Sve naše poslovnice su otvorene. #lionsfightback Pročitaj više

Neispravan email.

HydroFlex, 900 g

249,00kn

-+

HydroFlex, 900 g

HYDROFLEX – KRALJ SIRUTKE

Hydroflex je ekskluzivni hidrolizirani protein sirutke koji koristi samo najnapredniji proces odvajanja pri niskoj temperaturi. Ovaj kompleksni proces koristi metodu unakrsne mikrofiltracije koja štiti aminokiseline, kako bi vam pružili proteine sirutke apsolutno najbolje kvalitete.

Hidroliza u ovom trenutku predstavlja najefikasnije tehnološko riješenje u procesu izdvajanja molekula bjelančevina iz sastava sirutke. Na niskim temperaturama uz prisustvo vode dobija se visoko biološki aktivna forma proteina očuvane strukture, sa najvećim mogućim udjelom aminokiselina razgranatog lanca BCAA i aminokiseline Glutamin.  

Tri ključna sastojka u ovom proizvodu koji se razlikuje od normalnog proteina sirutke su: dodani kolostrum, visoke razine hidrolizirane sirutke i izolata sirutke. KOLOSTRUM koji je dodan u Hydroflex tehonološki je obrađen postupkom evaporacije (isparavanje)  što u praksi znači da je iz mlijeka prvobitno odstranjena voda njenim zagrijavanjem pod smanjenim tlakom i niskim temperaturama, ne bi li se na taj način dobila koncetrirana mliječna solucija u prahu sa najviše mogućim očuvanim strukturama bjelančevina naravno i kolostruma koji se prethodno nalazio u mlijeku.   

U prosjeku za 9kg obranog mlijeka u prahu potrebno je iskorisiti i do 100 litara sirovog mlijeka! Očigledno da ovaj postupak nije jednostavan i jeftin kako ovako dobiveno mlijeko u prahu ide na daljnju obradu ne bi li se od njega na kraju dobio jedan kraljevski protein kakav svi zaslužujemo - . Ova metoda osigurava da su anaboličke i anti-kataboličke komponente zaštićene i da zadržavaju svoj puni potencijal.

IZOLAT koji se koristi u HYDROFLEX-u jedan je od najboljih izolata ikada proizveden. Udio aminokiselina slobodnog lanca BCAA u njemu je preko 25%. Ovako proizveden izolat sadrži čiste peptinde veze bjelančevina što je njegova prirodom dana forma koju naš organizam jednostavno apsorbira bez opterećenja probavnog sustava i još brže asimilira kroz transportni sistem krvi sve do mišićnih stanica.

HYDROFLEX sadrži visoke razine grane lanca aminokiselina (BCAA-a). HYDROFLEX koristi hidroliziranu sirutku koja je najčišći oblik proteina na raspolaganju, zajedno s izolatom  sirutke koji je protein visok u peptidu i aminokiselinama. Ovo se koristi iz razloga što naše tijelo može apsorbirati peptide brže nego cijele proteine. HYDROFLEX je dodatno poboljšan uključivanjem glutamina koji je vezan peptidom. Ovaj oblik glutamina se abosorbira učinkovitije od standardnog glutamina u slobodnom obliku.

DOZIRANJE: Umiješajte jedan serving (2/3 mjerice = 25g) u 150ml vode ili malomasnog mlijeka i konzumirajte u jedan ili dva navrata u toku dana: jedan serving uzeti neposredno iza treninga kao dio PWM-a a drugi serving u toku dana ovisno o vašem nutritivnom planu.

Za profesionalne sportaše: Umiješajte jedan serving (1 mjericu = 39g) u 200ml vode ili malomasnog mlijeka i konzumirajte u jedan ili dva navrata u toku dana: jedan serving uzeti neposredno iza treninga kao dio PWM-a a drugi serving u toku dana ovisno o vašem nutritivnom planu.

HYDROFLEX  će za vas učiniti da:

  • Ubrzate i olakšate oporavak poslije treninga
  • Spriječite mišićni katabolizam
  • Povećate mišićnu masu
  • Ojačate imunološki sustav

HYDROFLEX je najskuplji protein za proizvesti te je najkvalitetniji oblik sirutke koji novac može kupiti, pa je to razlog zašto ga koriste brojni najbolji profesionalni sportaši.

HYDROFLEX JE ISPITAN I ODOBREN OD STRANE HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO, TE NOTIFICIRAN  U MINISTARSTVU ZDRAVLJA REPUBLIKE HRVATSKE

Sastav:

hybrid-f10-sastav

Premium Whey Protein comprised of (Instantised Whey Protein Concentrate (supplying Beta-Lactoglobulin (BLG), Alpha-Lactalbumin (LALBA), Immunoglobulin (IG), Bovine Serum Albumin (BSA), Lactoferrin (LF), Colostrum (naturally from Milk), Hydrolysed Whey Protein Isolate, CFM Whey Protein Isolate), Peptide Bonded Glutamine (from Hydrolysed Wheat Protein), Cacao (for chocolate flavour only), Flavour, Sweetners: Sucralose, Acesulfame Potassium.

Ne sadrži aspartam ni GMO sastojke.

Pakiranje:

900 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro

Pretplati se na Newsletter

Prijavi se i budi u tijeku sa najboljim akcijama i najnovijom ponudom.

Dajem privolu za primanje Newsletter-a.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS Pay PayPal SSL secured
Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2020
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu