Cijena

9,99 €
U cijene je uključen PDV

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana
Možda ti se svidi i ovo:
Massage Gun Mini
-30%
80,50 €

NC 30 dana: 115,00 €


Mini loptica za oporavak je praktičan i multifunkcionalan fitness rekvizit koji se koristi za razne vježbe oporavka, rehabilitacije i jačanja mišića. Ova mala loptica, obično promjera oko 10 centimetara, izrađena je od mekog materijala poput gume ili pjene, što je čini udobnom za upotrebu.

Ova loptica je pogodna za korištenje kod kuće, u teretani ili čak na putovanjima zbog svoje male veličine i jednostavne prenosivosti. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s drugim rekvizitima poput elastičnih traka ili utezi kako bi se intenzivirale vježbe.

Ukratko, mini loptica za oporavak je praktičan i svestran fitness rekvizit koji pomaže u jačanju mišića, poboljšanju ravnoteže i rehabilitaciji nakon ozljeda.

Komentari (1)

Komentiraj i ocijeni proizvod

DA NE
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu