Flex4Joints, 330 g, 1+1 GRATIS

Flex4Joints, 330 g, 1+1 GRATIS

Regularna cijena: 580,00kn 290,00kn

 • WEBSHOP
  Raspoloživo
  SPLIT
  Raspoloživo
  VELESAJAM
  Raspoloživo
  OSIJEK
  Raspoloživo
  VARAŽDIN
  Količine ograničene
  WEST GATE
  Raspoloživo
  ZADAR
  Količine ograničene
  ARENA
  Raspoloživo
  PORTANOVA
  Raspoloživo
  RIJEKA
  Raspoloživo
  CENTAR ZG
  Raspoloživo
  OZALJSKA ZG
  Raspoloživo
  CC EAST
  Raspoloživo
  TOWER CENTAR (Rijeka)
  Raspoloživo

Flex4Joints, 330 g, 1+1 GRATIS

Što postižemo uporabom Flex4Joints – a? 

 • Sadrži vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice 
 • Sadrži vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju 

Starenjem zglobovi postaju manje otporni na opterećenja. Na kvalitetan status koštanozglobnog  sustava možemo djelovati u mladosti kada stvaramo snažnu osnovu za daljnji životni vijek.  S te strane, ovaj proizvod je od velike koristi mladima, ali i starijima koji žele očuvati svoje zglobove. 

NAJKOMPLETNIJA FORMULA!!! 

 • Glukozamin sulfat prirodni je šećer iz ljuštura školjaka te srži i kosti životinja. Kao glavna kompomenta  građe zgloba i njegove efikasnosti kolagen je najvažnija sastavnica vezivnog tkiva koja pomaže  njegovo obnavljanje nakon aktivnosti ili operacija, osiguravajući potrebnu elastičnost. Osim  koštanozglobnog sustava, veliku ulogu ima u zaštiti kose, kože i noktiju te izgradnji kvalitetne  strukture kralježnice koja čini osnovni potporanj cijelom tijelu. 
 • Ultra MSM ( metilsulfonilmetan ) je prirodan spoj sumpora koji predstavlja izvor organskog sumpora  za metaboličke procese u organizmu. 
 • Vitamin C je čovjeku neophodan zbog njegove uloge u proizvodnji kolagena koji sastavni dio zglobova  te vezivnog tkiva. Također pomaže zacjeljivanje rana, normalnoj funkciji imuloškog sustava,  kognitivnog sustava. 
 • Mangan je mineral koji sudjeluje u oblikovanju i održavanju kostiju, hrskavice i veznog tkiva te kao  takav pridonosi sintezi bjelančevina i stvaranju energije iz hrane. 
 • Kalcij je najzastupljeniji mineral u ljudskom organizmu, neophodan u izgradnji kostiju i zubi te  prijenosu živčanih impulsa odgovornih za kontrakciju mišića. 
 • Anti 5-LOX, ekstrakt tamjana indijske biljke Boswellije. 
 • Anti - flam™ Curcumin, također sastojak indijske biljke ( curcuma ), odavna se koristi u tradicionalnoj  medicini. 
 • Bormelain je enzim iz ananasa.

Flex4Joints je tako strukturiran sastav da je pogodan za sportaše, osobe koje konstantno obavljaju težak fizički rad, ali i za svakoga tko zdravstveni status ne želi prepustiti slučaju .

Preporučena upotreba:Usipajte 1 dozirnu mjericu FLex 4 Joints-a u 230 - 240 ml vode ili omiljenog napitka, promiješajte i popijte. Preporuča se koristiti minimalno 2 - 3 mjeseca kako biste osjetili pozitivne učinke.

Sastav:

Flex4Joints, 330 g

Pakiranje:

330g + 330g (1+1 GRATIS), okus Orange

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro