Flex4Joints, 120 kapsula + Omega 3, 90 kapsula GRATIS

Flex4Joints, 120 kapsula + Omega 3, 90 kapsula GRATIS

Regularna cijena: 242,99kn 183,00kn

Flex4Joints, 120 kapsula + Omega 3, 90 kapsula GRATIS

Flex4Joints, 120 kapsula

Najkompletnija formula za zaštitu zglobova. Starenjem zglobovi postaju manje otporni na opterećenja. Na kvalitetan status koštanozglobnog  sustava možemo djelovati u mladosti kada stvaramo snažnu osnovu za daljnji životni vijek.  S te strane, ovaj proizvod je od velike koristi mladima, ali i starijima koji žele očuvati svoje zglobove. 

Flex4Joints je tako strukturiran sastav da je pogodan za sportaše, osobe koje konstantno obavljaju težak fizički rad, ali i za svakoga tko zdravstveni status ne želi prepustiti slučaju .

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Flex4Joints, 120 kapsula

Omega 3, 90 kapsula

Omega 3 je esencijalna masna kiselina (EFA) iz ribljeg ulja. Masne kiseline su temelj masti i ulja, te su neophodne za cjelokupno zdravlje i dobrobit organizma. One su bitne za ljudsko tijelo jer su sastavni dio svake stanice. EFA-e su potrebne za obnovu postojećih stanica i proizvodnju novih. Esencijalne masne kiseline su sastavljene od EPA (eikosapentaenske kiseline) i DHA  (dokozoheksaenske kiseline), obje su dugolančane masne kiseline za koje se pokazalo kako pružaju brojne zdravstvene beneficije .

Brojne studije pokazale su da omega masne kiseline iz ribljeg ulje može pridonose normalnoj funkciji srca, živčanog sustava te vida. Blagotvorni učinak se postiže unosom 250mg omega masnih kiselina.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Omega 3, 90 kapsula

Pakiranje:

MVP Flex4Joints, 120 kapsula + Myprotein Omega 3, 90 kapsula GRATIS

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro