Applied Nutrition biljni proteini

Biljni proteini su proteini dobiveni iz biljaka, a to su najčešće soja, konoplja, grašak, riža itd. Biljni proteini su bez kolesterola, s vrlo niskim sadržajem masti te opskrbljuju tijelo uravnoteženom količinom esencijalnih aminokiselina. Odlična su alternativa tradicionalnim izvorima proteina i pogodni su za vegetarijance i vegane.

Glavna obilježja biljnih proteina su da nemaju laktoze i kolesterola, bogati su vitaminima i mineralima, kao i vlaknima za razliku od proteina iz mlijeka i govedine. Imaju nižu biološku vrijednost te se sporije i u manjoj mjeri apsorbiraju u probavi.

Biljne proteine najviše konzumiraju pojedinci koji izbjegavaju bilo kakvo životinjsko porijeklo proteina (najčešće su to vegani i vegetarijanci) te svi oni koji ne podnose laktozu i izbjegavaju mliječne izvore proteina. Koristimo ih kao i svaki drugi izvor proteina – da upotpunimo dnevni unos ili postignemo bolje rezultate u izgradnji ili očuvanju mišićne mase. Mogu nam biti i proteinska osnova, ako nemamo proteinsku namirnicu za određeni obrok.

Novo

Filtriraj
Cijena
Raspon: 24 € - 25
Kategorija
Brand
Dijeta/Tip prehrane
Ne sadrži
Okus
Pakiranje
Postotak proteina
Volumen/Gramaža

Applied Nutrition

24,99 €


NE PROPUSTI AKCIJU

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa najnovijim akcijama i novostima!

Besplatan povrat za LEOCLUB LOYALTY članove Besplatan povrat*
*Do 100 dana besplatnog povrata za LeoClub članove.
Klikni i saznaj više.

Leo Club - Loyalty kartica

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvatska | OIB: 12791380945 | MBS: 08760884 | Trgovački sud u Zagrebu