NO Xplode 3.0, 600 g

NO Xplode 3.0, 600 g

249,99kn
  • Morate odabrati jednu od opcija da biste provjerili dostupnost!

NO Xplode 3.0, 600 g

  • Eksplozivna energija
  • Pojačana izdržljivost
  • Maksimalne performanse
  • Fokus, snaga

Originalni preworkout. Redizajniran.

2004.-te godine BSN zauvijek mijenja pejzaž dodacima prehrani nakon što je predstavio svoj prvi kompletni preworkout proizvod, N.O. – XPLODE. BSN-ovi stručnjaci su proteklih godina naporno radili kako bi ponovo izbacili novu generaciju preworkout proizvoda. Razgovarali smo s korisnicima,slušali povratne informacije i stvorili formulu koja podiže razinu energije, pojačava izdržljivost i pridonosi u povećanju performansi. U stvari, preko 75% korisnika koji su isprobali primjerke novog proizvoda tvrde da isti pridonosi povećanju energije,izdržljivosti i mišićnoj pumpi. Također smo otišli korak dalje i poboljšali okus,  potvrđujući tako naša obećanja za N.O. – XPLODE da će imati odličan okus i vrhunsu topljivost. >S obzirom na bolju koncenraciju same formule (mjerica je smanjena za 17%) i naprednoj tehnologiji sastojaka, N.O.-XPLODE je redizajniran da vam pomogne prijeći vaše prethodne granice.

Podignite sebe i svoj trening na potpuno novu razinu.

Kako će N.O.-XPLODE poboljšati moj trening?

Kako bi postigli najefektivniji učinak na treningu, mentalna i fizčika snaga moraju biti na vrhuncu. Fokus je potreban za energiju koja povezuje mišiće i mozak. Ova povezanost između mozga i mišića će vam pomoći da napravite puno kvalitetniji trening, te da probijete vaše granice. Mi u BSN-u znamo da preworkout proizvod mora imati sve ove prednosti. Dizajnirali smo N.O.-XPLODE, naš kompletni preworkout proizvod, da pomogne u povećanju energije i izdržljivosti, da daje potporu mentalnom fokusu i mišićnoj snazi, te da podigne svakog sportaša na novu razinu.

Tehnologija naprednih sastojaka

BSN-ovi stručnjaci su izradili sastojke N.O.-XPLODE-a, te ih ujedinili da zajedno povećaju tjelesne performanse.Značajke  inovativnih sastojaka N.O.-XPLODE-a su:

Eksplozivna energija

Da bi podigli svaki trenutak vašeg treninga na novu razinu i poboljšali  rezultate, trebate energiju. Jednako je važno tu energiju dobro usmjeriti, da bi se veza između mišića i mozga što bolje uspostavila. Naš energetski blend pomaže vam u podizanju eksplozivne energije, pojačavajući nivo samog treninga od njegovog početka pa sve do kraja.

Povećana izdržljivost

Vaše tijelo reagira na količinu treninga koji odrađujete tokom određenog perioda. Bilo da ste u teretani ili na terenu, naš blend za izdržljivost koji između ostalog sadrži i beta-alanin, pomaže pojačati kapacitet treninga, dajući vam priliku da vježbate dulje nego prije.

Maksimalne performanse

Snaga u mišićima i njihova izdržljivost ovise o kreatinu koji se nalazi u tijelu. Napredna tehnologija sastojaka koja u ovom slučaju sadrži kreatinski blend, pomaže svakom sportašu da poveća svoje performanse.

Najbolji okus N.O.-XPLODE-a do sada

BSN-ovi stručnjaci znaju kako napraviti proizvod koji je efektan, a i ima odličan okus. To znanje smo primjenili na novom N.O.-XPLODE-u i izbacili ga u 5 različitih okusa: Fruit Punch, Blue Raz, Lubenica, Grejp i Jabuka.

Upotreba:

Pomiješajte 1 mjericu sa 2-3 dcl vode i konzumirajte 20-30 minuta prije treninga. Nije preporučljivo uzeti više od dvije mjerice dnevno.

Serviranje sadrži otprilike 200mg kofeina. Dok pripremate N.O.-XPLODE nemojte ga mućkati u shakeru,već ga promiješajte sa žlicom.

Upozorenje:Prije korištenja ovog proizvoda posavjetujte se s liječnikom ukoliko koristite neke lijekove ili ste pod nadzorom liječničke skrbi. Nije preporučljivo mlađima od 18 godina, ženama u trudnoći ili onima koje žele ostati trudne, dojiljama, ljudima koji su osjetljivi na beta-alanin,kofein i niacin. Ne konzumirajte kofein iz drugih izvora za vrijeme korištenja ovog proizvoda jer previše kofeina može izazvati nervozu,iritacije,insomniju i ubrzani rad srca. Beta alanin i niacin mogu uzrokovati bezopasne,trenutne trnce ili bljeskanje pred očima.

Ne miješajte s alkoholom. Konzumirajte kao dodatak balansiranoj,sportskoj prehrani i programu vježbanja. Popijte najmanje 3 litre vode dnevno. Vježbanje može povećati potreba za vašim unosom tekućine. Sklonite od dohvata djece. Pohranite na suhom i hladnom mjestu, bez direktnog sunčevog svjetla.

Sastav:

 Nutririvna vrijednost U dva serviranja 
 
Kalorije 63 kcal
Vitamin C 150 mg
Vitamin B1 3,5 mg
Niacin (Vitamin B3) 14 mg
Vitamin B6 3,5 mg
Folna kiselina 336 mcg
Vitamin B12 2,1 mcg
Pantotenska kiselina 11 mg
Magnezij 247 mL

Aminokiselinski sastav: 

11 g

L-arginin 6 g
L-lizin 1,9 g
Glicin 1,0 g
N-acetil N-tirozin 1,0 g
Taurin 1 g
L-fenilalanin 160 mg

Kreatin monohidrat 

Kreatin 

3,4 g

3 g

Beta-alanin 2,6 g
Inositol 1,9 g
Kolin 400 mg
Betain 1,5 g
Kofein 300 mg
Bioflavoinoidi grejpa 50 mg
Ekstrakt koštice grejpa 90 mg
Ekstrakt crnog papra 10 mg

Ostali sastojci: Prirodni i umjetni zaslađivači, limunska kiselina,jabučna kiselina, kalcij silikat, silicij dioksid, sukraloza, acesilfam kalij

ALERGIJSKE INFORMACIJE:  Sadrži sastojke iz mlijeka. Proizvedeno u postrojenju koje obrađuje gluten, soju, kikiriki, orašaste plodove i jaja.

Pakiranje:

600 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro