QNT proteinske palačinke

Vrijeme je da počnete razmišljati o palačinkama kao o sastavnom dijelu vaše fitness dijete. Od sada možete jesti palačinke kad god to poželite, bez muke, a one će vašim mišićima pružiti dodatne proteine i energiju. Među sportašima palačinke nikada nisu bile toliko popularne kao sada, jer ih se doživljavalo kao ugljikohidratno prezasićene trbušne bombe. Naša ukusna ponuda proteinskih palačinki (Protein Pancake) osmišljena je kao podrška sportašima za njihove visoke potrebe za proteinima, uključujući bodybuildere, kao i sve one koji vode aktivni stil života. Naši proizvodi sadrže odličnu ravnotežu proteina i ugljikohidrata te su idealni za sve one koji žive aktivnim i zdravim životnim stilom.

Savršeno će se uklopiti za doručak ili međuobrok, a mogu se kombinirati s voćem, orašastim plodovima, jogurtom ili nekim od naših ukusnih maslaca ili namaza ili bezkalorijskog preljeva.

Novo

Filtriraj
Cijena
Raspon: 29 € - 30
Brand
Dijeta/Tip prehrane
Ne sadrži
Okus
Pakiranje
Volumen/Gramaža

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu