Jumbo, 4400 g

Jumbo, 4400 g

385,00kn
  • Morate odabrati jednu od opcija da biste provjerili dostupnost!

Jumbo, 4400 g

JUMBO=VELIK! JUMBO=JAK!

Najnoviji proizvod za povećanje mišića i snage za one koji se teško razvijaju, s mnoštvom dodataka

  • 50 grama proteina po obroku!
  • jumbo-size anabolička matrica!
  • ultra-složeni izvor ugljikohidrata: zobene pahuljice, vitargo & palatinoza!
  • ne sadržava sladila!

JUMBO=VELIK! JUMBO=JAK! Znanstvena je činjenica da ljudi podcjenjuju unos hranjivih tvari kada se odluče za dijetu, ali su skloni precijeniti stvarni unos hranjivih tvari kada oblikuju mišiće i razvijaju snagu. Dakle, manje jedu nego im je potrebno za kontinuirano i zaslužno razvijanje! Mnogi traže nekakvu čarobnu tabletu, dok zanemaruju činjenicu da ništa nije tako intenzivnog učinka kao odgovarajuća količina kalorija, konzumiranje energetskih ugljikohidrata i proteina za izgradnju mišića! Dodajmo tome kako mnogi sportaši ne daju dovoljno vremena ovoj dokazano djelotvornoj metodi, vođenju dnevnika ishrane i tako ostaje samo jedno praktično rješenje većini ljudi, oslone se na gainer tipa JUMBO, koji garantira da će im u tijelu biti dovoljno hranjivih tvari za željeni razvitak. JUMBO po obroku sadrži 50 grama najkvalitetnijih bjelančevina i veliku dozu brzo i sporo apsorbirajućih ugljikohidrata.

Doziranje: U interesu maksimalnih rezultata dnevno uzmite barem jednu cijelu dozu. Točnu količinu obroka treba prilagoditi tjelesnoj masi i razini aktivnosti. Zatražite mišljenje stručnjaka. JUMBO možete pijuckati kontinuirano cijeli dan, ili ciljano oko treninga. Kako se nekome sviđa, jer je cilj unos dodatnih kvalitetnih hranjivih tvari. JUMBO je obrok koji ti pomaže postati učinkovitiji.

Sastav:

Jumbo, sastav

Preporuka doziranja: JUMBO se uzima samo prije vježbanja za energiju i poslije za oporavak. Nikako se ne preporuča uzimanje prije spavanja, neovisno od treninga ili više od preporučene količine - u svakom od nabrojenih slučajeva rezultat je masna umjesto mišićne mase. Naime, tijelo svu neiskorištenu energiju uglavnom skladišti u obliku masnog tkiva! U shaker stavite PRVO 5 dl mlijeka ili vode pa na to 1 obrok (2 mjerice, oko 100 g praha) preparata. Od dobivenog volumena 1,5 do 2 sata prije treninga LAGANIM gutljajima popijte 80% volumena, imitirajući žvakanje Sa ovom količinom ćete pokriti ENERGETSKE POTREBE ORGANIZMA za cca 1 sat treninga. Ostatak od 20% popijte odmah nakon završetka treninga čime pokrivate OPORAVAK.

Pakiranje:

4400 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro