Tribestan, 60 tableta, -50% na drugi kupljeni

-25%

Tribestan, 60 tableta, -50% na drugi kupljeni

Regularna cijena: 499,98kn 374,98kn

 • WEBSHOP
  Raspoloživo
  SPLIT
  Neraspoloživo
  VELESAJAM
  Količine ograničene
  OSIJEK
  Raspoloživo
  VARAŽDIN
  Količine ograničene
  WEST GATE
  Neraspoloživo
  ZADAR
  Raspoloživo
  ARENA
  Količine ograničene
  PORTANOVA
  Raspoloživo
  RIJEKA
  Raspoloživo
  CENTAR ZG
  Raspoloživo
  OZALJSKA ZG
  Neraspoloživo
  CC EAST
  Količine ograničene
  TOWER CENTAR (Rijeka)
  Raspoloživo

Tribestan, 60 tableta, -50% na drugi kupljeni

Tribestan je nehormonski prirodni biljni proizvod izrađen iz biljke Tribulus terrestris L. Bulgaricum.

Tribulus terrestris L. Bulgaricum samoniklo raste na prostoru istočne Europe, Indije i Kine gdje se uzgaja i plantažno u medicinske svrhe. Tribestan se od davnina koristi u tradicionalnoj medicini kao stimulator za muškarce i žene te sredstvo za jačanje snage organizma, vitalnosti i izdržljivosti. Tribestan dokazano poboljšava seksualne funkcije. Kod muškaraca povećava libido, produžuje vrijeme erekcije i povećava broj i pokretljivost spermatozoida, dok kod žena regulira ovulaciju i smanjuje vazomotoričke simptome koji prate menopauzu. Sportaši ga koriste za povećanje mišićne mase i brži oporavak organizma nakon treninga i natjecanja.

Bugarska farmaceutska tvrtka "Sopharma" više od 30 godina ispituje djelovanje i učinke aktivnih komponenti biljke Tribulus terrestris Bulgaricum. Kao rezultat znanstvenih istraživanja i kliničkih ispitivanja upravo TRIBESTAN koji proizvodi "Sopharma" prihvaćen je u svijetu kao najkvalitetniji proizvod ovog tipa.

Tribestan u svakoj film tableti sadrži 250 mg čistog suhog ekstrakta biljke Tribulus terrestris L. Bulgaricum. U aktivnim tvarima Tribulusa prevladavaju saponini furostanolskog tipa s dominantnom količinom protodioscina. Provedena su mnoga farmakološka, farmakokinetička, toksikološka i klinička istraživanja, koja su dokazala učinkovitost protodioscina istodobno potvrđujući potpuno siguran farmakološki profil bez zabilježenih štetnih učinaka.

Način uporabe: Uzeti 1-2 tablete, tri puta dnevno uz obrok.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Sastav:

  1 tableta
Suhi ekstrakt biljke babin zub
(tribulus terestris herbae extractum siccum)
250mg

Sastojci: Suhi ekstrakt biljke babin zub (35-45:1), tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: silicijev dioksid, talk, satbilizator: povidon K25, krospovidon: polivinil alkohol, bojila: titanijev dioksid, željezov oksid (crveni, crni, žuti); emulgator mikrokristalična celuloza, magnezijev stearat, soja lecitin; zgušnjivač: ksantan guma.

Pakiranje:

60 tableta + 60 tableta (-50% na drugi kupljeni)

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro