Cijena

NC 30 dana: 1.690,00 €

-30% Akcija
1.179,99 € Štediš
510,01 €
U cijene je uključen PDV
Ovaj proizvod dostavljamo besplatno
ROK ISPORUKE: 7-10 radnih dana
Možda ti se svidi i ovo:
Concept2 Sjedalo
39,99 €

Concept2 Podloga
89,99 €

Poboljšajte snagu i izdržljivost uz pomoć NOVOG Concept2 ski ergometra.

 • Izgrađuje mišiće u gornjem dijelu tijela, trupu i nogama
 • Pruža kvalitetnu aerobnu vježbu
 • Pridonosi pravilnoj tehnici nordijskog skijanja

Ergometar (ili „erg“) je naprava koja mjeri radnu snagu. To je ono što razlikuje Concept2 SkiErg od drugih naprava za treniranje: omogućava vam točnu procjenu izlazne snage, praćenje napretka, te uspoređivanje rezultata s drugima pomoću Concept2 Performance monitora (monitora učinka), istim monitorom koji veslačima već godinama pomaže trenirati:

 • Trenutačni i točni podaci o izvedbi koji se mogu pohraniti
 • Opcije za vježbanje: izaberite unaprijed postavljenu vježbu, skijajte protiv prethodnog rezultata ili igrajte igricu
 • Memorija i LogCard (memorijska kartica) za pohranjivanje podataka o treningu
 • USB povezivanje za prebacivanje podataka na osobno računalo (PC ili MAC)
 • Praćenje srčanog ritma (dostupne PolarTM i SuuntoTM opcije)
 • Online dnevnik rada i mogućnost rangiranja

Nordijsko skijanje je uzbudljiv i aerobno zahtjevan sport, stoga nije iznenađujuće što su nordijski skijaši u iznimno dobroj formi. SkiErg čini ovaj sjajan aerobni trening dostupan svima. U svakom povlačenju sudjeluju ruke, ramena, trup i noge pri čemu se koristi i težina tijela za dodatno opterećenje. Pogledajte tehniku vježbanja u našem videu i vidjet ćete kako noge dižu težinu tijela pri svakom povlačenju, omogućavajući intenzivno vježbanje cijelog tijela.
Concept2 SkiErg se bazira na istoj mehanici i elektroničkim sustavima mjerenja kao i Concept2 Indoor Rower (veslački ergometar), dokazani izbor veslača širom svijeta od 1982. godine.

SkiErg simulator vam omogućuje vježbanje skijaškog trčanja bez obzira na vremenske uvjete. Skijaškim trčanjem poboljšavamo snagu i izdržljivost. Tijekom vježbanja jačamo mišiće ruku, nogu i trupa. Možemo vježbati u tehnici bočnog ili alternativnog skijaškog koraka.

Sustav zamašnjaka i otpora zraka jednak je simulatorima veslanja Concept2 koji su svoju kvalitetu dokazali korisnicima tijekom više od tri desetljeća. Poput veslačkih, SkiErg simulator dizajniran je za obuku i neprestane treninge, a ne za održavanje. Njegove besprijekorne performanse daju vam mogućnost (svakodnevnog) vježbanja bez briga, a sofisticirani PM5 monitor pažljivo ga nadzire.

SkiErg je pogodan za profesionalne i amaterske skijaše, kao i za pojedince koji žele poboljšati svoju kondiciju učinkovitim vježbanjem.

PM5 monitor

PM5 monitor uzdiže SkiErg simulator iznad konkurentskih sprava. Tehnički je sofisticiran i jednostavan za korištenje, omogućuje precizno programiranje i kontroliranu vježbu. Možete sa sigurnošću pratiti svoj napredak i uspoređivati ​​svoje vještine s drugima. Svaki Concept2 simulator standardno dolazi s PM5 monitorom.

Zidna ugradnja ili stojeći stalak

Simulator SkiErg možete montirati na zid ili na namjenski stalak. Postolje omogućuje lako kretanje uređaja i zaštitnu podlogu tijekom vježbanja. Bez obzira na način ugradnje, SkiErg je jednostavan za sastavljanje. Alat potreban za ugradnju (osim zidne bušilice) isporučuje se s uređajem s detaljnim uputama.

Zamašnjak zamašnjaka ili spirala

Otpor SkiErga tijekom vježbanja ovisi o snazi, što znači da osoba u potpunosti kontrolira intenzitet vježbanja. Spiralni prigušivač olakšava regulaciju protoka zraka kroz zamašnjak tijekom vježbanja. To olakšava postavljanje "konfiguracije skijaške staze". Možete trčati avionom ili uzbrdicom, s brzim ili sporim skijama. Istodobno, spiralni prigušivač smanjuje glasnost simulatora.

Video:

Pakiranje:

 • SkiErg
 • USB FLASH drive
 • PM5 MONITOR s uputstvima
 • SKI ERG manual
 • Alat i uputstva za slaganje

Komentari (1)

Komentiraj i ocijeni proizvod

DA NE
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu