ZMB6, 60 kapsula, 2+1 GRATIS

ZMB6, 60 kapsula, 2+1 GRATIS

Regularna cijena: 359,97kn 239,98kn

ZMB6, 60 kapsula, 2+1 GRATIS

ZMB6 je mineralno-vitaminska kombinacija koja sadrži cink, magnezij i vitamin B6. 

Ovaj kompleks održava normalnu razinu testosterona, regulira hormonsku aktivnost i plodnost.*

ZMB6 omogućuje normalno funkcioniranje živčanog sustava, smanjuje mišićne kontrakcije. Znatno smanjuje osjećaj umora i iscrpljenosti. Neophodan je za normalan rad imunološkog sustava te kognitivnih i psiholoških funkcija.

Ovaj je kompleks bitan za očuvanje zdravlja kostiju, kose, kože, zuba, noktiju, očiju. Cink je važan za aktivnost velikog broja enzima koji sudjeluju u raznim biokemijskim procesima u bitifit našem tijelu, uključujući i diobu stanica. ZMB6 je bitan i za normalno stvaranje crvenih krvnih stanica i u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.*

* Ove izjave su znanstveno dokazane i odobrene od Europske agencije za sigurnost hrane.

Upute za upotrebu: Muškarci 2 kapsule dnevno 30 min prije spavanja. Žene 1 kapsula prije spavanja. Uvijek konzumirati na prazan želudac i pritom izbjegavati namirnice bogate kalcijem.

Sastav:

  Po serviranju (2 kapsule) RDA %
Cink 30 mg 300 %
Magnezij 450 mg 120 %
Vitamin B6 11 mg 785 %

Informacije o alergenima: Proizvedeno u okruženju u kojem se nalaze mlijeko, jaja, proteini soje i jaja, gluten i kikiriki.

Sastojci: Magnezijev oksid, kapsule (goveđa želatina; boje: Candurin Silver Fine, Brilliant crna, crni željezni oksid), cink sulfat monohidrat, sredstvo za punjenje (mikrokristalna celuloza), piridoksin HCl.

Pakiranje:

3 X 60 kapsula,  2+1 GRATIS

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro