Cijena

29,99 €
U cijene je uključen PDV

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana
Možda ti se svidi i ovo:
100% Whey Protein Professional, 2350 g
74,99 €

Amino Liquid 50, 1000 ml
-30%
24,49 €

NC 30 dana: 34,99 €


Kreatin-monohidrat izazvao je bum u športu 1990-ih godina. Kreatinska zaliha odgovorna je za predaju fosfatnih skupina ATP-u, koji se na taj način može regenerirati i osigurati novu energiju za skupljanje mišića. Kreatin je praktički jedna molekula koja u pozadini skladišti energiju. 

Danas već više stotina kliničkih istraživanja dokazuje da kreatin-monohidrat podiže ukupnu zalihu kreatina u mišićima, koja se sastoji od slobodnog kreatina fosfokreatina. To podizanje rezultira znatnim povećanjem tjelesne performanse u uzastopnim kratkotrajnim vježbama visokog intenziteta. 

Upotreba:

Pomiješati 2,5g (1/2 čajne žličice, 1/2 mjerice) u vodi ili soku i popiti jednom dnevno.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.. Kreatin ne smiju koristiti trudnice, dojilje i osobe mlađe od 16 godina! Konzumiranje može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanja vode u mišićima.

Sastav:

Prosječne hranjive vrijednosti u: 2,5 g – ½ mjerice
Kreatin* monohidrat
od čega kreatin
2500 mg
2210 mg

Sastojci: Kreatin* monohidrat

Informacije o alergenima: Može sadržavati mlijeko, jaja, gluten, soju, kikiriki, orašaste plodove, ribu i mekušce u tragovima.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena  uravnoteženoj  prehrani. Prije upotrebe ovog proizvoda potrebno je konzultirati se s stručnom osobom.

Upozorenje: *Kreatin ne smiju koristiti trudnice, dojilje i osobe mlađe od 16 godina! Konzumiranje može dovesti do povećanja tjelesne mase zbog nakupljanja vode u mišićima.

Pakiranje:

300 g

Komentari (4)

Komentiraj i ocijeni proizvod

DA NE
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu