Hemocell, 250 g

Hemocell, 250 g

99,00kn
 • WEBSHOP
  Neraspoloživo
  SPLIT
  Količine ograničene
  VELESAJAM
  Količine ograničene
  OSIJEK
  Količine ograničene
  VARAŽDIN
  Neraspoloživo
  WEST GATE
  Količine ograničene
  ZADAR
  Količine ograničene
  ARENA
  Količine ograničene
  PORTANOVA
  Neraspoloživo
  RIJEKA
  Količine ograničene
  CENTAR ZG
  Količine ograničene
  OZALJSKA ZG
  Količine ograničene
  CC EAST
  Količine ograničene
  TOWER CENTAR (Rijeka)
  Količine ograničene

Hemocell, 250 g

Premium britanski kreatin

HEMOCELL SCI-MUSCLE Intensive Muscular Development je pravo umjetničko djelo, premium britanski HPLC testiran, 100% čist i bez diciandiamide (DCD) instatizirani kreatin monohidrat u prahu. Serving ovog kreatina iznosi svega 4000 mg i uzima se samo u dane treninga i to prije i poslije treninga. Nije potrebna faza punjenja.

7. kolovoza 1992., članak u Times-u je izvjestio da je Linford Christie, osvajač zlatne medalje na 100 metara, koristio kreatin prije Olimpijade. Članak u Bodybuilding Monthly objavio je da je i Saly Ganel, osvajačica zlatne medalje na 400 metara, još jedan od korisnika ovog britanskog "BUM" proizvoda - kreatina. Nekoliko zlatnih medalja osvojili su i britanski veslači koji su također koristili ovaj kreatin tijekom priprema za Olimpijske Igre u Barceloni.

U to vrijeme, kreatin suplementi bili su dostupni samo u Velikoj Britaniji. Kreatin prvi put izlazi na svijetlost dana nakon Olimpijade u Barceloni i to je prvi kreatin koji se pojavio u svijetu. Nakon Britanaca, koji su pioniri po pitanju kreatina, kreatinski proizvodi pojavljuju se i na tržištima ostalih zemalja. Međutim, ono što izdvaja britanski kreatin iznad svih drugih je njegova apsolutna 100% čistoća bez opasne materije diciandiamide kojeg trenutno u svijetu imaju samo oni. Ovakvi kreatini ne opterećuju i ne štete bubrezima kao drugi, nema faze punjenja i održavanja i nisu potrebne nikakve pauze niti čišćenje kao kod svih drugih, iz jednostavnog razloga što on ima APSOLUTNU ČISTOĆU.

Sa SCI-MUSCLE HEMOCELL biti ćete u stanju:

 • Povećati volumen mišićnih stanica – veći volumen, veća sinteza proteina
 • Imati više energije za mišićni rad
 • Povećati specifičnu snagu
 • Povećati izdržljivost i odložiti mišićni zamor tokom vježbanja
 • Ubrzate oporavak nakon vježbanja

DOZIRANJE: Jedan serving od 5g (otprilike 1/2 dozirne mjerice) 30 - 45 minuta prije treninga i jedan serving (5g) poslije fizičke aktivnosti. Faza punjenja nije potrebna.

ZAŠTO SCI-MUSCLE  HEMOCELL?

HEMOCELL zato što za razliku od ostalih kreatina na tržištu njega izdvaja apsolutna 100% čistoća bez opasne materije „diciandiamide“. Ovako tehnološki pripremljen proizvod ne opterećuje i ne šteti radu bubrega, nije potrebna faza punjenja i održavanja, moguće ga je korisiti u dugim vremenskim intervalima iz prostog razloga, jer  je on APSOLUTNE ČISTOĆE.

HEMOCELL je veoma efikasan u dozama od 4g i one su dovoljne da zadovolje fiziološke potrebe organizma.

HEMOCELL ne traži fazu punjenja pa je preporuka da ga uzimate u periodima prije i poslije treninga.

HEMOCELL zato što je to „isti“ kreatin koji su koristili Linford Christie i Saly Ganel na Olimpijadi u Barceloni 1992. Godine

HEMOCELL zato što je efikasnijih od drugih,a redovnim korištenjem doprinosi stvaranju čiste mišjićne mase. U formi je instant praha, HPLC testiran na nečistoće i odstranjen mu je „diciandiamide“.

HEMOCELL zato što je bezbjedan za korištenje u dugom vremenskom roku uz optimalna fiziološka opterećenja organizma

HEMOCELL JE ISPITAN I ODOBREN OD STRANE HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO, TE NOTIFICIRAN  U MINISTARSTVU ZDRAVLJA REPUBLIKE HRVATSKE

Sastav

Hemocell sastav

Premium british HPLC testiran 100% čist i očišćen od „dicyandiamide (dcd)“ kreatine monohidrat prah.

Pakiranje

 • 250g
 • Broj pojedinačnih serviranja: 50
 • Količina pojedinačne doze: 5g

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro