Nigari Magnezij klorid, 300 g

Nigari Magnezij klorid, 300 g

34,90kn
 • WEBSHOP
  Raspoloživo
  SPLIT
  Količine ograničene
  VELESAJAM
  Količine ograničene
  OSIJEK
  Raspoloživo
  VARAŽDIN
  Količine ograničene
  WEST GATE
  Količine ograničene
  ZADAR
  Količine ograničene
  ARENA
  Raspoloživo
  PORTANOVA
  Količine ograničene
  RIJEKA
  Raspoloživo
  CENTAR ZG
  Raspoloživo
  OZALJSKA ZG
  Raspoloživo
  CC EAST
  Raspoloživo
  TOWER CENTAR (Rijeka)
  Raspoloživo

Nigari Magnezij klorid, 300 g

Nigari sadrži više od 95% magnezijevog klorida, a poznat je po brojnim dobrobitima za ljudski organizam Nigari, derivat morske soli, potpuno je prirodan i ekološki čist proizvod, koji se dobiva iz morskih dubina.

 • Sadrži više od 95% magnezijevog klorida, a poznat je po brojnim dobrobitima za ljudski organizam
 • . Blagodati: jako je važan za zdravlje mozga i živčanog sustava kao i za zdravlje zuba i kostiju pomaže uspostaviti mineralnu ravnotežu kod artroze, sprečava zamor mišića i njihovo grčenje također je potreban za pravilan rad i funkcioniranje srca prevenira povišeni kolesterol poboljšava probavu daje energiju ublažava posljedice stresa uklanja menstrualne tegobe ublažuje glavobolje pomlađuje organizam pomaže kod mršavljenja podiže libido ublažuje depresiju štiti od gripe i prehlade ima antikancerogeno djelovanje I vi svakodnevno pijete kavu, čaj ili gazirana pića?
 • Osjećate nedostatak energije ili ste depresivni?Možda ne znate, no bijelo brašno, šećer i kofein iz vašeg organizma uklanjaju magnezij koji je od vitalne važnosti za više od 280 biokemijskih reakcija u vašem organizmu. Mnoga istraživanja pokazuju da nedostatak energije i depresija nestaju za svega koji tjedan ako u organizmu imamo odgovarajuću razinu magnezija, a npr; čak 60% američke populacije nema dovoljno ovog ključnog nutrijenta. Nedostatak magnezija može jako loše djelovati za vaše zdravlje i okidač je za mnoge bolesti. No, zašto nam nedostaje magnezija? Njegova je dostupnost smanjena jer ga nedostaje čak i u obradivim površinama – na zemlji, no i kuhanjem i procesiranjem hrane dolazi do smanjenja ovog vrijednog nutrijenta.
 • Preporučena dnevna doza magnezija je od 400 do 600 mg dnevno, no nažalost većina ljudi konzumira svega 150 mg dnevno. Nedostatak magnezija u organizmu može drastično povećati rizik od srčanih bolesti, dijabetesa – tip 2, visokog krvnog tlaka, osteoporoze te već spomenutog nedostatka energije.
 • Korištenje: Magnezij klorid se može konzumirati u obliku rasola kao prirodni izvor magnezija. U tu se svrhu otapa oko 30 g magnezij klorida u litri vode te se takav rasol uzima oko 1dcl dnevno, a može se upotrijebiti i za pripremu slanih kupki.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro