Dualtabs, 100 tableta

Dualtabs, 100 tableta

279,99kn
 • WEBSHOP
  Raspoloživo
  SPLIT
  Raspoloživo
  VELESAJAM
  Raspoloživo
  OSIJEK
  Raspoloživo
  VARAŽDIN
  Količine ograničene
  WEST GATE
  Količine ograničene
  ZADAR
  Raspoloživo
  ARENA
  Raspoloživo
  PORTANOVA
  Količine ograničene
  RIJEKA
  Raspoloživo
  CENTAR ZG
  Raspoloživo
  OZALJSKA ZG
  Količine ograničene
  CC EAST
  Raspoloživo
  TOWER CENTAR (Rijeka)
  Raspoloživo

Dualtabs, 100 tableta

Jedinstvena, najkompletnija i najsnažnija multivitaminsko mineralna formula sa 18 vitamina i 13 minerala te enzima za bolju razgradnju i iskoristivost hrane. 

Twinlab DualTabs je odlična vitaminsko mineralna formula za sve osobe sa povećanim potrebama, prije svega za sportaše i aktivne ljude, rekonvalescente, u vremenima kada su suženi izbor i svježina odabira namirnica.

DualTabs tablete su složene u dva odvojena sloja koji omogućavaju pravovremeno i postepeno otpuštanje vitamina i minerala i sprječavaju međusobnu interakciju nutrijenata.

Vitamini s postupnim oslobađanjem su komprimirani u jedan sloj, dok su svi minerali kelirani i komprimirani u drugi sloj. Vitamini topivi u vodi otpuštaju se sporije i na taj način drže koncentraciju u krvi, dok se minerali otpuštaju nešto brže. Formula sadrži i biljnu bazu sa ekstraktima acerole i šipka, bioflavonoidima citrusa te algom kelp kao prirodnim izvorom vitamina B kompleksa. Enzimatski kompleks osigurava bolju apsorpciju hrane.

DualTabs sadrži sve potrebne esencijalne hranjive tvari kao i vitaminima slične tvari, te je obogaćen dodatkom enzima bromelaina i papaina, kao i kompleksom bioflavonoida, rutinom i hesperidinom. Oni poboljšavaju resorpciju i iskoristivost vitamina i minerala, te dinamički djeluju na probavu nakon obroka.

DualTabs sadrži 18 vitamina i vitaminima sličnih tvari te 13 minerala u prirodnim i keliranim formama, lako iskoristivih oblika.

Upotreba:

Uzeti 1 tabletu dnevno ili po preporuci stručne osobe. Preporuča se uzeti uz neki veći obrok (doručak ili ručak).

Sastav:

Sastojci u dnevnoj dozi (1 tableta):

DualTabs sastav

Pakiranje:

100 tableta

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro