Arsenal, 900 g

Arsenal, 900 g

199,00kn
 • WEBSHOP
  Neraspoloživo
  SPLIT
  Količine ograničene
  VELESAJAM
  Količine ograničene
  OSIJEK
  Neraspoloživo
  VARAŽDIN
  Količine ograničene
  WEST GATE
  Neraspoloživo
  ZADAR
  Neraspoloživo
  ARENA
  Neraspoloživo
  PORTANOVA
  Neraspoloživo
  RIJEKA
  Neraspoloživo
  CENTAR ZG
  Neraspoloživo
  OZALJSKA ZG
  Neraspoloživo
  CC EAST
  Količine ograničene
  TOWER CENTAR (Rijeka)
  Neraspoloživo

Arsenal, 900 g

Arsenal – punjač mišića!

Sci-Muscle Arsenal™ sastoji se od mješavine ugljikohidrata, kreatina, beta-alanina, HMB-a i BCAA koji pojačavaju učinkovitost vašeg treninga. Ako radite dobre treninge i imate uravnoteženu  prehranu, vrlo brzo ćete vidjeti djelovanje Arsenala. Naime, što radite bolje treninge, to će i njegovo djelovanje biti jače.

Arsenal je proizvod koji je drugim proizvođačima pokazao kakvim suplementima trebaju težiti. Ako želite proizvod koji je ispred ostalih, onda ste našli ono što tražite - Sci-Muscle Arsenal je priča za sebe!

Arsenal je kreiran da pojača najvažnije faze vašeg treninga – onu prije treninga i onu nakon treninga, dajući sportašu mogućnost hardcore treninga i hraneći njegovo tijelo svim potrebnim nutrijentima za oporavak i rast. Arsenal sadrži i ugljikohidrate koji u fazi nakon  treninga pomažu prijenos kreatina i ostalih hranjivih tvari u mišiće te brzo obnavlja zalihe glikogena, olakšavajući superkompenzaciju glikogena i intenzivne efekte mišićnog rasta.

Doziranje: Pomiješati 35 grama (1 mjerica) sa 250 ml vode. Profesionalnim sportašima se preporuča konzumacija 2-3 mjerice na dan.

Sastav:

Arsenal sastav

Sastojci: Dextrin Maize Starch (High Quality Complex Carbohydrate Maltodextrin), Power Blend™ (Creatine Monohydrate, Beta Alanine, HMB, BCAAs (Leucine, Isoleucine, Valine)), Acidity regulator: Citric acid, Flavour, Sweetners: Sucralose, Acesulfame Potassium, Colours: Carmine.

Okus: Kupina

Ne sadrži aspartam niti GMO sastojke.

Sci Muscle Arsenal™ je ispitan i odobren od strane hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, te notificiran  u ministarstvu  zdravlja Republike Hrvatske.

Pakiranje:

 • 900 g
 • Broj pojedinačnih serviranja: 25
 • Količina pojedinačne doze: 35 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro