Cijena

NC 30 dana: 2.099,99 €

-24% Akcija
1.595,99 € Štediš
504,00 €
U cijene je uključen PDV
Ovaj proizvod dostavljamo besplatno
ROK ISPORUKE: 7-10 radnih dana
Možda ti se svidi i ovo:
Concept2 Sjedalo
39,99 €

Concept2 Podloga
89,99 €

Concept2 Model D, veslački ergometar
-36%
1.269,99 €

NC 30 dana: 1.989,00 €


Concept2 BikeErg najnoviji je dodatak našoj obitelji sportskih ergometara. Ima posve jednak zamašnjak i monitor PM 5 kao i naši simulatori veslanja i Skierg, te koji biciklizmu pruža sve prednosti i karakteristike koje smo prethodno uveli u veslanju i skijaškom trčanju.

Zamašnjak koristi otpor zraka kako bi stvorio glatku, tihu i ugodnu vožnju koja precizno odgovara vašem uloženom trudu. Amortizer je “pokretač” koji vam omogućava da potpuno prilagodite osjećaj vožnje. Za razliku od većine nepomičnih kotača, BikeErg ima kvačilo baš kao i pravi bicikl – to znači da kad prestanete pokretati pedale, zamašnjak se i dalje vrti.

Napredni monitor performansi vam pruža trenutačne povratne informacije o vježbanju, sa širokim rasponom zaslona i vježbi koje možete odabrati. Monitor performansi kalibriran je tako da ćete moći izravno usporediti svoja vremena i udaljenosti s drugim ljudima, kao i pratiti svoj napredak.

BikeErg stiže iz poduzeća s preko 40 godina iskustva u proizvodnji inovativnih, visokokvalitetnih proizvoda. Bez obzira na unutrašnju biciklističku vježbu koju tražite, bilo da se želite prilagoditi ili dobiti prednost za sljedeću utrku, Concept2 BikeErg je savršen uređaj za vas.

Monitor PM5

Svaki BikeErg uključuje naš najnapredniji monitor, PM5. Vrhunski PM5 pruža ponovljive, usporedive podatke za svaku vožnju te usto nudi automatski način "Samo vožnja" ili omogućava postavljanje raznih vježbi. Pruža široki raspon prikazanih podataka o vožnji, uključujući tempo, vate (w), okretaje (o/min) i kalorije te i automatski pohranjuje nabrojane podatke. PM5 koristi energiju iz 2 D baterije kad ga ne pokreće zamašnjak. Monitor BikeErg PM5 ima i Bluetooth i ANT + bežično povezivanje, što mu omogućava povezivanje s mnogim pojasevima za mjerenje otkucaja srca, fitnes uređajima i aplikacijama. Besplatna aplikacija Concept2 ErgData pomaže vam pratiti treninge i omogućava sinkronizaciju sa mrežnim dnevnikom Concept2. Aplikacije kao što je npr. „Zwift“ mogu vam pružiti dodatne značajke koje će vam pomoći da ostanete motivirani.

Zamašnjak i prigušivač

BikeErg koristi isti dizajn zamašnjaka kao i naše ostale sprave - veslači i SkiErg - za stvaranje kontinuirano udobne i realistične vožnje. Zamašnjak vam u svakom trenutku daje potpunu kontrolu nad naporom i otpornošću. Prigušivač omogućuje brzo podešavanje protoka zraka za zamašnjak tijekom vježbanja. To ima sličan učinak kao promjena stupnja prijenosa na biciklu. Otvaranje prigušivača uzrokuje ubacivanje veće količine zraka u zamašnjak te je poput prebacivanja u teži stupanj prijenosa. Zatvaranje poluge naprotiv, olakšava "prijenos".

Podesivo sjedalo i ručke

Položaj sjedala i upravljača lako se podešava. Visinu sjedala možete podesiti sigurnim i jednostavnim sustavom bez alata. Položaj i kut mogu se prilagoditi. Upravljač se kreće gore i dolje, naprijed i natrag – tako da sa tri različite opcije vožnje, lako možete pronaći postavku postavki koja vama najbolje odgovara. Želite dodatno namjestiti svoje postavke? BikeErg se uklapa u većinu standardnih dijelova bicikla, tako da možete jednostavno koristiti vlastita sjedala, upravljače i pedale za vrhunski osobni doživljaj.

Bez lanca

BikeErg koristi posebne kompozitne trake visoke čvrstoće umjesto lanca te time omogućava tihu vožnju. Pojasevi se sami pritežu kako bi produžili životni vijek i smanjili potrebno održavanje.

Lagan i mobilan

BikeErg aluminijski okvir čini ga lakim i izdržljivim, dok kotačići olakšavaju micanje sprave. Sa samo 26 kilograma, lakši je od većine ostalih stacionarnih bicikala

Jednostavna montaža

BikeErg zahtijeva vrlo malo sastavljanja i uključuje sve potrebne alate i jasne upute sa puno slika. Izdržljiva konstrukcija je jednostavna za održavanje Naše sprave su poznate po izdržljivosti i čvrstoj izradi vrhunske kakvoće. Izrađene su da izdrže dugogodišnje vježbanje sa standardnom primjenom kod kuće ili u trenažnim sportskim centrima za trening, hotelima, zdravstvenim klubovima i vojnim bazama širom svijeta. Želimo da je za naše sprave jednostavno skrbiti tako da se usredotočite na korištenje svog ulaganja, a ne na održavanje. Uključujemo sljedeće stavke: BikeErg priručnik za proizvode s kratkim vodičem za nadzor performansi te alate i upute za montažu.

Održavanje simulatora:

Simulatori veslanja Concept2 poznati su po svojoj kvaliteti, izdržljivosti i jednostavnom održavanju. Preporučamo vam za dug i dobar rad uređaja:

 • Očistite sjedalo vlažnom krpom nakon svake uporabe
 • Periodično provjeravajte i dodatno pritegnite vijke simulatora.

Jamstvo:

Concept2 jamči dvogodišnji nesmetani rad simulatora i monitora (osim baterija), uz 5-godišnje jamstvo na okvir uređaja.

Specifikacije:

 • Bicikl sa zamašnjakom
 • Postolje: 48” x 24”
 • Težina: 58LB (26KG)
 • Konstrukcija: Aluminijski okvir, željezne noge
 • Premaz: Premaz od crnog praha, anodizirani dijelovi
 • Remeni koji omogućavaju tihi rad i prilagođavanje napetosti
 • Prilagodljiva sjedalica i ručke
 • Podešavanje otpora zamašnjaka
 • Sklopka za slobodno okretanje
 • PM5 Performance Monitor
 • Alat i upute za sklapanje
 • Kompatibilan s Shimano Bike dodatcima

Komentari (2)

Komentiraj i ocijeni proizvod

DA NE
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu