Vegan Protein, 500 g + Chia sjemenke, 750 g, GRATIS

-27%

Vegan Protein, 500 g + Chia sjemenke, 750 g, GRATIS

Regularna cijena: 179,98kn 129,99kn

  • Morate odabrati jednu od opcija da biste provjerili dostupnost!

Vegan Protein, 500 g + Chia sjemenke, 750 g, GRATIS

Vegan Protein, 500 g

Protein po ukusu vegana i vegetarijanaca!

Vegan Protein je odličan za vegetarijance i vegane koji žele visok udio kvalitetnih bjelančevina. Ne sadrži soju, laktozu ni šećer. Sadrži samo 73 kalorije po serviranju i savršen je za ljude koji žele održati optimalnu tjelesnu težinu ili je žele smanjiti!

  • Visok udio bjelančevina graška i riže
  • Bez šećera
  • Bez laktoze
  • Bez glutena

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Vegan Protein, 500 g

Chia sjemenke, 750 g

Chia je zeljasta biljka, porijeklom iz južnog Meksika. Uzgaja se u Južnoj Americi, gdje se robusne biljke uzgajaju već tisućama godina, a nekad je bila sastavni dio dijeta Azteka i Maja. Chia sjemenke su snažni svežnjevi energije s velikim dozama omega 3, vlakana i proteina.

Chia sjemenke imaju visoku koncentraciju omega-3, a naročito su izvrstan izvor alfa linolenske kiseline, koja je oblik esencijalne masne kiseline. Omega-3 masne kiseline pomažu u zaštiti tijela, štite od bolesti srca i reguliraju ravnotežu kolesterola u krvi. Znanstvenici preporučuju konzumiranje omega-6 i omega 3 u omjeru od oko 3:1, ali mnogi od nas konzumiraju previše omega-6, a premalo omega-3. U usporedbi sa nekim drugim izvorima omega-3, chia sjemenke ne sadrže štetne tvari koje se mogu naći npr u ribi (kao što je živa i dioksinom) ili anti-prehrambene spojeve koji se nalaze u lanenom ulju.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Chia sjemenke, 750 g

Pakiranje:

Vegan Protein, 500 g + Chia sjemenke, 750 g, GRATIS

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro