Rio Mare

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA “OSVOJI 5 KG RIO MARE TUNE”

Pravila nagradnog natječaja “Osvoji 5 kg Rio Mare tune”

 

Članak 1. Organizator

Organizator nagradnog natječaja pod nazivom “Osvoji 5 kg Rio Mare tune” je Polleo Adria d.o.o., Zagreb, Samoborska cesta 134, OIB: 12791380945, MB:02751968, (u daljnjem tekstu: Priređivač).

Članak 2. Trajanje

Nagradni natječaj započinje 05. 05. 2021. i traje do 31. 05. 2021.

Članak 3. Uvjeti i pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, koji u razdoblju od 05.05.2021. u 00:00sati (po hrvatskom vremenu)  do 31.05.2021. godine u 23:59:59 sati (po hrvatskom vremenu), na bilo kojem Polleo Sport prodajnom mjestu ili webshopu ostvare kupovinu Rio Mare proizvoda a pritom se prijave na Polleo Sport Leoclub profil.

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati radnici društva Priređivača, povezanih društava i svih trgovačkih društava koja su surađivala u pripremi ovog nagradnog natječaja kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca). Članovi Povjerenstva za izvlačenje dobitnika ne smiju sudjelovati u nagradnom natječaju. U slučaju da se bilo koja od navedenih osoba bude izvučena, izvlačenje se smatra nevažećim.

Leoclub aplikacija bilježi svaku kupnju Rio Mare proizvoda na Polleo Sport prodajnom mjestu ili webshopu. U nagradnom natječaju sudjeluju svi kupci Rio Mare proizvoda, a poredak se formira tako da se zbroje iznosi svih kupovina po jedinstvenom Leoclub profilu, a kupac koji u zadanom periodu u zbroju svojih kupovina potroši najveći financijski iznos na Rio Mare proizvode, osvaja nagradu. Prvoplasiranih troje kupaca osvojit će nagrade koje su predviđene za prva tri mjesta. Ako dvije osobe imaju jednak financijski iznos, tada dijele veću nagradu, dok se manja nagrada poništava.  Da bi se prijavio za sudjelovanje u nagradnom natječaju dovoljno je da se kupac prijavi na svoj Leoclub profil prije same kupovine.

Svaki sudionik nagradnog natječaja može sudjelovati u nagradnom natječaju s neograničenim brojem kupnji.

Članak 4. Nagradni fond

Nagradni natječaj ima 1 kolo, a nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:

  • 1. mjesto = 5 kg tunjevine neto (15 kom proizvoda Rio Mare Natura 3x56g + 15 kom proizvoda Rio Mare Leggero 3x60g)
  • 2. mjesto = 2 kg tunjevine neto (6 kom proizvoda Rio Mare Natura 3x56g + 6 kom proizvoda Rio Mare Leggero 3x60g)
  • 3. mjesto = 1 kg tunjevine neto (3 kom proizvoda Rio Mare Natura 3x56g + 3 kom proizvoda Rio Mare Leggero 3x60g)

Dobitnici nagrada nemaju pravo zahtijevati slanje nagrada izvan teritorija Republike Hrvatske. Priređivač nije odgovoran ako dobitnik ne primi nagradu zato što je na kuponu naveo netočne osobne podatke ili zato što nije preuzeo nagradu u sukladno dogovoru s Priređivačem. Sudionici u nagradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrada se ne može zamijeniti za novac ili druge usluge. Nagrada nije prenosiva. Fotografije nagrada na svim promotivnim materijalima Priređivača su informativne naravi.

Ukupna maloprodajna vrijednost nagrada iznosi:

  • 1. mjesto = 899,70 kn
  • 2. mjesto = 359,88 kn
  • 3. mjesto = 179,94 kn
  • UKUPNO: 1.439,52 kn

Članak 5. Proglašenje dobitnika

Proglašenje dobitnika provest će se 01.06.2021. Nagradno proglašenje obavit će se u prisustvu tročlane komisije (predstavnika Priređivača) koji će nadgledati ispravnost. Imena dobitnika svih nagrada bit će objavljena na Facebook Stranici Polleo Sporta u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja.

Svi sudionici nagradnog natječaja sudjelovanjem u nagradnom natječaju izričito i neopozivo pristaju da se njihovo ime i prezime mogu od strane Priređivača objaviti i koristiti bez naknade na službenoj Internet stranici Priređivača i Facebook stranici Priređivača i kao i u drugom tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu Priređivača u promidžbene svrhe nagradnog natječaja.

Članak 6. Preuzimanje nagrade

Priređivač će u roku od 1 (jedan) dan nakon izvlačenja dobitnika, obavijestiti dobitnika o dobivenoj nagradi i načinu preuzimanja putem emaila koji je naveden na kuponu. Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru s Priređivačem, a najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade, uz obavezno predočenje osobne iskaznice.

Nagrada se ne dodjeljuje ako dobitnik ne preuzme nagradu u gore naznačenim rokovima; ako dobitnik ne zadovoljava uvjete za sudjelovanje u nagradnom natječaju; ako dobitnik obavijesti Priređivača da ne želi preuzeti nagradu; ako dobitnik dostavi Priređivaču lažne/netočne osobne podatke u drugim slučajevima kada dodjela nagrade ne bi bila moguća ili zakonita.

Priređivač nije odgovoran ako Dobitnik ne može preuzeti ili koristiti nagrade zbog okolnosti koje ne ovise o Priređivaču.

Članak 7. Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem Facebook stranice Polleo Sporta te se smatra da su upoznati s prekidom trenutkom objave.

Članak 8. Zaštita osobnih podataka

Prijavom na nagradni natječaj sudionici su izričito suglasni da Organizator može koristiti njihove podatke u svrhu provođenja nagradnog natječaja. Organizator će upravljati podacima prema standardima koje propisuje zakon o čuvanju osobnih podataka. Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj dobrovoljno. Dobitnici nagradnog natječaja izričito su suglasni da Organizator može koristiti njihove podatke vezano za primopredaju nagrade.

Članak 9. Opće odredbe

Sudionici automatski prihvaćaju aktualna službena pravila samom prijavom za sudjelovanje na nagradnom natječaju. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni. Organizator ili bilo koje poduzeće angažirano od strane Organizatora za izvršenje nagradnog natječaja ne preuzimaju odgovornosti i otklanjaju bilo kakvu vrstu odštete ili nadoknade u vezi troškova, oštećenja ili gubitka nastalog zbog kašnjenja radi nedostatka u provedbi nagradnog natječaja, te tijekom sudjelovanja u istom.

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu