Ascorbate C prah, 224 g

Ascorbate C prah, 224 g

259,99kn
 • WEBSHOP
  Neraspoloživo
  SPLIT
  Neraspoloživo
  VELESAJAM
  Količine ograničene
  OSIJEK
  Neraspoloživo
  VARAŽDIN
  Neraspoloživo
  WEST GATE
  Neraspoloživo
  ZADAR
  Neraspoloživo
  ARENA
  Neraspoloživo
  PORTANOVA
  Neraspoloživo
  RIJEKA
  Neraspoloživo
  CENTAR ZG
  Neraspoloživo
  OZALJSKA ZG
  Neraspoloživo
  CC EAST
  Neraspoloživo
  TOWER CENTAR (Rijeka)
  Neraspoloživo

Ascorbate C prah, 224 g

Ascorbate C (askorbinska kiselina vezana na kalcij) je nekiseli oblik vitamina C, stabilan i otporan na temperaturu, a može se dodavati i u čaj.

Ova formula C vitamina pruža blagi izvor C vitamina iz 100% djelotvornog, čistog, kristaliničnog C vitamina, nekiselog kalcijevog askorbata, sa bogatim sadržajem bioflavonoida. Sadrži sušene dijelove voća šipka i acerole bez ikakvog dodanog šećera. Trenutno se otapa u vodi.

Vitamin C poznati je antioksidans, ali i vitamin svestrane uloge u organizmu čiji se depoi ubrzano troše u stresnim ili tjelesno zahtjevnim situacijama, pa tada i sve te funkcije trpe njegov nedostatak. U kombinaciji je sa prirodno sadržanim bioflavonoidima koji sinergistički djeluju sa C vitaminom, a posebno na kvalitetu i jačanje venskih i kapilarnih sustava, kože i alergija.

Bioflavonoidi (Rutin i Hisperidin) su biljne zaštitne tvari koje povećavaju apsorpciju vitamina C, ali i same djeluju antioksidativno, protualergijski i protuupalno, smanjuju propusnost kapilara i jačaju staničnu membranu. Ascorbate C neophodan je osobama s preosjetljivom sluznicom usta, ždrijela (afte) i želuca.

Vitamin C i hesperidin uzeti zajedno djelotvorni su i kod "valunga". Pogodan je i za djecu jer se može miješati sa sokovima.

Preporučuje se kod ateroskleroze, slabosti imuniteta, degenerativnih bolesti te problema sa kapilarima.

Način primjene:

Dodatak prehrani za jačanje obrambene sposobnosti organizma kod povećanih aktivnosti. Konzumirajte pola kavene žličice dnevno ili po preporuci stručne osobe Preporučuje se Ascorbate C uzeti sa vodom, sokom ili vrućom vodom kao čajni napitak, dodati med ili zasladiti po želji

Okus: prirodni voćni okus šipka i acerole

Sastav:

Sastojci (Jedinična mjera: pola kavena žličice (cca 1,5 g)):

Sastojak Količina RDA (%)
Ekstrakt šipka (Rosa canina)1:4 375 mg  
Ekstrakt ploda acerole 1:4 195 mg  
Bioflavonoidi Citrus 150 mg  
Rutin 7,5 mg  
Vitamin C (kalcij askorbat) 600 mg 1000
Hisperidin kompleks 7,5 mg  

Ne sadrži: Slobodnu askorbinsku kiselinu, koštanu srž, dolomit ili minerale dodane u bilo kojem obliku, dodane umjetne boje i konzervanse, šećer, dekstrozu, glukozu, med, melasu, nikakve dodatke za instantizaciju jer oni postupkom priprave uništavaju nutritivne sastojke. Nije korozivan za zube.

Pakiranje:

224 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro