Cijena

Prilika
34,99 € / 263,63 kn
U cijene je uključen PDV
C2 Elite Creaethyl, 120 kapsula

C2 Elite Creaethyl, 120 kapsula

TestoRage, 120 kapsula

TestoRage, 120 kapsula

C2 Elite Creaethyl, 120 kapsula

Napredni oblik kreatina za još bolje rezultate!

C2 Elite Creaethyl je proizvod iz Me:First tvornice koji predstavlja novi standard učinkovitosti! Nastao je tako da su naši stručnjaci vezali kreatin monohidrat na soli estera. To znači da mu je topljivost puno viša od klasičnog monohidrata te ga tijelo bolje iskorištava i kreatin brže dolazi do mišića. Posebno je dobar za pojedince koji žele povećati snagu ili poboljšati svoje performanse. Za postizanje vrhunskih rezultata dovoljna su samo 3 grama dnevno!

Više snage i brzine, bez opasnosti od nakupljanja vode!

Kreatin je spoj tri aminokiseline: L-arginina, glicina i L-metonina, a koji čini 1 % cjelokupnog volumena ljudskog tijela. U ljudskom organizmu, koji ga i sam proizvodi, najviše ga nalazimo u mišićima. Popularni suplement kreatin monohidrat se u nekim slučajevima u tijelu ne iskoristi dobro, a neiskorišteni dio ima tendenciju nakupljanja vode. Sa Leovital C2 Elite Creaethyl kapsulama na to možeš zaboraviti, zato jer se ovaj oblik kreatina iskorištava u potpunosti. Očekuj mišićnu masu, brži oporavak, brži metabolizam i novu razinu snage!

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: C2 Elite Creaethyl, 120 kapsula

TestoRage, 120 kapsula GRATIS

TESTORAGE je originalni bugarski tribulus teresstris najveće moguće koncentracije steroidnih saponina!

Dodatno pojačan sa 3 pojedinačna steroidna saponina: Tribol, Furostanol i Protodioscin!

Steroidni saponin predstavlja aktivnu supstancu u tribulusu. Tribulusi drugih proizvođača na tržištu su standardizirani na slabih 45%, 30% pa čak i 20%. Neki proizvođači čak i ne stavljaju količinu steroidnih saponina na svoje deklaracije jer su na najmanjem mogućem minimumu. To je sramotno, jer je steroidni saponin aktivna supstanca tribulusa i ono što tribulus čini efikasnim Naučnici i sportaši dulje su vrijeme zadivljeni moćima testosterona. Testosteron pomaže izgradnju mišića, naročito mu dajući čvrstinu i gustoću, a istovremeno usporava procese starenja i pojačava seksualnu želju. Tribulus je u stanju podići nivo prirodnog testosterona u organizmu za 40 - 100%, bez neželjenih efekata. Dokazano je da tribulus drastično povećava nivo lutenizirajućeg hormona (LH) koji utječe na veću produkciju testosterona u testisima. Povećanje nivoa testosterona na ovako prirodan način utječe i na pozitivni kvalitet sperme.

Tribulus je dugo bio tajna bugarskih i ruskih dizača utega zbog svog značaja na jačanje tetiva i dobijanja na snazi prirodnim putem. U narodnoj medicini tribulus je korišten kao sredstvo za reguliranje rada jetre, bubrega i kardiovaskularnog sustava. Prakticiran je i kao antiseptik i blagi diuretik. Časopis Muscle Mag je za potrošače dao sljedeći savjet: Kada kupujete tribulus gledajte koliko ima supstance "Saponis", to jest aktivne supstance u tribulusu koja je odgovorna za njegove efekte. Najslabiji na tržištu imaju od 4 - 5%, slabi od 20 - 29%, a srednje slabi koji su se do sada mogli naći imaju maksimalno 45% aktivnih saponina. SCI MUSCLE LTD iz Velike Britanije je bacio u sjenu sve ostale tribuluse koji postoje i proizveo najači i najefektivniji tribulus današnjice koji postoji TESTORAGE! TESTORAGE SCI-MUSCLE je originalni bugarski tribulus, najefektivniji i najači tribulus ikad proizveden!

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: TestoRage, 120 kapsula

Pakiranje:

C2 Elite Creaethyl, 120 kapsula + TestoRage, 120 kapsula GRATIS

Komentiraj i ocijeni proizvod

    DA     NE 
Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu