Cijena

NC 30 dana: 70,00 €

-20% Akcija
56,00 € Štediš
14,00 €
U cijene je uključen PDV
Ovaj proizvod dostavljamo besplatno

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana
Možda ti se svidi i ovo:
NBA Lakers kompresivni koljenski steznik, žuti
-20%
36,00 €

NC 30 dana: 45,00 €


NBA Celtics kompresivni koljenski steznik, zeleni
-20%
36,00 €

NC 30 dana: 45,00 €


NBA Bulls kompresivni koljenski steznik, crveni
-20%
36,00 €

NC 30 dana: 45,00 €


NBA Mavericks kompresivni koljenski steznik, plavi
-20%
36,00 €

NC 30 dana: 45,00 €


Inženjeri Bauerfeind Sport Akademije kroz tijesnu suradnju sa elitnim sportašima dizajnirali su i optimizirali liniju specijalno za sport. Bauerfeind Sport Linija proizvoda pruža sportašima pouzdanost i sigurnost za ići do krajnjih mogućnosti.

Sportski steznik za gležanj poboljšava cirkulaciju i stimulira mišićnu regeneraciju. Sistem traka osigurava individualno prilagodljivu stabilizaciju. Neusporediva udobnost, prozračnost i trajnost štiti gležanj i pomaže održavanju vrhunske izvedbe.

Prilagodljive trake za poboljšanje stabilizacije ligamenata. Sistem traka u obliku osmice pruža jednaku stabilnost kao i sportska traka, ali se jednostavnije primjenjuje, nježnije je za kožu i lako se uklapa u obuću. Trake steznika poudano zadržavaju stabilnost i tijekom izraženih aktivnosti.

3D AIRKNIT tehnologija za maksimalnu prozračnost i komfor. Inovativno tkanje je udobno i lagano, regulira vlažnost kože i može se prati. Pruža maksimalnu slobodu pokreta uz maksimalnu stabilnost skočnog zgloba.

Kompresija za optimalne sportske izvedbe. Airknit tehnologija pruža medicinsku standard kompresiju potrebnu za poticanje cirkulacije i redukciju štetnih mišićnih vibracija. Opterećenje na zglob, tetivu i ligamente je smanjeno. 

Podizanje osjećaja sigurnosti. Standardna medicinska kompresija ne samo da potiče cirkulaciju, nego pruža i pozitivni senzomotorni feedback. Pojačani povratni odgovor doprinosi poboljšanju osjećaja sigurnosti i smanjenju učestalosti ozljeda.

 

Descent

Komentiraj i ocijeni proizvod

DA NE
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu