QNT kolagen

Zoe Nutrition Collagen

Kolagen je složeni protein koji se sastoji od specifičnih aminokiselina. Najzastupljeniji je protein u ljudskom organizmu i glavna je proteinska komponenta kože, vezivnog, tetivnog i hrskavičnog tkiva, a među glavnima je komponentama i u koštanom tkivu.

Koje su prednosti kolagena?

Kolagen je izrazito važan za cjelokupno zdravlje kože, jer poboljšava teksturu i izgled kože (smanjuje bore, tanke linije, vidljivost ožiljaka), osigurava hidratizaciju kože, kao i elastičnost (smanjuje mogućnost nastanka strija). Nadalje, kako starimo razine kolagena opadaju, što doprinosi ispadanju i gubitku kose, te kod nekih osoba izrazito slabim, lomljivim noktima, koji se nerijetko listaju. Kroz razna istraživanja, kolagen je pokazao značajne napretke za poboljšanje probavnog zdravlja kod skupine ljudi sa upaljenim ili oštećenim crijevima. Kolagen ima izrazito dobar učinak na zdravlje zglobova pa tako može biti koristan i za one koji boluju od artritisa, gdje vrlo povoljno utječe na neke od neugodnih simptoma (smanjenje oticanja, smanjenu boli, povećanju mobilnosti …). Degerativne promjene kralježnice i većine zglobova, sve više i u sve ranijoj životnoj dobi, što radi načina života, što radi prehrane, što zbog genetike, izazivaju različite tegobe i time umanjuju radnu sposobnost. Upravo u tu svrhu koristi se dodatak prehrani na bazi hidrolizata kolagena, koji nam daje pomoć pri oporavku istrošenih i oštećenih zglobova, bržem zacjeljivanju nakon trauma ili tijekom oporavka od operacija.

Novo

Filtriraj
Cijena
Raspon: 15 € - 16
Brand
Ne sadrži

NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu