Pro BCAA, 390 g + Creatine, 317 g GRATIS

Pro BCAA, 390 g + Creatine, 317 g GRATIS

Regularna cijena: 428,99kn 299,99kn

  • Morate odabrati jednu od opcija da biste provjerili dostupnost!

Pro BCAA, 390 g + Creatine, 317 g GRATIS

Pro BCAA, 390 g

Pro BCAA je instantizirani BCAA u prahu sa dodatkom glutamina i mješavinom biljnih ekstrakata.

Aminokiseline razgranatog lanca leucin, izoleucin i valin cijenjene su zbog svojih anti-kataboličkih karakteristika. Uzimanjem BCAA u omjeru 2:1:1 prije i/ili nakon treninga povećava se izdržljivost i očuvanje mišićnog tkiva. Nakon treninga snage BCAA stimuliraju sintezu bjelančevina, koja je bitna za rast mišića. Proizvod sadrži još 5g l-glutamina, uvjetno esencijalne aminokiseline, koja ubrzava oporavak nakon treninga.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Pro BCAA, 390 g

Creatine Powder, 317 g

Čisti kreatin monohidrat je bezokusan, bijeli kristalični prah. Nalazi se u mnogim namirnicama, a u naročito velikim koncentracijama ima ga u crvenom mesu. Kreatin povećava nivo fosforokreatina u mišićima, što pak ima za posljedicu povećanje ATP-a. ATP je energetski nosioc substrata u mišićima koji im omogućuje kontrakciju i generira snagu.

Većina ljudi osjeti gotovo dramatične rezultate već nakon 7-10 dana uzimanja. Uočavaju povećanje snage, veću mišićnu izdržljivost, a rezultati variraju od osobe do osobe. Kreatin treba uzimati u sprezi s čitavom prehranom i programom vježbanja. Učinak se postiže već sa uzimanjem 3 g kreatina dnevno.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Creatine Powder, 317 g

Pakiranje:

Optimum Nutrition Pro BCAA, 390 g + Creatine Powder 317 g GRATIS

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro