Besplatna dostava ili poklon iznad 400 kn

Neispravan email.

Odbojka - koraci do uspjeha

155,00kn
-+

Odbojka - koraci do uspjeha

Savladajte osnovne elemente odbojkaške tehnike i sigurni izađite na teren. 

Knjiga Odbojka: koraci do uspjeha pruža sveobuhvatan i sistematski pristup učenju, stručne savjete i instrukcije, jasne ilustracije i šezdeset vježbi za usavršavanje odbojkaške igre.
U ovoj knjizi najprije su objašnjeni osnovni obrasci kretanja na terenu i karakteristični stavovi igrača. To je osnova na koju se nadovezuju pojedinačni tehnički elementi: serviranje, prijem servisa, dizanje, napad, blokiranje i obrana polja. 

Promjene koje su nedavno uvedene u igru, kao što je uvođenje libera i novog sistema bodovanja, istaknute su u završnim koracima ove knjige u kojima se objašnjavaju kolektivna taktika napada i obrane, tranzicija i igra u nepredviđenim situacijama. 

Pažljivo odabrane vježbe i detaljne instrukcije doprinose bržem usvajanju gradiva, a sistem bodovanja nakon svake vježbe i koraka pomaže čitatelju da provjeri svoju uspješnost u određenom koraku.

Asovi, smečevi, blokovi, dizanja i ostali elementi igre sada su vam na dohvat ruke. Sa knjigom Odbojka: koraci do uspjeha, koja čini dio popularne sportske edicije Koraci do uspjeha, postajete kompletan igrač.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro

Pretplati se na Newsletter

Prijavi se i budi u tijeku sa najboljim akcijama i najnovijom ponudom.

Dajem privolu za primanje Newsletter-a.

Neispravan e-mail.

American Express Diners Maestro MasterCard Visa WS Pay PayPal SSL secured
Sva prava pridržana © Polleo Sport 2018
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu