Whey Gold Standard, 4,5 kg + Creatine Powder, 634 g i Pre Workout, 88 g GRATIS

-29%

Whey Gold Standard, 4,5 kg + Creatine Powder, 634 g i Pre Workout, 88 g GRATIS

Regularna cijena: 1.134,99kn 799,99kn

  • Morate odabrati jednu od opcija da biste provjerili dostupnost!

Whey Gold Standard, 4,5 kg + Creatine Powder, 634 g i Pre Workout, 88 g GRATIS

100% Whey Gold Standard, 4540 g

100% Whey Gold Standard je proteinska mješavina koja se sastoji najvećim dijelom od whey protein izolata (WPI), najkvalitetnijeg i najčišćeg oblika whey proteina koji postoji. Osim toga, sadrži i Hydrowhey - hidrolizirani whey izolat koji je jedan od najbrže djelujućih, a i jedan od najskupljih, te whey koncentrat. Koristeći whey protein izolat i hydrowhey kao glavne sastojke, uspješno je spojeno 24g najbržih proteina za mišićnu izgradnju sa puno manje masti, kolesterola, laktoze i ostalih stvari koje vam ne trebaju u svakom ukusnom serviranju Gold Standard 100% Whey-a. Nema sumnje da je ovo standard po kojem se mjere svi ostali proteini.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: 100% Whey Gold Standard, 4540 g

Creatine Powder, 634 g

Čisti kreatin monohidrat je bezokusan, bijeli kristalični prah. Nalazi se u mnogim namirnicama, a u naročito velikim koncentracijama ima ga u crvenom mesu. Kreatin povećava nivo fosforokreatina u mišićima, što pak ima za posljedicu povećanje ATP-a. ATP je energetski nosioc substrata u mišićima koji im omogućuje kontrakciju i generira snagu.

Rezultati koje korisnici kreatina mogu osjetiti je povećanje snage, veću mišićnu izdržljivost, a rezultati variraju od osobe do osobe. Kreatin treba uzimati u sprezi s čitavom prehranom i programom vježbanja. Blagotvorni učinak se postiže već sa uzimanjem 3 g kreatina dnevđe.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Creatine Powder, 634 g

Gold Standard Pre Workout, 88 g

Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout oslobađa pojačanu energiju, fokus i poboljšava izdržljivost koja će vam pomoći da dostignete vrhunac svoje igre, uništite sljedeći set i postignete prave rezultate. Bez obzira na vaše ciljeve, ostvarite ih s pre-workout proizvodom najpouzdanijeg branda u industriji sportske prehrane.  

Ova formula sadrži samo premium sastojke i donosi sve ono što je potrebno za postizanje prave snage. Kofein iz prirodnih izvora (čaja i zrna kave), karnozin beta-alanin, creapure kreatin monohidrat, citrulin, acetil l karnitin i n-acetil-tirozin čine ovu savršeno osmišljenu formulu koja će vam pomoći podići intenzitet energije, mentalnu budnost i koja će vam dati nevjerojatni fokus za trening.

Detaljnije o proizvodu pogledajte na sljedećem linku: Gold Standard Pre Workout, 88 g

Pakiranje:

Whey Gold Standard, 4,5 kg + Creatine Powder, 634 g i Pre Workout, 88 g GRATIS

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
Loše             Dobro