-30%

Forerunner 645 Music

3.590,00kn* 2.499,00kn*

*uključ. PDV i dostava

Forerunner 645 Music

DOSTUPNO EKSKLUZIVNO U POLLEO SPORT-u

Sat za trčanje s GPS-om i glazbom, kompatibilan s uslugom Garmin Pay

  • Jednostavno preuzmite do 500 pjesama na sat i povežite Bluetooth® slušalice (prodaju se odvojeno) kako biste mogli uživati u slušanju glazbe bez telefona
  • Sinkronizira glazbu s usluge Deezer (uskoro) za izvanmrežno slušanje7
  • Uključuje metodu beskontaktnog plaćanja Garmin Pay™1 koja vam omogućuje praktično plaćanje putem sata, pa gotovinu i kartice možete ostaviti kod kuće
  • Pruža naprednu dinamiku trčanja2, uključujući balans vremena dodira s tlom, duljinu koraka, omjer vertikalne oscilacije i još mnogo toga
  • Uređaj mjeri puls na zapešću3 i pruža vam funkcije za praćenje performansi, kao što je procjena trenutnog statusa treniranja
  • Trajanje baterije5: do 7 dana kao pametni sat; 14 sati u GPS načinu rada

Trčanje je više od samo vježbanja, to je performans. Forerunner 645 Music posjeduje alate koji vam omogućuju najbolju izvedbu svaki put kad obujete tenisice. Funkcija beskontaktnog plaćanja omogućuje vam da kupite sve što vam je potrebno bez problema. Uz sve to, naprednu dinamiku trčanja i alate za praćenje performansi, ovaj sat za trčanje s GPS-om upravo je ono što vam je potrebno kako biste usavršili svoju izvedbu.

Glazba

Zahvaljujući memoriji za pohranu glazbe kapaciteta do 500 pjesama izravno u satu svaki dan možete postići još bolji rezultat uz savršen ritam. Možete lako prenijeti glazbu sa svog računala, a zatim izraditi omiljeni popis pjesama za jednostavno slušanje tijekom trčanja uz Bluetooth slušalice (ne dolaze u paketu sa satom). Sada telefon zaista možete ostaviti kod kuće kada krenete na trčanje jer se glazba koja vam pomaže nalazi izravno na vašem zapešću. Ako ste se pretplatili na uslugu Deezer premium+, možete čak i sinkronizirati popise pjesama koje ste pažljivo sastavili na svoj sat kako biste nastavili slušanje bez reklama (uskoro).

Plaćanje nikada nije bilo lakše

Uvijek ste u pokretu? Slobodno ostavite svoj telefon i novčanik kod kuće. Forerunner 645 Music odlikuje se metodom beskontaktnog plaćanja Garmin Pay1 koja vam omogućuje da plaćate satom prilikom kupovine. Možete ga upotrebljavati na svim mjestima na kojima je moguće beskontaktno plaćanje karticom. Jednostavno kupite bocu vode ili obrok te se nastavite kretati.

Poboljšajte svoj trening

Olakšavamo vam dobivanje podataka koje trebate kako biste poboljšali svoju kondiciju. Neka Forerunner 645 Music mjeri najvažnije parametre trčanja2 pomoću kojih možete analizirati svoje performanse. Biomehanička mjerenja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme dodira s tlom i balans vremena dodira s tlom, vertikalna oscilacija i omjer vertikalne oscilacije ključni su parametri za razumijevanje vlastite kondicije koji vam omogućuju da na dan utrke izvučete maksimum iz svojih mogućnosti. Ti su vam parametri dostupni uz dodatak kompatibilnog senzora pulsa na prsima ili kompaktnog senzora Running Dynamics Pod koji se pričvršćuje izravno na pojas hlača. Osim toga iskoristite puni potencijal funkcija koje vam pomažu u biciklističkim treninzima i čak u treninzima plivanja. Forerunner 645 Music u bazenu bilježi podatke o udaljenosti, tempu, broju zaveslaja i mnoge druge podatke.

Pratite svoje performanse

Koliko je vaš trenutni plan treniranja zaista učinkovit? Forerunner 645 Music pomoći će vam u praćenju treniranja i oporavka kako biste se mogli bolje pripremiti za utrku ili ciklus treniranja. >Status treniranja novi je alat za praćenje performansi koji automatski procjenjuje vaša zadnja vježbanja i indikatore performansi te vam na temelju toga pokazuje trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste u fazi pretreniranosti. Novo mjerenje efekta anaerobnog vježbanja daje vam uvid u važnu dimenziju treniranja pa ćete otkriti kako treniranjem poboljšavate sposobnost pomicanja vlastitih granica. Možete čak i vidjeti ukupno opterećenje treniranja koje mjeri volumen vježbanja u zadnjih 7 dana i uspoređuje ga s optimalnim rasponom volumena za vašu razinu kondicije i s vašim zadnjim treninzima.

Forerunner 645, Smart Run

Više načina prilagođavanja

Istražite Connect IQ™ trgovinu u kojoj vaš uređaj Forerunner 645 Music možete učiniti osebujnim preuzimanjem aplikacija, widgeta, izgleda sata i još mnogo toga. Jednostavno je i, još bolje, besplatno. Svaki dan dodajemo nove aplikacije kako biste mogli pratiti kada dolazi vaš Uber, uključiti svjetla u kući s pomoću aplikacije SmartThings i saznati kada će početi padati kiša s pomoću aplikacije AccuWeather MinuteCast. S pomoću aplikacije za izglede sata Face It™ odaberite bilo koju sliku iz galerije, izmijenite je i postavite je kao izgled sata.

Ostanite povezani u pokretu

Forerunner 645 Music olakšava trčanje bez da se morate odreći važnih pametnih funkcija. Kad uređaj uparite s kompatibilnim pametnim telefonom moći ćete primati tekstualne poruke i odgovarati6 na njih te vidjeti ažuriranja društvenih mreža, e-poštu i još mnogo toga izravno na zapešću. Možete ga upotrebljavati i kako biste pronašli svoj telefon. I omogućite prijateljima da prate vaše trčanje s pomoću funkcije LiveTrack.

Dijelite i natječite se

Sinkronizacija aktivnosti s uslugom Garmin Connect predstavlja puno više od načina pohrane podataka. Garmin Connect uspješna je online zajednica u kojoj se aktivni ljudi povezuju i natječu pridruživanjem izazovima, međusobno se potiču na uspjeh te čak dijele svoje uspješne trenutke putem društvenih medija. Usluga Garmin Connect besplatna je i dostupna na internetu ili vašem pametnom telefonu putem aplikacije Garmin Connect™ Mobile.

Trenirajte kako želite

Vaša rutina nikada nije samo rutina. Forerunner 645 Music omogućuje vam jednostavan prijelaz između aktivnosti zahvaljujući ugrađenim profilima aktivnosti za trčanje (u zatvorenom i na otvorenom), biciklizam (u zatvorenom i na otvorenom), plivanje (u bazenu), orbitrek, veslačke sportove, vježbe snage i mnoge druge aktivnosti. Stvorite vlastita prilagođena vježbanja i besplatno ih preuzimajte u online fitness zajednici Garmin Connect. Zatim prethodna vježbanja pregledajte u aplikaciji ili ih podijelite s članovima obitelji i prijateljima kako biste se dodatno motivirali.

Fantastičan izgled

Ovaj sat možete nositi na otvorenom u svim vremenskim uvjetima. Osim što je siguran za plivanje i tuširanje, njegov zaslon Garmin Chroma Display™ lako se čita čak i na izravnoj sunčevoj svjetlosti, a smješten je ispod iznimno dugotrajnog stakla Corning® Gorilla®. Kada želite nešto promijeniti, možete brzo zamijeniti remene bez upotrebe alata. Ovaj lagani sat savršena je pratnja kroz dan i vodootporan je do 5 ATM (50 metara) kako biste ga mogli upotrebljavati tijekom plivanja i tuširanja. Zahvaljujući trajanju baterije do 7 dana u načinu rada pametnog sata i do 14 sati u GPS načinu rada, Forerunner 645 Music savršen je partner za trčanje koji drži korak s vama.

Forerunner 645, Garmin, Training

Iskusite bežični zvuk

Uparite Bluetooth slušalice s uređajem Forerunner 645 Music i iskusite bežični zvuk bez obzira kojom se aktivnošću bavili.


1 Informacije o trenutačno podržanim zemljama, platnoj mreži i izdavatelju kartice potražite na web-mjestu Garmin.com/GarminPay/banks
2 Kad se koristi sa senzorom dinamike trčanja (prodaje se zasebno) ili s HRM-Run™ ili HRM-Tri™ senzorom.
3 Točnost praćenja aktivnosti
4 Kada je uparen s kompatibilnim telefonom
5 Pri uobičajenoj upotrebi; trajanje baterije ovisi o upotrebi
6 Mogućnost odgovaranja dostupna je samo za korisnike sustava Android™. Android™ je trgovački znak tvrtke Google Inc.
7 Možda će biti potrebna premium pretplata na glazbene sadržaje davatelja usluga treće strane
Riječ i logotipi Bluetooth® u vlasništvu su tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka upotreba te riječi od strane tvrtke Garmin u skladu je s dodijeljenom licencom.

Specifikacije:

Općenito

Materijal od kojeg je izrađen objektiv Corning® Gorilla® Glass 3
Materijal od kojeg je izrađen okvir Nehrđajući čelik
Quick Release Bands Da (20 mm, Industry standard)
Materijal remena Silikon
Veličina kućišta, ŠxDxV 42.5 x 42.5 x 13.5 mm
Težina 42,2 g
Vodootporan Da (5 ATM)
Vrsta zaslona Čitljiv na sunčevoj svjetlosti, transflektivan, MIP memorija (memory-in-pixel)
Veličina zaslona, Š x V Promjer 30,4 mm (1,2 inča)
Rezolucija zaslona, Š x V 240 x 240 piksela
Zaslon u boji Da
Trajanje baterije Kada se koristi kao pametni sat: do 7 dana
GPS način rada bez reprodukcije glazbe: do 12 sati
GPS način rada uz reprodukciju glazbe: do 5 sati
Ugrađena memorija Podaci o 200 sati aktivnosti

Funkcije sata

Funkcije sata Da
Sinkronizacija vremena s GPS-om Da
Automatsko ljetno vrijeme Da
Alarm na satu Da
Mjerač vremena Da
Štoperica Da
Vrijeme izlaska/zalaska sunca Da

Senzori

Omogućen GPS Da
GLONASS Da
Garmin Elevate™ monitor za mjerenje pulsa na zapešću Da
Barometarski visinomjer Da
Elektronički kompas Da
Žiroskop Da
Brzinomjer (izračunava udaljenost kad vježbate u zatvorenom
bez upotrebe nožnog senzora)
Da
Termometar Da

Svakodnevne pametne funkcije

Povezivost Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
Connect IQ™ (mogućnost preuzimanja izgleda sata, podatkovnih polja,
widgeta i aplikacija)
Da
Pametne obavijesti Da
Text response/reject phone call with text (Android™ only) Da
Kalendar Da
Prognoza Da
Upravljanje glazbom Da
Reprodukcija glazbe Da
Pohrana glazbe Do 500 pjesama
Pronađi moj telefon Da
Funkcija "Pronađi moj sat" Da
Upravljanje VIRB® kamerom Da
Kompatibilnost s pametnim telefonom iPhone® and Android™
Kompatibilnost s aplikacijom Garmin Connect™ Mobile Da
Garmin Pay™ Da

Funkcije za praćenje aktivnosti

Brojač koraka Da
Traka podsjetnika na kretanje (prikazuje se na uređaju nakon određenog razdoblja
neaktivnosti; hodajte nekoliko minuta kako biste je vratili na početne vrijednosti)
Da
Automatski cilj (uređaj uči o vašoj razini aktivnosti i određuje
ciljni broj koraka u danu)
Da
Praćenje spavanja (prati ukupno vrijeme spavanja i razdoblja nemirnog
i dubokog sna)
Da
Izračun potrošenih kalorija Da
Broj katova na koje ste se popeli Da
Prijeđena udaljenost Da
Minute intenzivnog vježbanja Da
TrueUp™ Da
Move IQ™ Da
Kondicijska dob Da (in app)

Fitness Equipment/Gym

Prethodno učitani profili aktivnosti za teretanu Vježbe snage, kardio trening, treniranje na orbitreku, penjanje stepenicama,
penjanje na katove, veslanje na ergometru i joga
Cardio workouts Da
Vježbe snage Da
Automatsko praćenje ponavljanja Da

Funkcije za trening, planiranje i analizu

GPS brzina i udaljenost Da
Prilagodljivi zaslon(i) Da
Prilagodljivi profili aktivnosti Da
Auto Pause® (pauziranje i pokretanje mjerača vremena na temelju brzine) Da
Intervali vježbanja (postavljanje intervala vježbanja i odmora) Da
Napredno vježbanje Da
Preuzimanje planova treninga Da
Auto Lap® (automatsko pokretanje novog kruga) Da
Ručno označavanje dionice Da
Prilagodljiva upozorenja o dionicama Da
Procjena maksimalne vrijednosti V02 Da
Status treniranja (omogućuje vam da saznate trenirate li učinkovito
praćenjem podataka o vašem treniranju, uključujući maksimalni VO2
i anaerobni prag, koje zatim uspoređuje s novim podacima)
Da
Opterećenje treniranja (kombinira podatke o pulsu i maksimalnom VO2 i
tako ocjenjuje intenzitet vašeg vježbanja u periodu od 28 dana kako biste bili
sigurni da se nalazite u optimalnom rasponu za postizanje svojih ciljeva)
Da
Efekt (aerobnog) vježbanja Da
Efekt (anaerobnog) vježbanja Da
Prilagodljiva upozorenja Da
Zvučni odzivnici Da
Vrijeme završetka Da
Virtual Partner® (trenirajte s digitalnom osobom) Da
Virtual Racer™ Da
Vodič kroz staze Da
Segmenti (Live, Garmin) Da
Strava funkcije (Beacon, live segmenti) Da
LiveTrack Da
Zaključavanje dodirom i/ili gumbom Da
Automatsko pomicanje Da
Povijest aktivnosti na satu Da

Funkcije mjerenja pulsa

Zone pulsa Da
Upozorenja za puls Da
Kalorije na temelju pulsa Da
Postotak maksimalnog pulsa Da
Postotak rezerve pulsa Da
Vrijeme oporavka Da
Automatski maksimalni puls Da
HR Broadcast (slanje podataka o pulsu putem ANT+™ senzora
na uparene uređaje)
Da

Funkcije za trčanje

Prethodno učitani profili za trčanje Da (trčanje, trčanje na pokretnoj traci, trčanje na dvoranskoj atletskoj stazi)
Vrijeme, tempo i udaljenost na temelju GPS-a Da
Dinamika trčanja Da
Cadence (provides real-time number of steps per minute) Da
Stanje performansi (nakon što ste trčali 6 do 20 minuta, vaša se kondicija
u stvarnom vremenu uspoređuje s vašom prosječnom razinom kondicije)
Da
Vježbanje trčanja Da
Predviđanje utrke Da
Senzor brzine/kadence Da

Funkcije za rekreaciju i aktivnosti na otvorenom

Prethodno učitani profili za rekreaciju na otvorenom Skijanje. snowboarding, cross-country skijanje, uspravno veslanje na dasci za surfanje, veslanje
Navigacija od točke do točke Da
Trag kretanja poput mrvica kruha u stvarnom vremenu Da
Natrag na početak Da
TracBack® Da
UltraTrac mode Da
Profil nadmorske visine Da
Udaljenost do odredišta Da
Vertikalna brzina Da
Ukupni uspon/silazak Da
GPS koordinate Da

Funkcije za biciklizam

Prethodno učitani biciklistički profili Biciklizam, sobni bicikl
Staze Da
Utrkivanje protiv aktivnosti Da
Upozorenje o vremenu/udaljenosti (aktiviranje alarma kada dostignete cilj) Da
Kompatibilnost s Varia Vision™ zaslonom (zaslon koji se montira na glavu) Da
Kompatibilnost s Varia™ radarom (radar okrenut prema natrag) Da
Kompatibilnost s Varia™ svjetlima Da
Kadenca (pruža broj koraka u minuti u stvarnom vremenu) Da (ANT+® i Bluetooth® Smart senzori)

Funkcije plivanja

Prethodno učitani profili za plivanje Plivanje u bazenu
Metrika plivanja u bazenu (duljine, udaljenost, tempo, broj/brzina zaveslaja, kalorije) Da
Prepoznavanje vrste zaveslaja (npr. slobodni stil) Da
Učinkovitost plivanja (SWOLF) Da
Bilježenje drill vježbi Da
Vježbanje plivanja Da

U kutiji:

  • Forerunner 645 Music
  • Kabel za punjenje
  • Dokumentacija

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu