Cijena

1.799,99kn
U cijene je uključen PDV
Besplatna dostava

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana

Ljepota pretvorena u zvuk

Označavajući novi trend u ultra-šik dizajnu i inovativno opremljene za vrhunsko, pametnije audio iskustvo, HUAWEI FreeBuds Lipstick slušalice donose zadivljujuću revoluciju ljepote i zvuka.

5 stvari koje ćete zavoljeti

FreeBuds_Lipstick_1

Modni dodatak za svaku priliku

Napravite pravi modni izričaj uz kućište s dizajnom ruža za usne, precizno izrađenog za glatki, metalik dodir koji vašoj glazbi daje poseban dodir.

Slušalice posvećene luksuzu

Za dobar izgled potrebna je predanost. Tijelo od nehrđajućeg čelika luksuzne klase izgrađeno je na 30 složeno osmišljenih procesa dizajna i polirano do ultra visoke razine, stvarajući površinu glatku poput ogledala. Vidite ljepotu koja se odražava u svakom pogledu.

FreeBuds_Lipstick_2

Zapanjujuće usklađene boje

Prava moda spaja ukus s odvažnošću. Uživajte u klasičnoj kombinaciji crne i zlatne boje u kućištu i otvorite ga kako biste otkrili bogato glamurozne crvene slušalice koje oduzimaju dah.

Okusite romantiku

Potreban je jedinstveni stil da bi se ljepota uistinu inkapsulirala. HUAWEI FreeBuds Lipstick slušalice dolaze u mirisnoj poklon kutiji, kako biste ponovno stvorili one predivne romantične trenutke vašeg života i dodali taj dodatni dodir užitka.1

Zvuk visoke rezolucije

Pogodite visoke tonove

Veliki LCP dinamički driver od 14,3 mm unutar svake slušalice ono je što pomaže HUAWEI FreeBuds Lipstick slušalicama da postignu izvanrednu kvalitetu zvuka. S frekvencijskim rasponom do 40 kHz, omogućit će vam da iskusite visoke melodije i bogate zvukove svih vaših omiljenih melodija.2

Pustite basu da odradi svoje

Bolji bas treba svoj prostor. Svaka slušalica opremljena je vlastitom tehnologijom za pojačavanje basa za veće vibracije dijafragme, stvarajući impresivno dubok bas koji stvarno možete osjetiti.

Zvuk koji odgovara vašim ušima

Za zvuk skrojen samo za vas, HUAWEI FreeBuds Lipstick slušalice koriste tehnologiju prilagođavanja ušima za optimizaciju kvalitete zvuka na temelju jedinstvenog oblika vaših ušiju. Pobrinite se da vaša glazba uvijek odgovara načinu na koji volite slušati.

FreeBuds_Lipstick_3

Osjetite vaš unutarnji mir uz glazbu

Kao lider na polju otvorene tehnologije aktivnog poništavanja buke, HUAWEI FreeBuds Lipstick bežične slušalice inteligentno otkrivaju oblik vašeg unutarnjeg uha i vaš jedinstveni stil nošenja. Zatim se primjenjuje prilagođeni učinak poništavanja buke, smanjujući učinak niskofrekventne buke iz okoliša s većom preciznošću. Otvorite se novom svijetu ugodnijeg slušanja.

Osjetite kako je lebdjeti u zraku

Slušalice su ergonomski oblikovane kako bi precizno pristajale vašem uhu, za oblik koji daje pravi osjećaj svaki put. Sa samo 4,1 grama težine, prirodno će i udobno sjediti u vašim ušima, nudeći gotovo bestežinski način dubokog uživanja u glazbi.3

Pametno audio iskustvo

Uhvatite svaku memoriju uz HD snimanje

Kada snimate svoj glas, želite zvučati što ljepše. Visoka brzina uzorkovanja snimanja od 48 kHz4 preuzima svaki aspekt vašeg glasa s kristalno jasnim detaljima, dok glasovni način rada smanjuje glasnoću tih ometajućih ambijentalnih zvukova.

Igrajte pobjedničku igru

Uz potpuno novu tehnologiju audio kodiranja igara, HUAWEI FreeBuds Lipstick slušalice mogu smanjiti kašnjenje na neprimjetnih 90 ms na EMUI telefonima, održavajući zvuk u skladu s radnjom na zaslonu. Pretvorite svoju omiljenu igru u višeosjetilni trijumf.5

Inteligentno audio povezivanje

Pametna suradnja s uređajem

Jednostavnim dodirom možete prenijeti video sa svog telefona na Huawei Vision, a zvuk na HUAWEI FreeBuds Lipstick slušalice. Pobrinite se da kasnovečernji filmovi na velikom platnu budu samo za vaše uši.6

Udvostručite svoje veze

Otvorite kućište za punjenje da biste uparili slušalice s obližnjim telefonom, tabletom ili računalom putem upita za automatsko uparivanje. Osim toga, povežite ih na dva uređaja istovremeno, za besprijekorno slušanje koje se može prebaciti.7

FreeBuds_Lipstick_4

Upotrijebite svoje HUAWEI FreeBuds Lipstick slušalice da kontrolirate način na koji slušate svoju glazbu i primate pozive putem jednostavnih, intuitivnih kontrola pokretima koje se mogu koristiti na bilo kojoj slušalici.8

Velika snaga u malom pakiranju

ANC isključen - Reprodukcija glazbe s potpuno napunjenim kućištem9: 22h; Reprodukcija glazbe s potpuno napunjenim slušalicama9: 4h         
ANC uključen - Reprodukcija glazbe s potpuno napunjenim kućištem9: 14h; Reprodukcija glazbe s potpuno napunjenim slušalicama9: 2,5h

FreeBuds_Lipstick_5


 1. Miris ostaje samo na pakiranju i s vremenom nestaje.
 2. Podaci iz Huawei laboratorija.
 3. Podaci iz Huawei laboratorija. Težina varira ovisno o konfiguraciji verzije. Stvarna težina može varirati.
 4. I za način rada uživo i za glasovni način rada. Uključuje snimanje putem slušalica i potrebno ga je ručno pokrenuti putem aplikacije AI Life. Podržano samo na određenim modelima Huawei pametnih telefona: HUAWEI Mate 40, HUAWEI Mate 40 Pro, HUAWEI Mate 40 Pro+, Porsche Design HUAWEI Mate 40 RS, HUAWEI Mate 40E, HUAWEI P40, HUAWEI P40 Pro, HUAWEI P40 Pro + i HUAWEI Mate X2, koji su ažurirani na EMUI 11 (ili noviji). Radi samo s telefonskim aplikacijama za fotografiranje, audio snimanje, snimanje kratkih videozapisa ili aplikacijama sa značajkom live streaminga.
 5. Podaci iz Huawei laboratorija, dobiveni testiranjem HUAWEI Mate 40 telefona. Podaci o kašnjenju kombinirano su vrijeme kašnjenja igre, telefona i slušalica. Stvarna latencija ovisi o modelu telefona, verziji sustava, igrici, verziji igre itd. Molimo pogledajte stvarnu upotrebu.
 6. Dostupno samo na Huawei uređajima koji koriste EMUI 12 ili noviji, s uključenim Bluetoothom i WLAN-om i ulogiranim Huawei računom. Potrebno je nadograditi Huawei Smart Screen na verziju 2.0.0.559 (SP1), koja podržava kameru, povezanu na isti LAN signal kao i telefon i prijavljenu na isti Huawei račun.
 7. Dostupno samo s Huawei mobilnim uređajima koji koriste EMUI10 i novijim i Huawei računalima koja imaju upravitelj računala 11.1.6.31 i noviji. Ako imate bilo kakvih pitanja o funkcionalnosti, ograničenjima upotrebe, podržanim modelima itd. prije ili nakon kupnje, obratite se Huawei korisničkoj službi.
 8. Možete prilagoditi kontrole prevlačenja u aplikaciji Huawei AI Life. Stvarno funkcioniranje ovisi o prikazu sučelja.
 9. Podaci iz Huawei laboratorija, dobiveni pod sljedećim uvjetima: slušalice ili kućište za punjenje su potpuno napunjene, 50% razina glasnoće, AAC način rada omogućen, temperatura okoline 25 °C. Stvarna izvedba punjenja može varirati ovisno o razini glasnoće, izvoru zvuka, prisutnosti smetnji iz okoliša, značajkama proizvoda i navikama korištenja. Brzo punjenje moguće je samo kada je razina baterije u slušalicama relativno niska.

* Slike proizvoda i sadržaj zaslona na sljedećim stranicama okvirni su. Stvarne značajke i specifikacije proizvoda (uključujući između ostaloga i izgled, boju te veličinu), kao i stvarni sadržaj zaslona (uključujući između ostaloga pozadine, korisničko sučelje i ikone) mogu se razlikovati. ** Svi podaci na sljedećim stranicama teoretske su vrijednosti koje Huawei postiže u svojim laboratorijima, testiranjem u određenim uvjetima. Više informacija potražite u pojedinostima spomenutih proizvoda. Stvarni podaci mogu se razlikovati s obzirom na razlike u pojedinim proizvodima, softverskim verzijama, uvjetima primjene i čimbenicima okoline. Svi podaci su podložni stvarnoj upotrebi. *** Zbog promjena u stvarnom vremenu koje obuhvaćaju serije proizvoda te odstupanja u proizvodnji i ponudi, a kako bi osigurala točan prikaz informacija, specifikacija i značajki proizvoda, tvrtka Huawei može u stvarnom vremenu mijenjati opise i slike na sljedećim stranicama s informacijama, odražavajući time karakteristike, specifikacije, indekse i komponente stvarnih proizvoda. Informacije o proizvodima podložne su takvim promjenama i podešavanjima bez prethodnih obavijesti.

Specifikacije:

Huawei FreeBuds, Lipstick
Dimenzije:

Po slušalici:

 • Visina: 41,4 mm
 • Širina: 16,8 mm
 • Dubina: 18,5 mm
 • Težina: oko 4,1 g

Kućište za punjenje:

 • Visina: 70 mm
 • Širina: 27,4 mm
 • Debljina: 27,4 mm
 • Težina: oko 84,5 g (bez slušalica)

*Veličina proizvoda, težina proizvoda i povezane specifikacije samo su teoretske vrijednosti. Stvarna mjerenja između pojedinih proizvoda mogu se razlikovati. Sve specifikacije ovise o stvarnom proizvodu.

Baterija:

Kapacitet baterije:     
Po slušalici: 30 mAh (min.)*     
Kutija za punjenje: 410 mAh (min.)*

Vrijeme reprodukcije:        
Reprodukcija glazbe s jednim punjenjem: 4 sata (s onemogućenim ANC-om)**     
Reprodukcija glazbe s jednim punjenjem: 2,5 sata (s omogućenim ANC-om)**     
Reprodukcija glazbe s kućištem za punjenje: 22 sata (s onemogućenim ANC-om)**     
Reprodukcija glazbe s kućištem za punjenje: 14 sati (s omogućenim ANC-om)**

Vrijeme punjenja:         
Otprilike 1 sat za slušalice (u kućištu za punjenje) **     
Otprilike 1 sat za kućište za punjenje (žica, bez slušalica) **

*Tipična vrijednost. Stvarni kapacitet može se neznatno razlikovati. Ovaj kapacitet je nominalni kapacitet baterije. Stvarni kapacitet baterije za svaki pojedini telefon može biti malo iznad ili ispod nominalnog kapaciteta baterije.     
**Na temelju rezultata ispitivanja laboratorija HUAWEI, samo za referencu.

Kontrole: Povlačenje     
Dodirnite dvaput     
Pritisnite i držite kontrole
Povezivost:

Bluetooth kompatibilnost: BT 5.2

Pop-up prozor uparivanje: podržano*     
Simultana Bluetooth veza s dva uređaja: podržana        
*Zahtijeva pametne telefone s EMUI10 ili novijim.

Senzor: Mikrofon       
Senzor za detekciju nošenja
Procesor: Kirin A1(Bluetooth)
Driver: 14,3 mm
Audio tehnologija: Open-fit aktivno poništavanje buke     
Poništavanje buke kod poziva
Vodootpornost IPX4 - Earbuds

U kutiji:

 • Slušalice Huawei FreeBuds Lipstick
 • Kućište za punjenje
 • Vodič za brzi početak, sigurnosne informacije i jamstveni list
 • USB-C kabel

    DA     NE 
Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu