Applied Nutrition protein graška

Protein graška krcat je energijom koji zaslužuje vašu pažnju, posebice ukoliko patite od alergija ili ste osjetljivi na određenu hranu!

Organski prah proteina graška u svom nutritivnom sastavu sadrži preko 80% proteina koji vam mogu pomoći pri oporavku mišića nakon vježbanja. Protein graška je dobra alternativa za ljude u veganskom načinu prehrane, netolerantne na mlijeko i mliječne proizvode, isto tako i za one koji su alergični na soju. Protein graška je potpuni protein, što znači da sadrži svih 9 esencijalnih aminokiselina, uključujući i BCAA aminokiseline koje su potrebne za izgradnju mišića. Također, ima i nizak udio masti u sastavu te sadrži visoke doze željeza po serviranju. No, valja imati na umu da je željezo iz biljnih izvora slabije iskoristivo od željeza životinjskog porijekla, a za bolju iskoristivost željeza, proteine graška valja kombinirati s namirnicama bogatim vitaminom C.

Proces dobivanja proteina graška je prirodni proces koji zahtjeva čišćenje, koncentraciju, sušenje i mljevenje u prah. Proteina graška ima nizak sadržaj ugljikohidrata, tako da je pogodan za ljude koji moraju smanjiti glikemijski indeks u krvi. Lako je probavljiv, ima ugodan okus te jako dobar omjer razgranatih lanaca aminokiselina i probiotika. Ukoliko redovito vježbate, protein graška će vam pružiti energetski poticaj prije treninga, i omogućiti kvalitetniji oporavak mišića nakon treninga. Protein graška može pomoći i kod mršavljenja snižavajući razinu grelina, hormona koji stimulira glad.

Novo

Filtriraj
Cijena
Raspon: 24 € - 25
Brand
Okus
Pakiranje
Volumen/Gramaža

Applied Nutrition

24,99 €


NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu