Cijena

29,99kn
U cijene je uključen PDV

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana

Posebna ružičasta boja i vrhunska kvaliteta temeljne su odlike Rio Mare tunjevine. Njezina visoka kvaliteta je rezultat pažljivog odabira tunjevine i strogih kontrola koje prolaze kroz opskrbni lanac.

Izvrsna je sama kao ukusno i hranjivo glavno jelo, ali i kao savršen sastojak za izradu gurmanskih recepata. Tunjevina je važan dio zdrave, uravnotežene prehrane: 100 grama sadrži 25,5 grama bjelančevina bogatih esencijalnim aminokiselinama, vitaminima i fosforom. 

Rio Mare Leggero omogućuje Vam uživanje u izvrsnom okusu Rio Mare tunjevine sa 60% manje masti*, što je čini odličnim odabirom za one koji se vole osjećati lagano.

Rio Mare Leggero je nježna i kompaktna tunjevina bogata važnim proteinima. A budući da ima manje ulja, ne treba je ni ocijediti!

*Rio Mare Leggero sadrži 60% manje masti od Rio Mare Tunjevine u maslinovom ulju (Rio Mare Tunjevina u maslinovom ulju nakon cijeđenja ima udio masti od 20%).

Pakiranje:

3x60 g

    DA     NE 
Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.

Povezani artikli

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!


Prijavom na Newsletter pristajem na uvjete korištenja i dajem privolu za primanje promotivnih obavijesti

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu