Cijena

74,99 € / 565,01 kn
U cijene je uključen PDV
Ovaj proizvod dostavljamo besplatno

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana

Najprodavaniji micelarni kazein na svijetu

Dok su brzo apsorbirajući proteini poželjni neposredno prije i poslije vježbanja kako bi se mišići "nahranili" i oporavili, ponekad je ipak bolje sporije. Sporije oslobađanje je korisnije kroz ostatak dana kao i pred odlazak na spavanje kada je Vaše tijelo satima bez hrane. Proteini kazeina su pH osjetljivi i u formi gela u kiselom okruženju želuca. Kao rezultat toga, kazeinu je potrebno čak dvostruko više vremena da se slomi u potkomponente aminokiselina nego što treba whey-u ili drugim proteinima. Zbog svojih kvaliteta vremenskog otpuštanja, kazein je prikladno opisan kao anti – katabolički protein ili protein koji štiti mišiće.

Korištenjem samo vrhunskog kazeina kao izvora proteina u svom 100% Gold Standard Casein-u,Optimum Nutrition je stvorio formulu koja postavlja standard za sve sporootpuštajuće proteine.

Više od osnova:

100% micelarni kazein

24g proteina po mjerici

10g BCCA i glutamina po mjerici

AMINOGEN formula

Idealan za između obroka i prije spavanja

ON kvaliteta sirovine

Što je micelarni kazein?

Micelarni kazein je oblik kazeina koji se najsporije probavlja. On se odvaja od mlijeka kroz proces ultrafiltracije. Jedna od zanimljivih karakteristika kazeina je njegova sposobnost da se prilikom probave pretvara u gel te zbog toga može osigurati stalan dotok aminokiselina kroz više sati.

Način uporabe:

U shaker stavite 250-300ml vode ili malomasnog mlijeka pa jednu mjericu Gold Standard 100% Casein-a (cca 32g) i zatim protresite 30-tak sekundi. Gold Standard 100% Casein koristi se neposredno prije spavanja ili između obroka kada je poželjno sporije otpuštanje proteina.

Preporuka: Probajte kombinirati "sporije" Gold Standard 100% Casein proteine sa bržim proteinima poputGold Standard 100% Whey-a u različito vrijeme za maksimalnu učinkovitost. Uzmite Gold Standard 100% Casein prije spavanja i između obroka kada je poželjno sporije otpuštanje proteina. Gold Standard 100% Whey uzmite prije i neposredno nakon treninga za brzu opskrbu proteinima i potrebnim aminokiselinama.

Sastav:

Pakiranje:

1800 g

Komentiraj i ocijeni proizvod

    DA     NE 
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2023
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu