Cijena

312,56 € / 2.355,00 kn
U cijene je uključen PDV
Ovaj proizvod dostavljamo besplatno

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana

Želite GPS pametni sat koji vam pomaže da pronađete novi način za kretanje. Sat koji će vašu dobrobit staviti na prvo mjesto. I ima dugotrajnu bateriju. Evo ga.

  • trajanje baterije do 11 dana
  • više od 25 ugrađenih sportskih aplikacija
  • besplatne opcije vježbanja
  • planovi treniranja trčanja u funkciji garmin trener

Ostanimo povezani.

UPARUJE SE I S APPLE® I S ANDROID™ PAMETNIM TELEFONIMA

PUNITE MANJE

Zahvaljujući bateriji koja traje do 11 dana u načinu rada pametnog sata i do 26 sata u GPS načinu rada sat ne morate skidati i puniti svake noći, što znači da neprekidno možete pratiti svoje zdravlje.

HEJ, IMAŠ LIJEP SAT

Pametni sat Venu Sq 2 odlikuje se elegantnim dizajnom koji pristaje svakoj odjevnoj kombinaciji i svakom dijelu vašeg dana, a možete ga prilagoditi s pomoću opcije Your Watch. Your Way. Na njegovom svijetlom AMOLED zaslonu uz opcionalni način uvijek uključenog zaslona sve ćete informacije vidjeti jednim brzim pogledom.

STVOREN DA SE KREĆE S VAMA

Ovaj pametni sat opremljen je Corning® Gorilla® Glass 3 staklom, laganim aluminijskim okvirom i udobnim silikonskim remenom te lako može držati korak s vašim stilom života.

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU

Sat mjeri vaš puls1 više puta u sekundi i upozorit će vas ako bude previsok ili prenizak dok mirujete. Mjeri i vaš napor tijekom aktivnosti, čak i dok plivate.

SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™

Mjerite razine energije u organizmu tijekom dana i saznajte kada ste spremni za aktivnosti, a kada su vam rezerve energije ispražnjene pa vam je potreban kvalitetan san da ih obnovite.

PRAĆENJE SNA I REZULTAT SPAVANJA

Bolje razumijte kako se tijelo oporavlja uz našu poboljšanu funkciju za praćenje sna. Nakon buđenja primit ćete rezultat spavanja uz analizu faza sna, kao i pulsnu oksimetriju2 i disanje te detaljne uvide kako biste poboljšali mirovanje1.

PRAĆENJE STRESA

Saznajte proživljavate li miran, uravnotežen ili stresan dan uz neprekidno praćenje. Podsjetnici za opuštanje čak će vas pozivati da obavite kratku aktivnost disanja kada sat prepozna da ste pod stresom.

FUNKCIJA SAŽETAK ZDRAVLJA™

Zabilježite dvominutnu sesiju za bilježenje ključne statistike, uključujući puls, varijabilnost pulsa pulsnu oksimetriju, disanje i stres. Zatim s pomoću aplikacije Garmin Connect™ na kompatibilnom pametnom telefonu generirajte izvješće s tim statističkim podacima kako biste ih mogli dijeliti.

venu2sq

PRAĆENJE MENSTRUACIJE

Putem aplikacije za pametne uređaje Garmin Connect pratite svoj menstrualni ciklus ili trudnoću. Bilježite simptome, primajte savjete za vježbanje i prehranu i još mnogo toga. Čak možete vidjeti i bilježiti pojedinosti na zapešću s pomoću aplikacije za praćenje ženskog zdravlja.

SENZOR PULSNOG OKSIMETRA

Ovaj senzor pulsne oksimetrije2 mjeri zasićenost vaše krvi kisikom tijekom dana i dok spavate kako bi vam pokazao koliko vaše tijelo dobro apsorbira kisik.

KONDICIJSKA DOB

Ova funkcija na temelju vaše kronološke dobi, tjedne količine intenzivne aktivnosti, pulsa u mirovanju i indeksa tjelesne mase ili postotka masnog tkiva3 procjenjuje je li vaše tijelo mlađe ili starije od vas. Možete i dobiti savjete za smanjivanje Kondicijska dob.

SVJESNO DISANJE

Kada se želite opustiti ili usredotočiti, možete započeti aktivnost disanja i ovaj će sat pratiti vaš stres i disanje kako biste bolje razumjeli kako dišete.

PRAĆENJE HIDRACIJE

Bilježite dnevni unos tekućine kao podsjetnik za hidraciju. Možete postaviti i automatski cilj za hidraciju koji se prilagođava ovisno o vašem znojenju tijekom aktivnosti.

PRAĆENJE DISANJA

Bilježite kako dišete tijekom dana, dok spavate i tijekom vježbi Disanje i bavljenja jogom.

UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE

Pratite sve svoje načine kretanja uz više od 25 ugrađenih GPS aplikacija i sportskih aplikacija za sportove u zatvorenom, uključujući hodanje, trčanje, biciklizam, plivanje u bazenu, golf, HIIT, tenis i još mnogo toga.

venu2sq

VJEŽBANJA UČITANA NA SAT

Neka sat planira umjesto vas. Uz prethodno učitana vježbanja za kardio treninge, treninge snage, jogu, HIIT i pilates, na vama je samo da vježbate. S pomoću aplikacije Garmin Connect besplatno preuzmite dodatna vježbanja.

STVARANJE VJEŽBANJA

Birajte između više od 1600 vježbi i stvorite vlastita vježbanja u aplikaciji Garmin Connect na kompatibilnom pametnom telefonu. Zatim ih preuzmite na sat.

HIIT VJEŽBANJA

Ovaj profil aktivnosti s različitim mjeračima vremena upotrebljavajte za praćenje HIIT vježbanja, uključujući AMRAP, EMOM, tabatu i prilagođena vježbanja. Postavite broj rundi, intervale rada/odmora i još mnogo toga.

GARMIN TRENER

Nabavite osobnog trenera za trčanje na zapešću, besplatno, koji će vam pomoći trenirati za sljedeću 5K, 10K utrku ili polumaraton.

PRAĆENJE KONDICIJE

Venu Sq 2 prati korake, minute intenzivnog vježbanja, potrošene kalorije i još mnogo toga dok ste u pokretu. Putem aplikacije Garmin Connect možete čak i sinkronizirati podatke između više Garmin pametnih satova.

MINUTE INTENZIVNOG VJEŽBANJA

Pratite svoje minute umjerenih i intenzivnih aktivnosti i saznajte kada ste ih u danu ostvarili i tijekom koje aktivnosti. Možete ih dodati na sat kao podatkovno polje i pregledavati tijekom mjerenih aktivnosti.

PAMETNE OBAVIJESTI

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na sat dok je uparen s Apple ili Android pametnim telefonom. Možete i odgovarati na poruke ako imate Android telefon.

GLAZBA

Preuzmite pjesme i popise za reprodukciju s računa za usluge Spotify, Deezer ili Amazon Music (potrebna je pretplata). Slušajte glazbu bez telefona putem bežičnih slušalica.

venu2sq

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE

Ako vam ikada bude potrebna pomoć, prethodno odabranim kontaktima jednostavno pošaljite poruku sa svojom lokacijom u stvarnom vremenu ako su upareni sat i kompatibilan pametni telefon4.

FUNKCIJA ZA BESKONTAKTNO PLAĆANJE GARMIN PAY™

Preskočite redove čekanja u trgovinama i odabranim sustavima javnog prijevoza uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih davatelja usluge.

CONNECT IQ™ TRGOVINA

Preuzmite odabrane aplikacije, izglede sata i još mnogo toga iz Connect IQ™ trgovine na satu ili pronađite još više opcija u aplikaciji za pametni telefon. Lako je, i što je još bolje, besplatno.

NAČIN RADA ZA UŠTEDU BATERIJE

Još dulje trajanje baterije pametnog sata možete dobiti isključivanjem ove postavke.

VODOOTPORAN

Ako dan provodite u vodi, na vodi ili u blizini vode, vaš vam se sat slobodno može pridružiti.

GARMIN CONNECT

Pregledajte informacije o zdravlju i fitnessu, povežite se i natječite s prijateljima, prijavite na izazove kako biste osvajali medalje i drugo na jednoj besplatnoj aplikaciji bez pretplate.


1Točnost praćenja aktivnosti.

2Ovaj uređaj nije medicinski uređaj i nije namijenjen za uporabu pri dijagnostici ili praćenju medicinskih stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulsni oksimetar nije dostupan u svim zemljama.

3Index™ ili Index S2 pametna vaga (prodaje se odvojeno) potrebna za mjerenje postotka masnog tkiva za funkciju kondicijske dobi.

4Ako je sat uparen s kompatibilnim pametnim telefonom. Dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje potražite na web-mjestu Garmin.com/safety.

Apple® zaštitni je znak tvrtke Apple Inc. registriran u SAD-u i ostalim državama. Android je trgovački znak tvrtke Google LLC.

Specifikacije:

Općenito

MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OBJEKTIV Corning® Gorilla® Glass 3
MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OKVIR Anodirani aluminij
MATERIJAL KUÆIšTA Polimer ojačan vlaknima
REMENI ZA BRZO SKIDANJE Da (20 mm, industrijski standard)
MATERIJAL REMENA Silikon
VELIČINA KUĆIŠTA, ŠXDXV 40,6 x 37,0 x 11,1 mm
Odgovara zapešćima opsega 125 – 190 mm
ZASLON OSJETLJIV NA DODIR Da
ZASLON U BOJI Da
VELIČINA ZASLONA, Š X V Dijagonala 35,9 mm (1,41″)
REZOLUCIJA ZASLONA, Š X V 320 x 360 piksela
VRSTA ZASLONA AMOLED; opcionalni način uvijek uključenog zaslona
TEŽINA 38,0 g
VODOOTPORAN Plivanje, 5 ATM
TRAJANJE BATERIJE Način rada pametnog sata: do 11 dana
Način rada za uštedu baterije kada se uređaj upotrebljava kao pametni sat: do 12 dana
GNSS način rada samo s GPS-om: do 26 sati
Svi sustavi u GNSS načinu rada, s glazbom: do 7 sati
Svi sustavi u GNSS načinu rada: do 20 sati
Prikaz pojedinosti
UGRAĐENA MEMORIJA Podaci o 200 sati aktivnosti

Funkcije sata

FUNKCIJE SATA Da
SINKRONIZACIJA VREMENA S GPS-OM Da
AUTOMATSKO LJETNO VRIJEME Da
ALARM NA SATU Da
MJERAČ VREMENA Da
ŠTOPERICA Da
VRIJEME IZLASKA/ZALASKA SUNCA Da

Praćenje zdravlja

MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU (NEPREKIDNO, SVAKE SEKUNDE) Da
DNEVNI PULS U MIROVANJU Da
UPOZORENJA ZA NEUOBIČAJENI PULS Da (visok i nizak)
STOPA DISANJA (24X7) Da
PULSNA OKSIMETRIJA ZA PRAĆENJE ZASIĆENOSTI KRVI KISIKOM Da (provjera na licu mjesta i neobavezna cjelodnevna aklimacija i u snu)
KONDICIJSKA DOB Da
SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™ Da
CJELODNEVNO PRAĆENJE STRESA Da
PODSJETNICI NA OPUŠTANJE Da
MJERAČ VREMENA ZA OPUŠTAJUĆE DISANJE Da
SPAVANJA Da (napredno)
PRAĆENJE SPAVANJA (REZULTAT SPAVANJA I INFORMACIJE) Da
HIDRACIJA Da
PRAĆENJE ŽENSKOG ZDRAVLJA Da
HEALTH SNAPSHOT Da

Senzori

GPS Da
GLONASS Da
GALILEO Da
GARMIN ELEVATE™ MONITOR ZA MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU Da
ELEKTRONIČKI KOMPAS Da
BRZINOMJER (IZRAČUNAVA UDALJENOST KAD VJEŽBATE U ZATVORENOM BEZ UPOTREBE NOŽNOG SENZORA) Da
TERMOMETAR Da (potreban je tempe™ senzor)
SENZOR OSVJETLJENJA U OKOLINI Da
PULS, KISIK I AKLIMATIZACIJA Da

Svakodnevne pametne funkcije

POVEZIVOST Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ™ (MOGUĆNOST PREUZIMANJA IZGLEDA SATA, PODATKOVNIH POLJA, WIDGETA I APLIKACIJA) Da
CONNECT IQ™ TRGOVINA NA UREĐAJU Da
PAMETNE OBAVIJESTI Da
ODGOVOR PORUKOM / ODBIJANJE TELEFONSKOG POZIVA TEKSTUALNOM PORUKOM (SAMO ANDROID™) Da
KALENDAR Da
PROGNOZA Da
SINKRONIZACIJA POSTAVKI U STVARNOM VREMENOM S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT™ MOBILE Da
ŠTEDNJA BATERIJE – SAT S PRILAGODLJIVO NISKOM POTROŠNJOM ENERGIJE Da
UPRAVLJANJE GLAZBOM Da
REPRODUKCIJA GLAZBE Da
POHRANA GLAZBE Do 500 pjesama
PRONAĐI MOJ TELEFON Da
FUNKCIJA "PRONAĐI MOJ SAT" Da
KOMPATIBILNOST S PAMETNIM TELEFONOM iPhone®, Android™
KOMPATIBILNOST S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT™ MOBILE Da
GARMIN PAY™ Da

Funkcije za sigurnost i praćenje

LIVETRACK Da
PREPOZNAVANJE NEZGODA TIJEKOM ODABIRA AKTIVNOSTI Da
POMOĆ Da

Funkcije za pra?enje aktivnosti

BROJAČ KORAKA Da
TRAKA PODSJETNIKA NA KRETANJE (PRIKAZUJE SE NA UREĐAJU NAKON ODREĐENOG RAZDOBLJA NEAKTIVNOSTI; HODAJTE NEKOLIKO MINUTA KAKO BISTE JE VRATILI NA POČETNE VRIJEDNOSTI) Da
AUTOMATSKI CILJ (UREĐAJ UČI O VAŠOJ RAZINI AKTIVNOSTI I ODREĐUJE CILJNI BROJ KORAKA U DANU) Da
IZRAČUN POTROŠENIH KALORIJA Da
PRIJEĐENA UDALJENOST Da
MINUTE INTENZIVNOG VJEŽBANJA Da
TRUEUP™ Da
MOVE IQ™ Da
APLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGES Da

Oprema za fitness/teretanu

AUTOMATSKO PRAĆENJE PONAVLJANJA Da
DOSTUPNI PROFILI AKTIVNOSTI ZA TERETANU Vježbe snage, HIIT, kardio trening, treniranje na orbitreku, penjanje po stepenicama, veslanje na ergometru, vježbe disanja, pilates, joga
VJEŽBE SNAGE Da
HIIT TRENINZI Da
JOGA VJEŽBE Da
PILATES VJEŽBE Da

Funkcije za trening, planiranje i analizu

ZONE PULSA Da
UPOZORENJA ZA PULS Da
KALORIJE NA TEMELJU PULSA Da
POSTOTAK MAKSIMALNOG PULSA Da
HR BROADCAST (SLANJE PODATAKA O PULSU PUTEM ANT+™ SENZORA NA UPARENE UREĐAJE) Da (uz upotrebu ANT+ ili BLE veze)
BROJ UDISAJA (TIJEKOM VJEŽBANJA) Samo joga i zadah
GPS BRZINA I UDALJENOST Da
PRILAGODLJIVI ZASLON(I) Da
PRILAGODLJIVI PROFILI AKTIVNOSTI Da
AUTO PAUSE® (PAUZIRANJE I POKRETANJE MJERAČA VREMENA NA TEMELJU BRZINE) Da
NAPREDNO VJEŽBANJE Da
PREUZIMANJE PLANOVA TRENINGA Da
AUTO LAP® (AUTOMATSKO POKRETANJE NOVOG KRUGA) Da
RUČNO OZNAČAVANJE DIONICE Da
VO2 MAX (TRČANJE) Da
ZAKLJUČAVANJE DODIROM I/ILI GUMBOM Da
AUTOMATSKO POMICANJE Da
POVIJEST AKTIVNOSTI NA SATU Da
PHYSIO TRUEUP Da

Funkcije za tr?anje

DOSTUPNI PROFILI ZA TRČANJE Trčanje, trčanje na traci, trčanje na dvoranskoj atletskoj stazi
VRIJEME, TEMPO I UDALJENOST NA TEMELJU GPS-A Da
KADENCA (PRUŽA BROJ KORAKA U MINUTI U STVARNOM VREMENU) Da
VJEŽBANJE TRČANJA Da
SENZOR BRZINE/KADENCE Da

Funkcije za golf

UDALJENOST DO F/M/B (UDALJENOST DO PREDNJE, SREDNJE I STRAŽNJE STRANE GREENA) Da
UDALJENOST DO LAYUPOVA/DOGLEGOVA Da
IZMJERITE UDALJENOST UDARCA (IZRAČUNAVANJE TOČNE UDALJENOSTI ZA UDARCE IZ BILO KOJEG MJESTA NA TERENU) Automatski
DIGITALNI REZULTATI Da
PRAĆENJE STATISTIKE (PUTTOVI PO RUNDI, UDARCI NA GREEN I FAIRWAY) Da
GARMIN AUTOSHOT™ Da
RUČNO POZICIONIRANJE ZASTAVICE Da
OPASNOSTI I CILJEVI TERENA Da
SMJER PREMA ZASTAVICI Da
MJERAČ VREMENA RUNDE / BROJAČ KILOMETARA Da
PODRŽAVA AUTOMATSKO PRAĆENJE PALICA (POTREBNA JE DODATNA OPREMA) Da

Funkcije za rekreaciju i aktivnosti na otvorenom

DOSTUPNI PROFILI ZA REKREACIJU NA OTVORENOM Skijanje, snowboarding, cross-country skijanje, uspravno veslanje na dasci za surfanje, veslanje
NATRAG NA POČETAK Da
IZRAČUN POVRŠINE da (putem aplikacije Connect IQ™)
KALENDAR LOVA/RIBOLOVA da (putem aplikacije Connect IQ™)
INFORMACIJE O SUNCU I MJESECU da (putem aplikacije Connect IQ™)

Funkcije za biciklizam

DOSTUPNI BICIKLISTIČKI PROFILI Biciklizam, sobni bicikl
UPOZORENJE O VREMENU/UDALJENOSTI (AKTIVIRANJE ALARMA KADA DOSTIGNETE CILJ) Da
KOMPATIBILNOST S VARIA™ RADAROM (RADAR OKRENUT PREMA NATRAG) Da
KOMPATIBILNOST S VARIA™ SVJETLIMA Da
PODRŠKA SENZORA BRZINE I KADENCE (SA SENZOROM) Da (uz upotrebu ANT+ ili BLE veze)

Funkcije za plivanje

DOSTUPNI PROFILI ZA PLIVANJE Plivanje u bazenu
METRIKA PLIVANJA U BAZENU (DULJINE, UDALJENOST, TEMPO, BROJ/BRZINA ZAVESLAJA, KALORIJE) Da
PREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLAJA (NPR. SLOBODNI STIL) Da
STANDARDNI MJERAČ VREMENA ODMORA (MJERI OD 0) Da
UPOZORENJA ZA VRIJEME I UDALJENOST Da
PODVODNO MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU Da

Funkcije za praćenje djece

APLIKACIJA ZA IZAZOVE TOE-TO-TOE™ Da (opcionalna Connect IQ Toe-to-Toe™ aplikacija za izazove)

U kutiji:

  • Venu Sq 2 – Music Edition
  • Kabel za punjenje / prijenos podataka
  • Dokumentacija

    DA     NE 
Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu