Cijena

11,99 €
U cijene je uključen PDV

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana

Za sigurnije treninge!

Namjena tekuće krede je poboljšanje i učvršćivanje ručnog hvata, a snažan hvat važan je u sportovima poput bodybuildinga, penjanja, gimnastike, atletike i sl. Magnezij se koristi kako bi osigurali čvrst ručni hvat te izbjegli popuštanje hvata ili proklizavanje zbog znojnih dlanova. Samim time zaštićeni smo od brojnih mogućih ozljeda. Kad ga nanesete na ruke, magnezij karbonat radi kao isušivač znoja na dlanovima, čime osiguravate čvršći i snažniji ručni hvat te prevenirate ozljede uslijed iskliznuća šipke ili druge opreme iz ruku.

Koje su prednosti tekuće krede?

Za razliku od krede u prahu ne ostavlja tragove na odjeći i spravama te se ne može udahnuti. Idealan za prostore u kojima ne smijete koristiti prah, ne ostavlja mrlje i traje duže od klasične krede. Samo nekoliko sekundi nakon što ga nanesete na dlanove on se pretvara u prah.

  • Poboljšava hvat
  • Poboljšava izvedbu podizanja
  • Ne ostavlja mrlje
  • Nema prašine
  • Traje duže od klasične krede

Upotreba:

Staviti malu količinu na dlanove i prste i utrljati. Pričekati 10 – 15 sekunda dok se kreda ne osuši.

Prije prve upotrebe testirati proizvod na malom području kože i ako se pojavi reakcija prestati s korištenjem. Dobro protresti prije svake upotrebe. Nakon svake upotrebe temeljito isprati kožu sapunom i vodom. Ne koristiti na oštećenoj koži.

Upozorenje: Proizvod je lako zapaljiv – držati van izvora topline i otvorenog plamena. Izbjegavati udisanje, gutanje i kontakt s očima – izaći na svjež zrak ako se inhalira, temeljito isprati vodom usta/oči ako se proguta / dođe u kontakt s očima. U slučaju iritacije obratiti se liječniku.

Uvjeti čuvanja: Čuvati dobro zatvoreno na hladnom i suhom mjestu, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti. Čuvati van dohvata djece. Nakon otvaranja potrošiti u roku od 12 mjeseci.

Sastav:

Sastojci: Alkohol 60 %, magnezijev karbonat 38 %, voda 2 %.


Proizvedeno za: Polleo Adria d.o.o., Samoborska cesta 134, 10090 Zagreb, Hrvatska

Odgovoran za RH: Polleo adria d.o.o., Samoborska cesta 134, 10090 Zagreb, Hrvatska

Zemlja podrijetla: Kina

Pakiranje:

250 ml

Komentari (1)

Komentiraj i ocijeni proizvod

DA NE
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu