Cijena

4.299,00 €
U cijene je uključen PDV
Ovaj proizvod dostavljamo besplatno
ROK ISPORUKE: 10-12 radnih dana

Ova traka za trčanje je drugačija od svih na kojima ste trčali prije: razvijena je za optimalno izvođenje visokointenzivnih programa treninga. Trčanje na AirRunneru sagorijeva do 30% više kalorija nego na komercijalno dostupnim motoriziranim verzijama. Trčanje na AirRunneru je kao hodanje po zraku uz snažan poticaj.

Nemotoriziran i ultra lagan: posebnost AirRunnera je da se napaja vašom energijom, stoga ne troši električnu energiju i ne emitira CO2. Iznenadit ćete se kakvi su naporni treninzi mogući samo uz snagu vaših vlastitih nogu! Povrh toga, AirRunner je najlakša dostupna traka za trčanje sa širinom od 84 cm.

Najbolje za intervalni trening: Assault tim razumije učinkovitost intervalnog treninga, tako da je traka za trčanje dizajnirana imajući na umu treninge visokog intenziteta. Trkač može promijeniti brzinu po želji i to odmah - bez zamornog i dugotrajnog pritiskanja gumba. Usput, ova traka nema maksimalnu brzinu – stoga samo trči što brže možeš!

Trajnost: Okvir i upravljač su izrađeni od čelika, okovi su otporni na koroziju, a lamelirani remen ima površinu koja može izdržati do 250.000 km. Napetost trake se ne mora ponovno podešavati i površina se ne mora mijenjati. Assault AirRunner je lakši za održavanje od bilo koje komercijalne trake za trčanje!

  • Dimenzije sprave (d x š x v): 178 x 84 x 163 cm
  • Maksimalna težina korisnika: 160 kg
  • Težina sprave: 127 kg

Komentari (1)

Komentiraj i ocijeni proizvod

DA NE
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu