100% Gold Standard Casein, 450 g + Smartshake ON, 800 ml GRATIS

-30%

100% Gold Standard Casein, 450 g + Smartshake ON, 800 ml GRATIS

Regularna cijena: 259,98kn 179,99kn

  • Morate odabrati jednu od opcija da biste provjerili dostupnost!

100% Gold Standard Casein, 450 g + Smartshake ON, 800 ml GRATIS

100% Gold Standard Casein, 450 g

Dok su brzo apsorbirajući proteini poželjni neposredno prije i poslije vježbanja kako bi se mišići "nahranili" i oporavili, ponekad je ipak bolje sporije. Sporije oslobađanje je korisnije kroz ostatak dana kao i pred odlazak na spavanje kada je Vaše tijelo satima bez hrane. Proteini kazeina su pH osjetljivi i u formi gela u kiselom okruženju želuca. Kao rezultat toga, kazeinu je potrebno čak dvostruko više vremena da se slomi u potkomponente aminokiselina nego što treba whey-u ili drugim proteinima. Zbog svojih kvaliteta vremenskog otpuštanja, kazein je prikladno opisan kao anti – katabolički protein ili protein koji štiti mišiće.

Micelarni kazein je oblik kazeina koji se najsporije probavlja. On se odvaja od mlijeka kroz proces ultrafiltracije. Jedna od zanimljivih karakteristika kazeina je njegova sposobnost da se prilikom probave pretvara u gel te zbog toga može osigurati stalan dotok aminokiselina kroz više sati.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: 100% Gold Standard Casein, 450 g

Smartshake ON, 800 ml

Optimum Nutirition SmartShake je visoko kvalitetni shaker sa tri odjeljka za pohranu tableta i proteinskih prašaka. Napravljen je od kvalitetne plastike bez BPA i 100% je otporan na curenje. Shaker je zapremnine 600 ml, odnosno 800 ml ako ga napunite do ruba. Odjeljci su zapremnine 120 ml svaki. Možete ga koristiti svaki dan, staviti ga u frižider, zagrijati sadržaj u mikrovalnoj pećnici i poslije ga oprati u perilici za posuđe.

S dva ugrađena odjeljka omogućava pohranu nekoliko serviranja suplemenata, npr. proteina, kreatina, vitamina, kapsula, proizvoda za prije i poslije treninga. Sa SmartShake-om zaboravite na dodatne vrećice za serviranje jer sve možete pohraniti u shaker.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Smartshake ON, 800 ml

Pakiranje:

100% Gold Standard Casein, 450 g + Smartshake ON, 800 ml GRATIS

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro