Cijena

NC 30 dana: 449,00 € / 3.382,99 kn

-8% Akcija
409,00 € / 3.081,61 kn Štediš
40,00 €
301,38 kn
U cijene je uključen PDV
Ovaj proizvod dostavljamo besplatno

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana

Ponesite svjetlost na zapešću i krenite na izlet u najudaljenije dijelove svemira s jednim jedinim pogledom na sat. Izrađen je posebno za to da vašu maštu odvede u višu brzinu, kako biste istraživali vrijeme, prostor i širinu svijeta.

 

Futuristička planetarna estetika

huawei4

Svijet na vašem zapešću

HUAWEI WATCH 4 će vam već na prvi pogled pokazati svoj glamur s blistavim kućištem od nehrđajućeg čelika 316L i 3D zakrivljenim staklom. Nastavite uživati s očaravajućim brojčanikom planeta kako biste doživjeli prostranstvo svemira pred svojim očima..

Planet neka zasije na vašem zapestju

Sa LTPO zaslonom i svježim uvijek uključenim zaslonom, sve važne informacije su vam uvijek na dohvat ruke.

Pokažite se u najboljem svjetlu

Za svaku prigodu dostupan je brojčanik s različitim temama, uključujući seriju Discovery za svemirske i spektakularne događaje te seriju Photography za bezvremenske svakodnevne trenutke. Možete birati između više od 20.000 intuitivnih dizajna, kombinirati ih po želji i uskladiti te se diviti vašem odabiru!

Pametne funkcije bez telefona

fenix7pro

Jednostavno telefonirajte

Sat vam omogućuje da ostanete povezani bez telefona putem eSIM usluge u načinu Jedan broj, dva uređaja ili u načinu Samostalni broj. Možete obavljati telefonske pozive, slati i primati SMS poruke, sve to na vašem satu.

Navigacija nikada nije bila jednostavnija!

Bez telefona? Bez problema! Dobijte informacije o putu i podatke o lokaciji u stvarnom vremenu dok se vozite biciklom ili hodate.

Veliki izbor aplikacija drugih ponuđača

Slušajte svoju omiljenu glazbu ili istražujte svoje omiljene aplikacije, od sportskih do navigacijskih, dok je vaš telefon na zasluženom odmoru.

Nove, svježe interakcije

S više od 100 dodataka za zdravlje, stil života i fitness, samo povucite u stranu i istražujte da biste pronašli ono što tražite.

Lebdeći izbornik zadataka omogućuje vam minimiziranje otvorenih aplikacija, bilo da je to poziv, vježba, štoperica, tajmer ili alarm, te se u svakom trenutku možete vratiti na željeni zadatak..

Prilagodljiva traka s brzim funkcijama omogućuje vam pristup najčešće korištenim funkcijama, tako da vam sve što vam treba bude na dohvat ruke.

Zdravlje nikad nije bilo tako praktično

fenix7pro

Dobijte uvid u svoje zdravlje

Pogled u zdravje istovremeno provjerava sedam ključnih indikatora, uključujući puls, razinu SpO2, pregled disanja te zdravlje srca i krvnih žila. Rezultate je moguće isprintati i podijeliti. Za analizu rezultata i više informacija koristite aplikaciju HUAWEI Zdravje.

Pratite svoje zdravlje

EKG analiza otkucaja do otkucaja

S novom i poboljšanom tehnologijom elektroda detekcija signala je točnija i osjetljivija. Samo držite prst na bočnoj elektrodi 30 sekundi i dobijte podatke u stvarnom vremenu koji vam mogu pomoći da rano otkrijete uobičajene bolesti srca.

*Podaci prikupljeni tijekom korištenja ove aplikacije služe samo za referencu i ne smiju se koristiti za medicinsko istraživanje, dijagnozu ili liječenje. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute.

Pratite zdravlje svog srca

Zahvaljujući 8-kanalnom senzoru otkucaja srca i prijemniku EKG signala, možete primati upozorenja kada vam otkucaji srca postanu prebrzi ili prespori ili kada se otkrije aritmija.

Ispitivanje disanja, vođenje računa o svakom udisaju

Sveobuhvatan pregled respiratorne funkcije osmišljen je kako bi čak i rizičnim skupinama korisnika dao stvarnu situaciju, dajući im mir.

Duboki san svake noći

Uz personalizirano praćenje sna možete se uljuljati u duboki san i dobiti točne podatke o fazama sna, vremenima buđenja i drijemanja te dobiti stručne savjete za miran noćni odmor.

Briga za obitelj

Ovaj sat je namijenjen cijeloj obitelji. Upozorit će vas ako srčani puls ili razina SpO2 bude neobičajna kod nekog od članova obitelji, a također će otkriti ako neki od članova obitelji padne i automatski ponuditi poziv u pomoć.

Bolji način vježbanja

Odaberite između 100+ načina vježbanja, uključujući aktivnosti na otvorenom poput ronjenja i planinarenja. Zaslon tijekom planinarenja prikazuje korisne informacije o nadmorskoj visini, tlaku zraka, broju koraka, lokaciji i razini SpO2. Skrenuli ste s puta? Samo omogućite funkciju povratka putem karte kako biste se sigurno vratili na početnu točku.

Praćenje vaše dnevne aktivnosti

Postavite ciljeve za svaki aspekt aktivnosti, poput potrošenih kalorija, vremena vježbanja i vremena aktivnosti uz podsjetnike i nadahnjujuće savjete - tako da svaki dan možete živjeti punim plućima.

Više snage za vas

fenix7pro

Dva načina delovanja baterije

HUAWEI WATCH 4 serija ima dva načina rada baterije:

U standardnom načinu možete uživati u ugodnim interakcijama i koristiti aplikaciju Pregled zdravlja, samostalno telefonirati i koristiti navigaciju bez telefona.

U načinu ultra dugog trajanja baterije možete jednostavno koristiti funkcije poput vježbanja, pratiti zdravlje i obavljati hands-free pozive putem Bluetootha.


*Neke značajke bit će dostupne nakon OTA ažuriranja na najnoviju verziju: Servisni programi, Provjera zdravlja (bez provjere disanja i otkrivanja krutosti arterija), Karte latica.   
*Provjera zdravlja (uključujući provjeru disanja i otkrivanje krutosti arterija), zdravstveni trend, ronjenje na dah, obavijesti o dolaznim pozivima i poruke aplikacija društvenih mreža bit će dostupni s jednim od budućih OTA ažuriranja.   
*Zdravstvene značajke, podrška za eSIM, aplikacije trećih strana i druge značajke koje podržava ovaj proizvod mogu se razlikovati ovisno o zemlji i regiji.   
*Funkcija EKG nije medicinski softver i ne bi se trebala koristiti za liječenje bolesti. Rezultati su samo za referencu i ne smiju se koristiti za medicinske studije, dijagnozu ili liječenje.   
*Konveksno staklo od umjetnog safira koristi se samo na HUAWEI WATCH 4 Pro.   
*eSIM mobilni pozivi koriste eSIM uslugu Jedan broj, dva uređaja ili način rada s jednim brojem. Provjerite kod svog lokalnog operatera pojedinosti o tome koji je eSIM način rada dostupan i povezane troškove. Ako vaš sat koristi eSIM način rada Jedan broj, dva uređaja, eSIM mobilna mreža bit će onemogućena kada je sat povezan s telefonom. Za više informacija o eSIM usluzi posjetite: https://consumer.huawei.com/si/support/content/sl-si15789961/.   
*Titanij zrakoplovne kvalitete koristi se samo na HUAWEI WATCH 4 Pro.   
*Ovaj sat radi s telefonom koji koristi Android 6.0, iOS 13.0 ili noviji i ima instaliranu aplikaciju Huawei Health. Stvarne performanse mogu varirati ovisno o modelu povezanog telefona.   
*Ovaj proizvod nije medicinski uređaj. Ova značajka radi samo kada se koristi zajedno s aplikacijom EKG. Obavijesti koje generira aplikacija služe samo kao referenca i ne smiju se koristiti kao osnova za medicinsku dijagnozu i liječenje. Ova značajka nije prikladna za korisnike mlađe od 18 godina i korisnike kojima je dijagnosticirana druga vrsta aritmije.   
*Otvorite aplikaciju HUAWEI Health da vidite analizu trendova zdravlja.   
*Na temelju HUAWEI laboratorijskih rezultata testiranja pomoću 9V/2A Huawei adaptera za punjenje i stanice za bežično punjenje SuperCharger uključene u sat. Stvarno vrijeme punjenja može varirati ovisno o okolišnim čimbenicima.   
Dnevni kapacitet baterije: tvorničke postavke, 2 sata LTE veze dnevno, 22 sata Bluetooth veze s telefonom dnevno, omogućeno praćenje otkucaja srca, omogućen HUAWEI TruSleep™, mjerenje EKG-a dva puta dnevno, 60 minuta korištenja aplikacije tjedno, 30 minuta Bluetooth poziva tjedno, 30 minuta Bluetooth reprodukcije glazbe tjedno, 90 minuta vježbanja tjedno (omogućen GPS), omogućeni podsjetnici na poruke (50 SMS poruka, 6 poziva i 3 alarma dnevno), zaslon se uključuje 200 puta po dan. Na temelju rezultata testiranja laboratorija HUAWEI. Stvarne performanse mogu varirati zbog razlika između pojedinačnih proizvoda, navika korisnika i čimbenika okoliša.   
*Na temelju rezultata testiranja laboratorija HUAWEI. Stvarne performanse mogu varirati zbog razlika između pojedinačnih proizvoda, navika korisnika i čimbenika okoliša.   
Uobičajena upotreba u standardnom načinu rada: tvorničke postavke, 2 sata LTE veze dnevno, 22 sata Bluetooth veze s telefonom dnevno, omogućeno praćenje otkucaja srca, omogućen HUAWEI TruSleep™, EKG mjerenje dva puta dnevno, 60 minuta korištenja aplikacije po tjedno, 30 minuta poziva putem Bluetootha tjedno, 30 minuta Bluetooth reprodukcije glazbe tjedno, 90 minuta vježbanja tjedno (omogućen GPS), omogućene obavijesti o porukama (50 SMS poruka, 6 poziva i 3 alarma dnevno), zaslon se uključuje 200 puta dnevno.   
*Sat odgovara razini otpora od 5 ATM prema standardu ISO 22810:2010, što znači da može izdržati do 50 metara statičkog pritiska vode u trajanju od 10 minuta. To ne znači nužno da je sat vodootporan u vodi dubokoj 50 metara. Sat se može nositi tijekom aktivnosti u plitkoj vodi kao što je plivanje u bazenu ili na plaži. Sat je u skladu sa standardom EN 13319 za ronilačku opremu i podržava slobodno ronjenje na maksimalnoj dubini od 30 m. Sat se ne smije nositi dok se tuširate pod vrućim tušem, u toplim izvorima ili u saunama (parnim sobama), ili tijekom ronjenja na platformi, pranja pod visokim pritiskom ili drugih aktivnosti koje uključuju visok pritisak vode, visoke temperature, visoku vlažnost. , odnosno vode koja brzo teče. Nije prikladan za ronjenje, tehničko ronjenje ili ronilačke aktivnosti na dubinama većim od 30 m. Kožne i metalne trake nisu dizajnirane da izdrže plivanje ili znojenje, pa se u takvim slučajevima preporučuju druge trake. Nakon korištenja uređaja u morskoj vodi, ne zaboravite ga isprati slatkom vodom i obrisati. HUAWEI WATCH 4 Pro s tamnosmeđim kožnim remenom ne dopušta ronjenje. Tijekom ronjenja umjesto toga možete nositi HUAWEI EasyFit remen. Za više informacija o otpornosti na vodu Huawei nosivih proizvoda, posjetite: https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15851428/.  
Vodootpornost nije trajna i učinak se može pogoršati svakodnevnim nošenjem. Preporuča se da svoj uređaj redovito nosite u ovlašteni Huawei servis na pregled i održavanje.  
*Stalno uključen zaslon brže troši bateriju. Za detalje, pratite potrošnju baterije kada je omogućen uvijek uključen zaslon.  
*U trgovini brojčanika može se instalirati više brojčanika sata, uključujući one koje se plaćaju.  
*Aplikacije drugih pružatelja moraju biti instalirane putem AppGallery na satu.  
*Ovaj proizvod nije medicinski uređaj, stoga su podaci mjerenja i rezultati samo za referencu i ne smiju se koristiti kao temelj za medicinsku dijagnozu i liječenje.  
*Ovaj proizvod nije medicinski uređaj, stoga su podaci mjerenja i rezultati samo za referencu i ne smiju se koristiti kao temelj za medicinsku dijagnozu i liječenje.  
*Da biste primali SpO2 upozorenja i dugoročne promjene trenda, morate omogućiti automatsko mjerenje SpO2 u aplikaciji HUAWEI Health. Ovaj proizvod nije namijenjen za medicinsku uporabu i sve informacije služe samo kao referenca.  
*Poziv za pomoć je prema zadanim postavkama onemogućen i mora se omogućiti ručno. Za korištenje hitnog poziva bez mobilne veze, telefon mora biti u dometu Bluetootha. Ako je povezan iOS uređaj, sat neće primati obavijesti o abnormalnim otkucajima srca članova obitelji.  
*Na temelju rezultata testiranja laboratorija Huawei. Stvarne performanse mogu varirati zbog razlika između pojedinačnih proizvoda, navika korisnika i čimbenika okoliša. Uobičajeno korištenje načina rada ultra duge baterije: tvorničke postavke, omogućen način rada ultra duge baterije, 30 minuta Bluetooth poziva tjedno, 30 minuta reprodukcije glazbe tjedno, omogućeno praćenje otkucaja srca, HUAWEI TruSleep™ omogućeno, detekcija stresa omogućena, omogućeno automatsko mjerenje SpO2 , 180 minuta vježbanja tjedno (omogućen GPS), omogućene obavijesti o porukama (50 SMS-ova, 6 poziva i 3 alarma dnevno), ekran uključen 30 minuta dnevno. Kada je omogućen uvijek uključeni zaslon u načinu rada ultraduge baterije, HUAWEI WATCH 4 Pro traje do šest dana, a HUAWEI WATCH 4 traje do četiri dana. Always On Display omogućen u načinu ultra dugog trajanja baterije: tvorničke postavke, omogućen način ultra dugog trajanja baterije, omogućen Always On Display, 30 minuta Bluetooth poziva tjedno, 30 minuta reprodukcije glazbe tjedno, praćenje otkucaja srca omogućeno, HUAWEI TruSleep™ Omogućeno, detekcija stresa omogućena, omogućeno automatsko mjerenje SpO2, 180 minuta vježbanja tjedno (omogućen GPS), omogućene obavijesti o porukama (50 SMS poruka, 6 poziva i 3 alarma dnevno), ekran uključen 30 minuta dnevno.  
*HUAWEI WATCH 4 puni se do punog kapaciteta za oko 60 minuta, HUAWEI WATCH 4 Pro za oko 90 minuta. Temeljeno na rezultatima HUAWEI laboratorijskih testova korištenjem 9V/2A Huawei adaptera za punjenje i stanice za bežično punjenje SuperCharger uključene u sat. Stvarno vrijeme punjenja može varirati ovisno o okolišnim čimbenicima.  
*Na temelju rezultata HUAWEI laboratorijskih testova prilikom poziva putem eSIM-a. U usporedbi s HUAWEI WATCH 3 i HUAWEI WATCH 3 Pro, učinak rasipanja topline HUAWEI WATCH 4 poboljšan je za 24% (temperatura smanjena za 3,7°C), a učinak rasipanja topline HUAWEI WATCH 4 Pro poboljšan je za 10% (temperatura smanjena za 2,1°C).  
*U skladu sa standardom IEC 60529:2013 (razina 6), što znači da prašina ne prodire u unutrašnjost uređaja. Uređaj je otporan na prašinu u svakodnevnim okruženjima kao što su dnevne sobe, uredi, laboratoriji, industrijski studiji i skladišta. Nije prikladno za izrazito prašnjave oči

Specifikacije

Dimenzije

46,2 mm x 46,2 mm x 10,9 mm 
*46,2 mm je promjer ukrasnog prstena kućišta sata; 10,9 mm je veličina od površine zaslona do dna kućišta, ne uključujući područje senzora otkucaja srca.

Veličina zapešća

140-210 mm

Težina

Oko 48g (bez remena) 
*Veličina proizvoda, težina proizvoda i povezane specifikacije samo su teoretske vrijednosti. Stvarne dimenzije mogu se razlikovati između pojedinačnih proizvoda. Sve specifikacije ovise o stvarnom proizvodu.

Zaslon

Veličina 
3,81 cm LTPO AMOLED zaslon u boji      
Rezolucija 
466 × 466 piksela, PPI 310

Kučište sata

Material      
Nehrđajući čelik

Remen

Crni remen od fluoroelastomera

Senzori

Senzor ubrzanja 
Žiroskop 
Digitalni kompas 
Optički senzor otkucaja srca 
Senzor ambijentalnog svjetla 
Mjerač tlaka zraka 
Senzor temperature 
EKG senzor 
Senzor dubine

Gumb

Gumb Home (okretni prsten) i bočni gumbi

Priključak punjača

Bežično punjenje

Zahtjevi sustava

Android 6.0 ili noviji      
iOS 13.0 ili noviji

Razina vodootpornosti

5 ATM, ronjenje (do 30 metara) 
*Ovaj proizvod zadovoljava ISO 22810:2010 5 ATM razinu otpornosti i može se nositi tijekom aktivnosti u plitkoj vodi kao što je plivanje u bazenu ili na plaži. Ovaj proizvod u skladu je sa standardom EN 13319 za ronilačku opremu i podržava slobodno ronjenje na maksimalnoj dubini od 30 m. 
*Ne smije se nositi tijekom tuširanja pod toplim tušem, u toplim izvorima ili u saunama (parnim sobama), niti tijekom ronjenja na platformi, pranja pod pritiskom ili drugih aktivnosti koje uključuju visok pritisak vode, visoke temperature, visoku vlažnost ili brzu tekuću vodu. 
*Nije prikladno za ronjenje, tehničko ronjenje ili ronilačke aktivnosti na dubinama većim od 30 m. Nakon upotrebe u morskoj vodi, sat isperite slatkom vodom.

Povezivost

NFC      
Podržava 
Bluetooth      
2,4 GHz, podržava BT5.2 i BR+BLE

Zvučnik

Podržava

Mikrofon

Podržava

Okoliš

Rasponi radnih temperatura 
-20℃–+55℃

Punjenje

Zahtjevi za napon i struju punjača 
5V-9V DC / 2A

Autonomija baterije

Uobičajena uporaba u standardnom načinu rada: 3 dana 
Ultra dugi način rada baterije: 8 dana s uobičajenom upotrebom i do 14 dana pod danim uvjetima

Uobičajena upotreba u standardnom načinu rada: tvorničke postavke, 2 sata LTE veze dnevno, 22 sata Bluetooth veze s telefonom dnevno, omogućeno praćenje otkucaja srca, omogućen HUAWEI TruSleep™, EKG mjerenje dva puta dnevno, 60 minuta korištenja aplikacije po tjedno, 30 minuta poziva putem Bluetootha tjedno, 30 minuta Bluetooth reprodukcije glazbe tjedno, 90 minuta vježbanja tjedno (omogućen GPS), omogućene obavijesti o porukama (50 SMS poruka, 6 poziva i 3 alarma dnevno), zaslon se uključuje 200 puta dnevno. 
Kada je uvijek uključen zaslon omogućen u standardnom načinu rada, HUAWEI WATCH 4 Pro traje do tri dana, a HUAWEI WATCH 4 traje do dva dana. 
Kada je eSIM omogućen u standardnom načinu rada, HUAWEI WATCH 4 Pro traje dva dana, a HUAWEI WATCH 4 jedan i pol dan. 
Kada je sat u standardnom načinu rada i spojen na iPhone, HUAWEI WATCH 4 Pro traje dva dana, a HUAWEI WATCH 4 dan i pol. S omogućenim uvijek uključenim zaslonom, HUAWEI WATCH 4 Pro traje dan i pol, a HUAWEI WATCH 4 traje jedan dan. 
Uvijek uključen zaslon omogućen u standardnom načinu rada: tvornički zadane postavke, uvijek uključen zaslon omogućen, 2 sata LTE veze dnevno, 22 sata Bluetooth veze s telefonom dnevno, omogućeno praćenje otkucaja srca, omogućen HUAWEI TruSleep™, EKG mjerenje dvaput dan, 60 minuta korištenja aplikacija tjedno, 30 minuta Bluetooth poziva tjedno, 30 minuta Bluetooth reprodukcije glazbe tjedno, 90 minuta vježbanja tjedno (omogućen GPS), omogućene obavijesti o porukama (50 SMS poruka, 6 poziva i 3 alarma po danu), zaslon se uključuje 200 puta dnevno. 
eSIM omogućen u standardnom načinu rada: tvorničke postavke, 24 sata LTE veze dnevno, omogućeno praćenje otkucaja srca, omogućen HUAWEI TruSleep™, mjerenje EKG-a dva puta dnevno, 60 minuta korištenja aplikacije tjedno, 30 minuta Bluetooth poziva tjedno, 30 minuta Bluetooth reprodukcije glazbe tjedno, 90 minuta vježbanja tjedno (GPS omogućen), omogućene obavijesti o porukama (50 SMS poruka, 6 poziva i 3 alarma dnevno), ekran se uključuje 200 puta dnevno. 
Uobičajeno korištenje načina rada ultra duge baterije: tvorničke postavke, omogućen način rada ultra duge baterije, 30 minuta Bluetooth poziva tjedno, 30 minuta reprodukcije glazbe tjedno, omogućeno praćenje otkucaja srca, HUAWEI TruSleep™ omogućeno, detekcija stresa omogućena, omogućeno automatsko mjerenje SpO2 , 180 minuta vježbanja tjedno (omogućen GPS), omogućene obavijesti o porukama (50 SMS-ova, 6 poziva i 3 alarma dnevno), ekran uključen 30 minuta dnevno. 
Kada je omogućen uvijek uključeni zaslon u načinu rada ultraduge baterije, HUAWEI WATCH 4 Pro traje do šest dana, a HUAWEI WATCH 4 traje do četiri dana. 
Always On Display omogućen u načinu ultra dugog trajanja baterije: tvorničke postavke, omogućen način ultra dugog trajanja baterije, omogućen Always On Display, 30 minuta Bluetooth poziva tjedno, 30 minuta reprodukcije glazbe tjedno, praćenje otkucaja srca omogućeno, HUAWEI TruSleep™ Omogućeno, detekcija stresa omogućena, omogućeno automatsko mjerenje SpO2, 180 minuta vježbanja tjedno (omogućen GPS), omogućene obavijesti o porukama (50 SMS poruka, 6 poziva i 3 alarma dnevno), ekran uključen 30 minuta dnevno. 
*Na temelju rezultata HUAWEI laboratorijskih testova. Stvarni rezultati mogu varirati zbog razlika između pojedinih proizvoda, navika korisnika i čimbenika okoliša.

U kutiji

  • Huawei Watch 4
  • Stanica za punjenje (uključujući kabel za punjenje)
  • Vodič za brzi početak, Sigurnosne informacije i kartica s vezom za preuzimanje HUAWEI Health

Komentiraj i ocijeni proizvod

DA NE
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2023
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu