Cijena
3 | 1,00 €/mj. |
6 | 0,50 €/mj. |
12 | 0,25 €/mj. |
{{business_unit.name}} Neraspoloživo | {{business_unit.name}} Količine ograničene | {{business_unit.name}} Raspoloživo | {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana |
Slatko ljuta kombinacija!
Sweet chilli umak neobičan je pikantni začinski umak, ali napravljen bez dodatnih kalorija, masti i šećera. S Proseries Sweet chilli umakom, svako jelo dobiva svoju novu zanimljivu notu.
Ova slatko ljuta kombinacija može se koristiti kao umak za bilo koje jelo, bila to salata ili meso. Bilo da pazite na unos kalorija, pazite na prehranu, u pripremi ste za natjecanje ili jednostavno želite živjeti zdravije, ovaj umak bez kalorija pravi je izbor za vas.
Pojačaj i dopuni okus!
Sweet chilli umak dobiven je mješavinom rajčice s ekstraktom bosiljka, origana i prahom čilija. Ti sastojci u ovom umaku čine savršenu ljuto-slatku kombinaciju koja uz ljutinu ostavlja i intenzivnu aromu u ustima.
Karakteristike:
Dodati 1 serviranje (5 ml) jelima radi poboljšanja okusa. Odvajanje faza je prirodna pojava. Dobro protresti prije upotrebe
Prosječne hranjive vrijednosti na |
100 ml |
Energetska vrijednost |
59 kJ / 14 kcal |
Masti |
< 0,5 g |
- od kojih zasićene masne kiseline |
0 g |
Ugljikohidrati |
2,5 g |
- od kojih šećeri |
0,9 g |
Vlakna |
1,9 g |
Bjelančevine |
0,5 g |
Sol |
1,3 g |
Sastojci: Voda, pasta od rajčice, alkoholni ocat 10 %, regulator kiselosti (limunska kiselina), zgušnjivači (citrusna vlakna, ksantan guma), ekstrakt bosiljka, sladilo (sukraloza), sol, konzervans (kalijev sorbat), prah čilija, ekstrakt origana.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na hladnom i suhom mjestu, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti, pri temperaturi do 25 °C. Nakon otvaranja pohraniti u hladnjaku i potrošiti unutar 4 tjedna.
Informacije o alergenima: Proizvedeno u objektu u kojem se obrađuju mlijeko, gluten, soja, jaja, sezamove sjemenke, orašasti plodovi, celer i sulfiti.
Proizvedeno u EU za: Polleo Adria d.o.o., Samoborska cesta 134, 10090 Zagreb, Hrvatska Zemlja podrijetla: EU
180 ml
Komentari
(2)
Komentari (2)