrijenata, funkciji imuniteta, ali i mnogočemu drugom. Neki od utjecaja magnezija su da doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, metabolizmu stvaranja energije, sintezi bjelančevina, funkciji mišića, dok vitamin B6 između ostalog doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti, normalnom energetskom metabolizmu te metabolizmu glikogena.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Testorage Extreme, 90 kapsula

L-Arginine Xtreme, 90 kapsula

Arginin je uvjetno esencijalna aminokiselina koju je naš organizam sposoban proizvesti u normalnim okolnostima. Međutim, u periodima fizičkog ili psihičkog stresa, organizmu su potrebne veće količine arginina koje uobičajena prehrana ne može zadovoljiti. Ali visoko kvalitetan dodatak prehrani kao što je L-Arginine Xtreme može! Leovital stručnjaci stvorili su proizvod idealan za sve koji se bave sportom visokog intenziteta, ali i rekreativce koji pate od nedostatka energije.

Za bolju izvedbu i regeneraciju!

Osim što sudjeluje u izgradnji proteina, arginin u organizmu predstavlja supstrat za stvaranje dušikovog oksida - iz njega se u stanicama krvnih žila i imunološkog sustava stvara dušični oksid (NO) koji širi krvne žile i sudjeluje u radu imunološkog sustava.

Sukladno istraživanjima, smatra se da L-arginin potiče izlučivanje inzulina i hormona rasta te na taj način pospješuje mišićnu izgradnju. Stvaranje dušikovog oksida i posljedično širenje krvnih žila poboljšava prokrvljenost mišića i tako povećava opskrbu kisikom i drugim hranjivim tvarima. Stoga, prema istraživanjima, suplementacija argininom kao posljedicu može imati poboljšanje sportskih performansi (bolja izdržljivost dugih i intenzivnih treninga) i rast mišićne mase. Također, smatra se da arginin može pozitivno utjecati na rad imunološkog sustava.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: L-Arginine Xtreme, 90 kapsula

Pakiranje:

Testorage Extreme, 90 kapsula + L-Arginine Xtreme, 90 kapsula GRATIS

    DA     NE 
Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu